Vrijwilligerswerk bij wildlifeprojecten Zuid-Afrika

 • Functie Vrijwilliger
 • Locatie Zuid-Afrika
 • Nationaliteit Geen voorkeur
 • Periode Minimaal 14 dagen in de periode van 04 okt 2016 t/m 04 okt 2017.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Onbekend
 • Categorie Dieren
 • Bruto maandsalaris Onbekend
Vacature bewarenVacature bewaard
6 avonturier bewaarde deze vacature avonturiers bewaarden deze vacature
Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Omschrijving

De locatie van dit project is top: 'the Greater Kruger area' in Zuid-Afrika. Dit prachtige, veelzijdige gebied in nog groter dan het Kruger National Park want het beslaat ook nog eens de natuurgebieden die rondom het National Park heen liggen. Deze omliggende natuurgebieden zijn niet van de overheid maar privé eigendom, vandaar dat ze niet tot h...

Omschrijving

De locatie van dit project is top: 'the Greater Kruger area' in Zuid-Afrika. Dit prachtige, veelzijdige gebied in nog groter dan het Kruger National Park want het beslaat ook nog eens de natuurgebieden die rondom het National Park heen liggen. Deze omliggende natuurgebieden zijn niet van de overheid maar privé eigendom, vandaar dat ze niet tot het Kruger National Park behoren. Niet dat het de dieren wat uitmaakt die er leven - het gras smaakt overal hetzelfde - en er zijn vaak geen hekken die ze tegen kunnen houden. In dit gebied leven naast de Big 5 (leeuwen, luipaarden, olifanten, buffels en neushoorns) ook ander bijzondere diersoorten zoals giraffen, impala's, zebra's, reptielen, wrattenzwijntjes, hyena's en wel meer dan 400 vogelsoorten. Een adembenemend mooi gebied waar aanwezige dieren nog redelijk ongestoord kunnen leven. Je kunt in dit fantastisch mooie gebied meehelpen met het doen van onderzoek naar de verschillende diersoorten die hier voorkomen. Het doel van het onderzoek is (simpel gezegd) om te kijken hoe de aanwezige dieren leven en of ze met z'n allen kunnen overleven in dit gebied zonder dat de oorspronkelijk natuur verloren gaat en zonder dat zij zelf als diersoort ten ondergaan. De verzamelde gegevens zullen worden gebruikt voor lange termijn plannen, gemaakt door verschillende foundations zoals The African Lion and Environmental Research Trust and Save the Elephants. Het project bestaat eigenlijk uit twee projecten: het African Wildlife Big 5 Conservation Project en het Large Predators Research and Conservation Project. LET OP: Wij organiseren dit project niet, wij zoeken enkel gemotiveerde vrijwilligers die willen deelnemen. Om jouw vragen goed beantwoord te krijgen kun je daarom het beste bij de opdrachtgever zelf zijn. Zij kunnen alle details en mogelijkheden van dit project met je bespreken. Onderaan deze vacature kan je klikken op de knop "Meer informatie". Je zult worden geleid naar een website waar onderaan de pagina de contactgegevens staan van de desbetreffende project coördinator. Hij of zij kan jouw voorzien van extra informatie.

Wat wij jou bieden
 • Ophaalservice van het vliegveld Johannesburg

 • Accommodatie

 • Maaltijden

 • Certificaat na terugkomst


Functie-eisen
 • Minimaal 16 jaar

 • Redelijke kennis van het Engels

 • Affiniteit met de natuur


Beschikbaarheid

Minimaal 14 dagen in de periode van 4 oktober 2016 t/m 4 oktober 2017.


Vragen over deze vacature

Roos

Ik zou me graag aanmelden, maar weet niet hoe dit moet...

Reactie van werkgever:

Hoi Roos, wat leuk dat je je wilt aanmelden! Als je naar de knop 'Meer informatie' onderaan de pagina gaat en daarop klikt, dan kom je vanzelf op de pagina van Activity International terecht. Daar staat rechts bovenin een paars koffertje. Als je daarop klikt kom je op de boekingspagina terecht en kun je je aanmelden. Als je nog vragen hebt, dan kun je uiteraard gewoon contact opnemen. Dan helpen we je verder.

Groetjes en een fijne dag!
Carma Schaafsma (Activity International)


Melissa

Hallo,
Zitten er nog kosten aan verbonden?
En hoe lang ben je gemiddeld in Afrika?
Groetjes Melissa

Reactie van werkgever:

Hoi Melissa, er zijn zeker kosten aan verbonden. Kijk maar eens op onze site door op meer informatie te klikken onderaan de vacature. Dan kun je per project bekijken wat de kosten zijn.

Groetjes Carma Schaafsma
Activity International