Alle vacatures

Growth developer gezocht voor nieuwe start-up in Valencia! 🇪🇸

 • Functie Growth Developer
 • Locatie Valencia, Spanje
 • Nationaliteit Europees
 • Periode Minimaal 12 maanden tussen maart 2021 en december 2023.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Onbekend
 • Uren per week 40
 • Bruto maandsalaris €2300 - €2800

In overleg met onze recruiters zijn verschillende startmomenten mogelijk.

Ik wil updates van nieuwe startdatums ontvangen

COVID-19 update - Werken in het buitenland mogelijk!

Het is, ondanks de COVID-19 situatie, gewoon mogelijk om bij ons te solliciteren op een baan in het buitenland. Reizen voor werkgerelateerde doeleinden is geoorloofd. Voor details en informatie per land kun je onze speciale COVID-19 blog lezen.
Direct starten mogelijk! ✈️
Bij deze vacature is het direct mogelijk om te starten in het buitenland. De werkgever vangt je bij aankomst goed op. 🙌🏻   Waar wacht je nog op?! ✈️

Omschrijving

Word jij enthousiast van het stimuleren van groei binnen bedrijven en wil jij de uitdaging aangaan om te werken in het buitenland? Zet jouw ervaring in en word growth developer binnen een vooruitstrevend bedrijf in het prachtige Valencia! Lees snel verder voor alle informatie over deze uitdagende baan in Spanje. 🇪🇸

Over jouw nieuwe baan als growth developer in Valencia
Jij gaat aan de slag als growth developer binnen een jong en ontzettend vooruitstrevend bedrijf. Het bedrijf richt zich op het leveren en optimaliseren van fantastische klantenservice voor verschillende merken. De doelgroep bestaat enkel en alleen uit de vetste merken die snel willen opschalen binnen de internationale markt. Je hoort het al, ambitie staat hier hoog in het vaandel! Het opschalen van deze merken kan natuurlijk alleen door de hulp van de beste mensen en de nieuwste technologieën. En daarom ben jij, met jouw ervaring en achtergrond nodig. Dit alles gebeurt vanuit het hart van Europa’s meest aantrekkelijke stad: het Spaanse en zonnige Valencia. ☀️

Als growth developer in Valencia zorg jij ervoor dat deze ambitieuze start-up op korte en lange termijn enorm gaat groeien en ontwikkelen. Hier draag jij de volle verantwoordelijkheid voor. Zo werk jij onder andere aan het optimaliseren van het business model en het implementeren van een nieuwe klantenwerving strategie. Ook zorg jij voor een goed en soepel verloop van het gehele verkooptraject: van het genereren van leads tot aan het sluiten van de deals. Heb jij het in je om de groei van deze gave start-up te stimuleren als growth developer?!

Werken in Valencia
Jij gaat veel professionele werkervaring opdoen tijdens het werken bij deze internationale en ambitieuze start-up in Valencia. Op de werkvloer merk je dan ook het internationale en vooruitstrevende karakter van het bedrijf. Daarnaast is er veel ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling en wordt er gezorgd voor een fijne en inspirerende werkomgeving!

Tijdens het werken in Valencia word jij ook nog eens ondergedompeld in de Spaanse cultuur. Jij gaat ongetwijfeld genieten van de typisch Spaanse gebruiken en de gastvrijheid van de Spanjaarden. Valencia is ontzettend veelzijdig en er valt een heleboel cultuur en geschiedenis te ontdekken. Jij gaat je ongetwijfeld geen moment vervelen in deze prachtige stad aan Spaanse kust. Deze vacature in Spanje biedt jou de kans om waardevolle werkervaring op te doen bij een toffe start-up in het prachtige Valencia!

