Klantenservice medewerker gezocht Zalando HQ Berlijn!

 • Functie Klantenservice medewerker
 • Locatie Berlijn, Duitsland
 • Nationaliteit Nederlands
 • Periode Minimaal 12 maanden in de periode van 30 sep 2019 t/m 31 dec 2020.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Niet aanwezig
 • Categorie Klantenservice
 • Bruto maandsalaris €1800 - €1900

Omschrijving

Heb jij zin in een nieuw avontuur? Wil jij een jaar lang kennismaken met de stad die nooit slaapt? Dan kun jij gaan werken in Berlijn als klantenservice medewerker! Dit is een unieke kans voor jou. Lees snel verder, want zo kan een dag werken in Berlijn eruitzien:

Een dag werken in Berlijn!
07:00 – Je wekker gaat. Rustig doe je je ogen open en je maakt je klaar om te gaan werken in Berlijn. Je kijkt naar het uitzicht over een imposante winkelstraat in hartje Berlijn. Je kijkt hoe de eerste mensen flaneren over de Kurfürstendamm terwijl je geniet van een heerlijke kop koffie. Onderweg om te gaan werken in Berlijn haal je een verse sandwich op de hoek van de straat. Terwijl je geniet van je sandwich en het stadsleven loop je tevreden naar je werk in Berlijn.
 
09:00 – Je arriveert op locatie om te starten met het werken in Berlijn en kijkt er naar uit om weer een dag mensen blij te maken. Moeilijk werk? Welnee, je hoeft tijdens het werken in Berlijn alleen maar te doen waar je goed in bent: met mensen praten en ze blij maken. Je werkt in een omgeving met veel internationale mensen. Mensen vanuit alle hoeken uit Europa die dezelfde keuze gemaakt hebben als jij: werken in Berlijn. Je haalt veel inspiratie uit de gesprekken die je met collega’s voert. Door dit avontuur heb je in korte tijd al veel geleerd over jezelf en anderen. En dit is pas het begin van het werken in het buitenland!
 
12:30 – Lunchtijd. Samen met collega’s uit Nederland en andere hoeken van Europa ga je eten. Met je collega Ruud bespreek je de film van gisteravond. Berlijn barst van de bioscopen, maar liefst 400, en hier maken jullie met zijn tweeën graag gebruik van! Dit is nog eens genieten tijdens het werken in Berlijn.
 
17:00 – Je hebt een hoop mensen verder kunnen helpen! Tevreden en voldaan stap je het kantoor uit klaar met het werken in Berlijn. Dus tijd voor gezelligheid! Je hebt samen met twee vriendinnen afgesproken om wat te gaan eten in het stadscentrum.
  
17:30 – Je bent niet zo’n vleeseter, maar een goede curryworst op z’n tijd vind je stiekem ook wel lekker. Het water loopt je in de mond als de romige aardappelpuree met curryworst wordt voorgeschoteld. Welverdiend na een lange dag werken in Duitsland!
 
19:00 – Jullie konden het niet laten: Shop till you drop! In het grootste warenhuis van Europa ‘Kaufhaus des Westens’ vermaken jullie je prima. De avond vliegt voorbij, want Berlijn is zeer geschikt voor mensen die naast het werken in het buitenland willen genieten! 
 
21:30 – Na het genieten met al je leuke collega's besluiten jullie toch om het nachtleven van Berlijn in te duiken. Berlijn is niet alleen overdag een prachtige stad, maar later op de avond ook een walhalla voor de echte stappers! Hou je van de vetste feesten? Dan kun je proberen om bij het unieke Berghain binnen te komen. Niet getreurd als het niet lukt! Er zijn nog genoeg locaties om optimaal in de avond te genieten van deze unieke Duitse hoofdstad.
 
Zie jij jezelf al lopen bij het Kaufhaus des Westens of het nachtleven ontdekken in Berlijn? Lees dan snel verder, bekijk onze handige blog over Berlijn en solliciteer om te gaan werken in het buitenland!

Waarom je deze kans niet wilt missen:
 • Je krijgt een uitgebreide training (betaald)

 • Producten kopen met korting!

 • Je krijgt een fulltime baan met veel afwisseling

 • Met een goede inzet krijg je interessante doorgroeimogelijkheden aangeboden!

 • Waardevolle werkervaring om toe te voegen aan je CV!


Wat moet je daarvoor doen?
 • Het klantvriendelijk afhandelen van vragen per telefoon, mail of chat


Wat vragen we verder van je?
 • Redelijk tot goed Engels spreken

 • Vloeiend Nederlands (in woord en geschrift)

 • Goede luister- en typevaardigheden

 • Bereid om tenminste 1 jaar te wonen en werken in Berlijn


Beschikbaarheid

Minimaal 12 maanden in de periode van 30 september 2019 t/m 31 december 2020.


Vragen over deze vacature

Jeffrey

Zit hier een relocatie pakket bij

Reactie van werkgever:

Hi Jeffrey! De werkgever heeft wat tips qua huisvesting en komt je financiëel tegemoet eenmaal in Berlijn, maar je zult zelf wel van aanpakken moeten weten. Groetjes!


Diana

Goedemiddag! Ik wil graag solliciteren Maar er staat bij dat ik niet voldoe aan de voorwaarden. Ik kan niet vinden waarom niet. Groetjes Diana

Reactie van werkgever:

Hi Diana! Dit komt omdat je beschikbaarheid niet overeen komt met de beschikbaarheid in de vacature. Voor nu zal ik je profiel koppelen aan de vacature en zsm contact met je opnemen!


Keisha

Dit lijkt me interessant! is het ook mogelijk om als Belg te solliciteren?

Reactie van werkgever:

Hi Keisha! Als Belg ben je ook welkom! :-) Ik ontvang graag je sollicitatie via de website.


Frankie

Hoi! Ik heb deze vacature al eerder voorbij zien komen. Ik woon per 1 maart in Berlijn, is het mogelijk om dan nog te starten?

Reactie van werkgever:

HI Frankie, We zoeken doorlopen mensen voor deze rol! Daarnaast hebben we meerdere andere opdrachtgevers! Groet Gijs


No Comments

Heb je een vraag?

Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen

Vacatures in de buurt