Projectreis naar Zuid-Afrika

  • Functie Vrijwilliger
  • Locatie Kimberley, Zuid-Afrika
  • Nationaliteit Geen voorkeur
  • Periode Minimaal 14 dagen in de periode van 21 jul 2017 t/m 09 aug 2017.
  • Minimum leeftijd 18 jaar
  • Accommodatie Onbekend
  • Categorie Sociale werkzaamheden
  • Bruto maandsalaris Onbekend
Vacature bewarenVacature bewaard
30 avonturier bewaarde deze vacature avonturiers bewaarden deze vacature
Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Omschrijving

Heb jij hart voor je medemens? Ben je klaar voor een onvergetelijke ervaring die je anders naar jezelf en de wereld doet kijken? Wil je tijdens je vakantie meer doen dan alleen maar bezig zijn met je eigen plezier? Ga met ons mee naar Zuid – Afrika, en combineer ontspanning met iets betekenen voor een kind. Waarom zou ik mee gaan? Je kunt d...

Omschrijving

Heb jij hart voor je medemens? Ben je klaar voor een onvergetelijke ervaring die je anders naar jezelf en de wereld doet kijken? Wil je tijdens je vakantie meer doen dan alleen maar bezig zijn met je eigen plezier? Ga met ons mee naar Zuid – Afrika, en combineer ontspanning met iets betekenen voor een kind. Waarom zou ik mee gaan? Je kunt de vraag ook omdraaien: waarom zou je niet meegaan? In Zuid – Afrika zijn veel problemen waar kwetsbare kinderen de dupe van zijn. Zij zijn machteloos om hierin iets te veranderen. Jij kunt de wereld van een kind veranderen door jezelf te geven in de vorm van liefde en aandacht. En je krijgt er veel, ja heel veel voor terug. Waar gaat het vanuit? De projectreis wordt georganiseerd door de stichting Eye For Others die al jaren actief is in Zuid–Afrika. De naam zegt het al: oog hebben voor anderen, daar is waar het om gaat in het werk wat deze stichting vanuit passie en liefde doet. Wees maar een praktische Samaritaan, dat is alles wat gevraagd wordt. De missie van de stichting: Vanuit de opdracht die Jezus Christus geeft om barmhartigheid te verlenen, willen wij de nood lenigen voor slachtoffer(tje)s van aids, en (seksueel) geweld. In het bijzonder richten wij ons op kinderen die verwaarloosd zijn of wees geworden zijn door het aids- of alcohol problemen, maar ook op zwangere vrouwen en weduwen. (Je hoeft niet perse een christelijke overtuiging te hebben om mee te gaan op de projectreis) Wie gaan er mee? Als commissie verzamelen we een groep (jonge en) enthousiaste mensen die bereid zijn de handen uit de mouwen te steken. We willen met een groep van tussen de 30 en 50 mensen afreizen naar Zuid–Afrika. De minimale leeftijd voor deelname is 17 jaar op het moment van vertrek. Ben je gezond, enthousiast en voel jij je jong? Welkom in de club. Wat gaan we doen? We werken aan een groot project in Richie bij Modderrivier, vlakbij Kimberley. We doen van alles. We gaan verder met het opknappen een vervallen school waar we dit jaar al mee begonnen zijn en bouwen dit om tot ontmoeting- leer- en sportcentrum, er wordt onderhandeld over de bouw van een bakkerij, waar brood gebakken wordt door alleenstaande vrouwen voor aids- en weeskinderen. En we helpen kinderen en weduwen in het township die in een erbarmelijke situatie leven.

Wat wij jou bieden
  • Een prachtige periode in Zuid-Afrika, die je nooit meer vergeet


Functie-eisen
  • Goede lichamelijke en geestelijke gezondheid. Zelf verantwoordelijk om in groepsverband het geld binnen te halen.


Beschikbaarheid

Minimaal 14 dagen in de periode van 21 juli 2017 t/m 9 augustus 2017.


Vragen over deze vacature

Milou

Hallo,

Vorige week heb ik een sollicitatie gedaan voor dit project.
Ik zou graag willen weten of er nog plekken zijn, aangezien er al sponsoracties lopen en er meerdere overleggen zijn gepland.

Ik hoop hier meer over te horen,
Milou


Charlotte

Hallo, ik ben enigszins verward door de informatie. De kosten bedragen €2495 voor vliegtickets, onderdak en eten/drinken. Als ik het goed heb begrepen. Als je je inschrijft kost dat €200. Komt dit bedrag er bovenop of zit dat bij het bedrag in. Daarnaast heb ik nog 2vragen: zijn er (verplichte) vaccinaties voor zuid Afrika? En moeten wij nog een visum aanvragen? Ik ben op dit moment erg enthousiast en ga nog even overleggen met mensen uit mijn omgeving!


Gelina

Hey hoi, wat kost dit per persoon om mee te gaan? En moet je beslist bij de ontmoeting zijn op 17-19 juni? Dan ben ik jarig namelijk dus heb ik huis vol visite haha, groetjes Gelina


gabi

Hoi Ton,

Ik zou super graag mee gaan want dit is wel echt iets wat ik wil doen, alleen kan ik het bedrag wat voor de reis nodig is niet betalen.
Lukt het altijd een groot deel van dit geld binnen te halen via gezamenlijke fondsen? En is het mogelijk om toch niet mee te gaan wanneer het grootste deel van het geld niet binnen gehaald is?

Met vriendelijke groeten,
Gabi