Denk jij dat deze uitdagende baan als growth developer in Valencia perfect bij jou past en ben jij er klaar voor om je carrière een boost te geven door te gaan werken in het buitenland? Ga wonen en werken in Valencia en solliciteer op deze vacature in het buitenland! 😀

N.B.: Wij houden de Corona situatie in het buitenland nauwlettend in de gaten. Lees alle actuele informatie, ook wat betreft werken in Spanje, hier in onze speciale Covid-19 blog!
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Unieke kans om te werken in een nieuw en snelgroeiende bedrijf

 • Werken in het hart van de aantrekkelijkste stad van Europa: Valencia

 • Jij gaat ontzettend veel waardevolle werkervaring opdoen binnen dit ambitieuze bedrijf

 • Je ontvangt een fijn salaris

 • Geweldige collega’s waar je heel veel van kunt leren

Wat moet je daarvoor doen?

 • Meewerken aan de meest ambitieuze klantenservice-oplossing voor gave merken die internationaal willen opschalen

 • Eindverantwoordelijk zijn voor de groei van het bedrijf

 • Definiëren en implementeren van een opschaalbare en voorspelbare klantenwerving strategie

 • Verantwoordelijkheid dragen voor het verkooptraject: van het genereren van leads tot aan het sluiten van concrete deals

 • Nauw samenwerken met het founding-team om samen de groei van het bedrijf en het business model te stimuleren

Wat verwachten wij van jou?

 • Je denkt groot én out of the box!

 • Je bent een ondernemer in hart en nieren

 • Je bent in staat om grote datasets te analyseren om zo strategische beslissing te nemen

 • Je hebt een positieve en proactieve houding

 • Je bent zeer gemotiveerd en hebt enorm veel energie en ambitie!

 • Je hebt tijdens je carrière al bewezen dat jij de gestelde doelen haalt en hier verantwoordelijkheid voor draagt

 • Je houdt van het voeren van complexe gesprekken met C-level contacten (CEO, CFO, directeur van personeelszaken)

 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met verkoop- of marketing verantwoordelijkheden bij een snelgroeiend technologiebedrijf

 • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels

Beschikbaarheid

Minimaal 12 maanden tussen maart 2021 en december 2023.

Over bedrijf

Yobbers

Yobbers

Yobbers is het moederbedrijf van Grenzelooswerk. Wij richten ons specifiek op het contact met de werkgevers en nemen daarbij een bemiddelende rol in tussen werkzoekenden en werkgevers in het buitenland.
Vacature status
Open ◦ Verloopt op 31 maart 2021
Geplaatst
25 dagen geleden

Veelgestelde vragen

Hebben jullie ook een handig overzicht van de huidige situatie met betrekking tot werken in het buitenland?

De wereld is in korte tijd snel veranderd door het huidige coronavirus. Wij begrijpen maar al te goed dat deze tijd best spannend is als je plannen hebt om te reizen en werken in het buitenland. Speciaal voor al onze avonturiers hebben wij een handige en overzichtelijke infographic gemaakt. Hier vind je informatie over de huidige situatie met betrekking tot werken in het buitenland en handige voorbereidingstips.

Kan ik nog steeds solliciteren op vacatures voor werken in het buitenland?

Je kunt gerust blijven solliciteren op de beschikbare vacatures op onze website. Samen met jou en de werkgever kijken wij naar een veilige en verantwoorde startdatum, zodat jij met een goed gevoel kunt starten!

Goed om te weten: bij Grenzelooswerk staan we voor persoonlijk contact en vertrouwen. Wij begeleiden jou niet alleen door het gehele proces, maar staan ook na die tijd voor jou klaar! Mocht er dus iets veranderen in de situatie, dan zijn wij er om je hiermee te helpen en vinden we samen een passende oplossing! Ook kun je altijd al je vragen stellen in onze website chat.

Heb je een visum nodig en moet je dit zelf regelen?

Wanneer je beschikt over een Europees paspoort en je wilt graag werken in een land binnen Europa, dan heb je geen visum nodig. Vanwege de afspraken binnen de Europese Unie is er vrij verkeer van arbeid. Wanneer je besluit om te werken in een land buiten Europa, dan is soms een visum nodig. Check dit vooraf goed wanneer jij de uitdaging aangaat om te werken in het buitenland!

Nog geen antwoord? Stel hieronder jouw eigen vraag of bezoek ons Help Center.

Vacature vragen

Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen

Vacatures in de buurt