Alle vacatures

Word vrijwilliger bij een opvang voor jongens in Bolivia!

 • Functie Vrijwilliger
 • Locatie
 • Nationaliteit Nederlands
 • Periode Minimaal 1 week tussen maart 2021 en december 2021.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Uren per week 40
 • Bruto maandsalaris Onbekend

In overleg met onze recruiters zijn verschillende startmomenten mogelijk.

Ik wil updates van nieuwe startdatums ontvangen

COVID-19 update - Werken in het buitenland mogelijk!

Het is, ondanks de COVID-19 situatie, gewoon mogelijk om bij ons te solliciteren op een baan in het buitenland. Reizen voor werkgerelateerde doeleinden is geoorloofd. Voor details en informatie per land kun je onze speciale COVID-19 blog lezen.

Omschrijving

Een onvergetelijke ervaring ligt op je te wachten. Ga jij deze uitdaging aan in het indrukwekkende Bolivia? Samen met het gezellige team geef jij jonge kinderen begeleiding bij verschillende activiteiten. Lees snel meer over deze vacature in het buitenland!

Jouw nieuwe uitdaging!
In Sipe Sipe een dorpje in de buurt van Cochabamba bevindt zich een centrum voor jongetjes die uit verschillende, meestal (seksueel), gewelddadige omgevingen zijn gehaald. Het centrum biedt kinderen van 5 t/m 18 jaar oud onderdak, psychologische begeleiding, huiswerkbegeleiding, spirituele ondersteuning en verschillende soorten activiteiten.

Als vrijwilliger in Bolivia of stagiair kun je aan de slag als activiteitenbegeleider waarbij je kunt denken aan specifieke activiteiten zoals: voetballen (altijd een grote hit!), verven, schilderen, bordspellen, andere balspelen en dansactiviteiten. Daarnaast kun je aan de slag als docent Engels (kennis van de Engelse taal is vereist, ervaring met lesgeven is een pre maar geen vereiste. Het niveau is erg laag dus vooral creativiteit en geduld zijn hier nodig.).

Vrijwilligerswerk in Bolivia
De organisatie wil de kinderen en pubers ondersteunen bij het verwerken van hun trauma’s en met behulp van deze diensten hen een veilige plek bieden waar ze zich te kunnen ontspannen en nieuwe normen, waarden, visies en ideeën over het leven kunnen opdoen.

Zie jij jezelf al deelnemen aan dit prachtige project? Solliciteer dan snel op deze vacature in het buitenland! 

Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Een ontzettend leerzame tijd als vrijwilliger in Bolivia

 • Je doet internationale ervaring op

 • Je krijgt een fijne accommodatie

Wat moet je daarvoor doen?

 • Activiteiten begeleiden/ organiseren

 • Engelse les

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent minimaal 18 jaar

 • Je bent creatief en hebt geduld

 • Kennis Engelse taal

Beschikbaarheid

Minimaal 1 week tussen maart 2021 en december 2021.

Over bedrijf

Vacature status
Open ◦ Verloopt op 25 maart 2021
Geplaatst
circa een maand geleden

Veelgestelde vragen

Waarom moet ik voor vrijwilligerswerk betalen?

Als vrijwilliger in het buitenland betaal jij je werkgever voor de kosten van jouw gekozen project. Je betaalt dus niet voor het vrijwilligerswerk zelf, maar voor de dingen die voor jou geregeld moeten worden. Hier kun je meer vinden over welke kosten bij vrijwilligerswerk in het buitenland horen! De kosten verschillen per werkgever en per project. Als je de specifieke kosten per project wilt weten, kun je dit vragen onderaan de desbetreffende vacature!

Ik heb specifieke vragen over de vrijwilligerswerk vacature, aan wie kan ik die stellen?

Wanneer jij een profiel hebt aangemaakt en deze voor minimaal 70% hebt ingevuld kun je onderaan de vacature eventuele vragen stellen aan de werkgever. De werkgever krijgt hier bericht van en zal je zo snel mogelijk van een reactie voorzien. Over het algemeen reageren de werkgevers binnen één á twee weken.

Ik heb gesolliciteerd op een vrijwilligerswerk vacature. Wanneer kan ik een reactie van de werkgever verwachten?

Over het algemeen reageren de werkgevers binnen één á twee weken. Zijn de twee weken verstreken en heb je nog geen reactie ontvangen? Neem dan contact met ons op via de website chat, dan zullen wij je verder helpen!

Nog geen antwoord? Stel hieronder jouw eigen vraag of bezoek ons Help Center.

Vacature vragen

Jet

Wat zijn inderdaad de kosten? En is er een concreet beeld van hoe het er nu aan toe gaat ivm met coronavirus?

Reactie van werkgever:

Visa, vlucht, Spaanse les en accommodatie + eten en drinken zijn voor eigen rekening. Daarnaast vragen we bemiddelingskosten (€550). Hiervan gaat 50 euro naar het project en 500 euro naar een ngo die zich inzet voor getraumatiseerde jongeren in Bolivia. Wij helpen uiteraard met het zoeken naar accommodatie, verzorgen een leentelefoon en informatie, halen je op bij het vliegveld en zullen jouw 24/7 aanspreekpunt zijn. De laatste update is dat de grenzen in oktober weer open gaan.

Jasper

Dat Zou ik ook wel willen weten? Wat zijn mijn kosten

Reactie van werkgever:

Visa, vlucht, Spaanse les en accommodatie + eten en drinken zijn voor eigen rekening. Daarnaast vragen we bemiddelingskosten (550 euro). Hiervan gaat 50 euro naar het project en 500 euro naar Casa de La Alegria (een ngo die zich inzet voor getraumatiseerde jongeren in Bolivia). Wij helpen uiteraard met het zoeken naar accommodatie, geven je een leentelefoon, geven je informatie en halen je op bij het vliegveld en zullen jouw aanspreekpunt zijn die 24/7 bereikbaar is.

Faraz

Wat zijn de kosten eigenlijk voor mezelf?

Reactie van werkgever:

Ik heb je een antwoord gestuurd in de inbox :)

Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen