Game consultant gezocht in het schitterende Athene!
Top vacature

 • Functie Game consultent
 • Locatie Athene, Griekenland
 • Nationaliteit Nederlands
 • Periode Minimaal 12 maanden in de periode van 16 sep 2019 t/m 31 mrt 2021.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Tijdelijk beschikbaar
 • Categorie Overig
 • Bruto maandsalaris €1200 - €1400
Retourticket actie ✈️
Wij vinden het super leuk dat je via ons wilt gaan werken in het buitenland. Wij belonen onze avonturiers dan ook graag! Daarom introduceren wij de 'Retourticket actie'. Alle avonturiers die via Grenzelooswerk aan de slag gaan krijgen bij de aangegeven vacatures een gratis retourticket aangeboden. Dit geeft jou de mogelijkheid om even tussendoor familie of vrienden te bezoeken in Nederland. Hoe leuk is het als je jouw pa en ma kan verrassen? Of de verjaardag van je oma kan bijwonen? Want wij weten hoe belangrijk familie is! 🧡

Voorwaarden:
 • Je gaat via Grenzelooswerk aan de slag;
 • Je werkt minimaal 4 maanden voor je werkgever;
 • Actie geldt als je solliciteert in de periode van 18 juli 2019 tot en met 31 augustus 2019.

Mocht je voldoen aan de voorwaarden dan zullen wij een vliegticket voor je boeken. Je mag aan ons jouw voorkeur doorgeven. Hier houden wij zoveel mogelijk rekening mee.

Omschrijving

Zie jij een gaaf avontuur onder de Griekse zon wel zitten? Ook als dit gave avontuur een jaar lang werken in Athene als gaming consultant betekend? Dan hebben wij een mooie kans om te gaan werken in het buitenland voor jou! Een jaar lang werken in het buitenland als gaming consultant, dat zal een uniek aspect zijn van jouw CV!

Je functie
Als gaming consultant ga jij gamers helpen tijdens het werken in Griekenland met het bereiken van het volgende level. Gezamenlijk met een internationaal team uit verschillende landen waar je goed contact mee zult hebben, ga jij deze gamers helpen. Door middel van de software tools waarmee jij gaat werken in Athene ga jij de gamers helpen met het overbrengen van hun account naar een ander apparaat (bijv. telefoon naar pc). Daarnaast ga je in de game verschillende berichten van gamers behandelen en wellicht de gegevens van deze gamers aanpassen. Meer weten over het bedrijf waarvoor jij gaat werken in Athene? Lees dan hieronder over de werkgever.
 
Over jouw nieuwe werkgever

Jij zult gaan werken in Athene namens een bedrijf dat actief is in mobile games. Clash of Clans is één van de games die dit bedrijf heeft gemaakt. Jij zult tijdens het werken in Athene een mod functie bekleden. Dus ben jij graag bezig met games? Dan ben jij de ideale kandidaat om te gaan werken in Athene voor deze werkgever. Zie jij jezelf dit avontuur in Athene tegemoet gaan? Wacht dan niet te lang met het solliciteren op deze unieke baan in het buitenland!

Werken in Athene
Ben jij nu nieuwsgierig naar het wonen en werken in Athene? Lees dan snel dit artikel om erachter te komen wat wonen en werken in Athene allemaal te bieden heeft! Klaar met werken in Athene? Dan kun je fantastische dingen doen in je vrije tijd. In deze tijd kun je namelijk samen met je nieuwe collega’s het bruisende Athene ontdekken. Er worden allerlei gave activiteiten, personeelsborrels en barbecues georganiseerd. Je zult je zeker niet vervelen tijdens je verblijf hier. Zie jij jezelf in gedachten al op het strand van Mavro Lithari liggen, zitten bij de Akropolis of laan het shoppen in de Ermou? Laat het niet bij je gedachten en ga een uitdagend jaar werken in Athene tegemoet! 
 
Interesse? Solliciteer vrijblijvend op deze vacature in het buitenland via onderstaand sollicitatiebutton en ontvang meer informatie! Vergeet vooral niet om ook je Engelstalige CV toe te voegen. Neem gerust contact met ons op via de website chat bij vragen. 

Wat wij jou bieden
 • Gratis vliegticket & de eerste twee weken in een hotel

 • Hulp bij het vinden van eigen woonruimte, belastingaangifte, openen van een bankrekening en allerlei andere praktische zaken

 • Ziektekostenverzekering worden grotendeels vergoed

 • Een onvergetelijke levenservaring waar je de rest van je leven wat aan hebt!

 • Relaxte werkomgeving


Werkzaamheden
 • Ondersteuning bieden aan de hand van berichten die gamers achterlaten in de game

 • Met unieke software tools gamers helpen met het overbrengen van hun account naar een ander apparaat (bijv. iPad naar computer)

 • Veranderen van contactgegevens, of upgraden van een account

 • Gamers helpen bij het halen van een volgend level


Functie-eisen
 • Je bent een gamer! Dit is je kans om van je hobby je beroep te maken.

 • Vloeiend Nederlands (in woord en geschrift)

 • Vloeiend Engels (in woord en geschrift)

 • Bereid om circa 1 jaar te wonen en werken in Athene


Beschikbaarheid

Minimaal 12 maanden in de periode van 16 september 2019 t/m 31 maart 2021.

Het is mogelijk om te starten op 16 september 2019.


Vragen over deze vacature

Tyrone

Hallo ik ben vergeten een Engels talig CV op te sturen, is dat erg?

Reactie van werkgever:

Hi Tyrone,

Je kunt je Engelse c.v. uploaden in je profiel op onze website.

Eline


Tobias

Hi Brenda,

Ik heb per ongeluk al op solliciteren maar heb nog geen Engelstalig CV noch een goede Engelse motivatie. Deze maak ik en zal ik later nog toevoegen.

Mijn vraag is wel of de enige startdata 27 Augustus is

Tobias

Reactie van werkgever:

Hi Tobias,

We hebben je sollicitatie ontvangen en zullen hierover contact met je opnemen om ook de startdata te bespreken!

Groet Eline


Jishar

Goedendag,

Ik heb blijkbaar al een tijdje eerder gesolliciteerd voor deze vacature maar daar is achteraf niks van gekomen. Is er nog een manier om opnieuw te kunnen solliciteren voor de baan? Ik heb enorm veel interesse namelijk.

Reactie van werkgever:

Hi Jishar,

We hebben dit inderdaad ontvangen en hierover contact met je opgenomen.

Eline


Levi

Ik ben geïnteresseerd in de vacature. Ik heb twee vragen: 1) de loonschaal is 1200-1400. Hoe wordt bepaald waar op deze schaal jij valt? En 2) de vacature beschikbaarheid loopt tot 31 december 2019. Is dit de daadwerkelijke einddatum, of is langer werken ook mogelijk? In verband met mijn beschikbaarheid (zie profiel).

Alvast bedankt,
Levi.

Reactie van werkgever:

Hoi Levi,

Leuk dat je geïnteresseerd bent in deze vacature! De werkgever bepaalt uiteindelijk het salaris op basis van werkervaring en het project waarop je geplaatst zult worden. In Athene zijn ze altijd opzoek naar gemotiveerde Nederlanders! Langer werken is zeker mogelijk :)
Ik zie je sollicitatie graag tegemoet zodat we het kunnen bespreken.

Jildou


No Comments

Heb je een vraag?

Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen

Vacatures in de buurt