Alle vacatures

Voetballiefhebbers gezocht!

  • Functie Voetbal trainer
  • Locatie Accra, Ghana
  • Nationaliteit Geen voorkeur
  • Periode Minimaal 14 dagen in de periode van 24 sep 2015 t/m 24 sep 2016.
  • Minimum leeftijd 18 jaar
  • Accommodatie Onbekend
  • Categorie Sport
  • Bruto maandsalaris Onbekend

COVID-19 update - Starten in het buitenland gewoon mogelijk!

Op dit moment is het ondanks de COVID-19 situatie gewoon mogelijk om bij ons te solliciteren op een baan in het buitenland. In de meeste landen is het gewoon mogelijk om te starten. Voor details en meer informatie kun je onze speciale COVID-19 blog lezen.

Omschrijving

Dream Africa Care Foundation runt een lokaal voetbalproject met ongeveer 50 kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 15 jaar oud. De kinderen zijn verdeelt in vier jongens en één meisjes team. Als vrijwilliger ga je samen met twee lokale trainers aan de slag met het voorbereiden en het geven van trainingen in de middag. De kinderen beleven veel plezier tijdens de trainingen, en het project helpt de kinderen te werken aan zelfvertrouwen, discipline en het houdt ze van de straat. Je hebt veel vrijheid om naar eigen inzicht de trainingen te geven. Je hoeft geen Arjen Robben te zijn, als je maar met plezier een balletje trapt. Waarom Dream Africa Care Foundation? Als vrijwilliger bij Dream Africa Care Foundation zijn de mogelijkheden flexibel. Je kan naast het geven van voetbaltrainingen op verschillende manieren bijdragen aan de organisatie door je talenten in te zetten. Bijvoorbeeld door het maken van promotiefilmpjes, het opzetten van een geldinzamelingsactie, het geven van ICT lessen, repareren van schoolbanken of helpen met de boekhouding. Omdat de voetbaltrainingen na schooltijd plaatsvinden kan je als voetbalvrijwilliger ook helpen bij andere vrijwilligers projecten, bijvoorbeeld: Faith school en het weeshuis: van 8.30 tot 12 uur kan je lesgeven in vakken als wiskunde, engels, science en ICT. Boy- and girlsgroup: een project waarin je doormiddel van activiteiten het zelfvertrouwen van tieners te versterken en te praten over onderwerpen als relaties, geweld en toekomstdromen. In dit project kan je als vrijwilliger eigen ideeën inbrengen, denk aan: voetballen, theater, work-outs, spelletjes, zwemmen, etc. Vrijwilligershuis Als voetbalvrijwilliger verblijf je in een huis met gezellige vrijwilligers vanuit de hele wereld. Je betaald als vrijwilliger een vergoeding van slechts $350,- per maand. Airport pick-up, oriëntatie en accommodatie (incl. drie maaltijden per dag, mineraal water, house-keeping en de was) en cultuur- en taallessen zijn in dit bedrag inbegrepen. Verder worden er verschillende weekendtrips georganiseerd naar bijvoorbeeld de Volta regio, Cape-coast, Elmina, Kokrobite en meer. Als je nog meer van Ghana wil zien heeft Dream Africa Care Foundation ook vrijwilligersprojecten in oa Larabanga en Kumasi. Voor wie? Vrijwilligers van alle leeftijden zijn welkom. Ervaring is handig, maar absoluut niet vereist. Het is ook mogelijk om samen met iemand te komen. Duur van je verblijf is flexibel: vanaf 2 weken tot 1 jaar. Hopelijk tot snel!
Meer lezen over deze vacature

Details

Beschikbaarheid

Minimaal 14 dagen in de periode van 24 september 2015 t/m 24 september 2016.

Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Mickey

Hallo Floor,

Gaat deze vacature nog terug komen?

Groet Mickey

Reactie van werkgever:

Hey Mickey,
Jazeker. Het project loop het hele jaar door. Dus je alvast vrijblijvend aanmelden voor bijvoorbeeld volgend jaar.
Als de advertentie is verlopen zal ik hem er op nieuw opzetten.
Groeten, Floor

Akash

Mooi zo!...

Maar er staat ook iets bij in het helpen met ICT etc. helaas ben ik daar niet zo goed in en heb ik daar weinig ervaring in...

Hoe zit dat dan?

Reactie van werkgever:

Beste Akash,
Als je je aanmeld bij de organisatie kan je precies aangeven bij welke projecten je aan de slag wil. Er zijn veel mogelijkheden, maar natuurlijk hoef je niet aan alle projecten deel te nemen.

Als je nog meer vragen hebt hoor ik het graag :)

Groeten,

Floor Hamburg
Vrijwilliger DACF Nederland

Akash

Hoi,

Zijn jullie nog op zoek naar een mannelijke vrijwilliger, die veel verstand heeft van voetbal? zelf ben ik jaren lang trainer geweest van jeugdteams die op redelijk hoog niveau speelden!

Reactie van werkgever:

Beste Akash,
Jazeker! Voetbal vrijwilligers zijn meer dan welkom. Onze lokale trainers zullen blij zijn met versterking, zeker als je al zoveel ervaring hebt met het verzorgen van trainingen!

Op de website van Dream Africa Care Foundation is meer informatie te vinden. Ook kan je daar het email adres vinden om je aan te melden voor dit project.

We zien graag je mail tegemoet :)

Vriendelijke groet,
Floor Hamburg
Vrijwilliger DACF Nederland