Vorige
Volgende

Vrijwilligerswerk in een weeshuis in Accra, Ghana

  • Functie: Vrijwilliger
  • Locatie: Accra, Ghana
  • Periode: Minimaal 14 dagen in de periode van 14 januari 2015 t/m 31 december 2015.
  • Nationaliteit: Geen voorkeur
  • Bruto maand salaris: Onbekend
  • Minimum leeftijd: 18 jaar
  • Accommodatie: Onbekend
  • Categorie: Hulpverlening
Vacature bewarenVacature bewaard
0 avonturier bewaarde deze vacature avonturiers bewaarden deze vacature
Vacature status:
Vervuld
Geplaatst:
Meer dan 3 jaar geleden

Over de vacature

Lesgeven en meer!
In het weeshuis wonen zo'n 40 kinderen van 2 tot 15 jaar oud. Van maandag tot en met vrijdag krijgen de oudere weeskinderen van 8.30 tot 12 uur les in voornamelijk Engels en wiskunde. De middag kan je samen met de kinderen verschillende activiteiten doen. Denk bijvoorbeeld aan knutselen, voetbal, hulp met huiswerk, rolschaatsen, spelletjes, dansen,zwemles, noem maar op. Input van nieuwe vrijwilligers is van harte welkom. Verder kan het weeshuis altijd hulp gebruiken bij het bereiden van maaltijden en het verzorgen van de kleintjes.

Waarom Dream Africa Care Foundation?
Als vrijwilliger bij Dream Africa Care Foundation zijn de mogelijkheden flexibel. Je kan naast het lesgeven op verschillende manieren bijdragen aan de organisatie door je talenten in te zetten. Bijvoorbeeld door het maken van promotiefilmpjes, het opzetten van een lesplan, helpen met de boekhouding, sport en ziekenhuis.
Bij dit project in Accra verblijf je in een huis met gezellige vrijwilligers vanuit de hele wereld.

Als vrijwilliger betaal je een vergoeding van slechts $350,- per maand. Airport pick-up, oriëntatie en accommodatie (incl. drie maaltijden per dag, mineraal water, house-keeping en de was) en cultuur- en taallessen zijn in dit bedrag inbegrepen.

Verder worden er verschillende weekendtrips georganiseerd naar bijvoorbeeld de Volta regio, Cape-coast, Elmina, Kokrobite en meer. Als je nog meer van Ghana wil zien heeft Dream Africa Care Foundation ook vrijwilligersprojecten in oa Larabanga en Kumasi.

Voor wie?
Vrijwilligers van alle leeftijden zijn welkom. Ervaring is handig, maar absoluut niet vereist. Het is ook mogelijk om samen met iemand te komen. Duur van je verblijf is flexibel: vanaf 2 weken tot 1 jaar.

Hopelijk tot snel!
Floor Hamburg
Vrijwilliger Dream Africa Care Foundation

PS: En heb je een achtergrond in gezondheidszorg, sport, journalistiek of educatie: kijk voor de verschillende projecten, stages en mogelijkheden op de website.Beschikbaarheid

Minimaal 14 dagen in de periode van 14 januari 2015 t/m 31 december 2015.


Vragen over deze vacature

Er is nog geen vraag over deze vacature gesteld...