Je maakt gebruik van een verouderde browserversie, voor de best mogelijke gebruikerservaring raden wij aan om de laatste versie van Google Chrome te installeren. Google Chrome downloaden
Vorige
Volgende

Vrijwilligerswerk in een kliniek in Peru

  • Functie:
  • Locatie: Peru, Peru
  • Periode: 5 maart 2015 t/m 5 maart 2016
  • Nationaliteit: Geen voorkeur
  • Salaris: Onbekend
  • Minimum leeftijd: 18 jaar
  • Accommodatie: Onbekend
  • Categorie: Hulpverlening
Vacature bewarenVacature bewaard
0 avonturier bewaarde deze vacature avonturiers bewaarden deze vacature
Status:

Vervuld

Geplaatst:

Circa 3 jaar geleden


Over de vacature

Stichting Commundo zoekt een vrijwilliger die in een kliniek in Peru (Huanchaguito) de dokters en verpleegkundigen kan helpen. De vrijwilliger zal ook lokale gemeenschappen en scholen bezoeken. Ook kan de vrijwilliger meehelpen met het creeren van bewustzijn door campagnes en workshops over bepaalde medische zaken te geven. Kernwaarden bij het project zijn bescherming en het bieden van goede gezondheid aan de lokale bevolking door menselijke waarden als respect en vertrouwen. Met de hulp van vrijwilligers kan het project meer patienten bereiken. Grijp nu je kans en meld je aan!

Wij zoeken iemand die goed Spaans (gevorderd) kan spreken, aangezien je nauw samenwerkt met de lokale bevolking. Spreek je nog niet zo goed Spaans? Dat kan worden opgelost: in Peru kun je ook nog Spaanse lessen volgen. Je bent minimaal twee maanden beschikbaar en 22 jaar oud. Ook moet je een certificaat hebben dat aantoont dat jij een medische opleiding hebt gevolgd. Dit kun je uitleggen in een CV en motivatiebrief. Ten slotte verwachten wij dat je als vrijwilliger respect toont voor de lokale cultuur en mensen.

Wie zijn wij?
Stichting Commundo biedt jou de mogelijkheid om een steentje bij te dragen aan een betere wereld. Wij letten hierbij op kwaliteiten en capaciteiten van de vrijwilliger, zodat hij of zij daadwerkelijk iets kan bijdragen. Door het doen van vrijwilligerswerk wordt zowel de lokale bevolking als jijzelf letterlijk een ervaring rijker! In al onze programma`s staat actief samenwerken met de lokale bevolking centraal. Ook verblijf je vaak bij gastgezinnen zodat je de lokale cultuur beter leert kennen en er een uitwisseling tussen jou en jouw nieuwe collega`s tot stand komt.

Commundo kent alle projecten. Wij werken alleen met NGO`s die worden geleid door lokale mensen en die al minstens 5 jaar bestaan en niet afhankelijk zijn van vrijwilligers; we zijn praktisch en realistisch.

Neem een kijkje op onze website en vind meer informatie over dit fantastische project. Mocht je vragen hebben, stel ze gerust!Beschikbaarheid

Minimaal 62 dagen in de periode van 5 maart 2015 t/m 5 maart 2016.


Vragen over deze vacature

Er is nog geen vraag over deze vacature gesteld...