Alle vacatures

Bediening gezocht hotel in de Franse Alpen 2016

  • Functie Bediening
  • Locatie La Chapelle d'Abondance, Frankrijk
  • Nationaliteit Geen voorkeur
  • Periode Minimaal 62 dagen in de periode van 04 jun 2016 t/m 15 sep 2016.
  • Minimum leeftijd 18 jaar
  • Accommodatie Onbekend
  • Categorie Restaurant
  • Bruto maandsalaris Onbekend

COVID-19 update - Solliciteren nog steeds mogelijk!

Op dit moment is het ondanks de COVID-19 situatie gewoon mogelijk om te starten in veel landen in het buitenland. Voor details en meer informatie kun je onze speciale COVID-19 blog lezen.

Omschrijving

Gezocht: Twee gezellige, zelfstandige, vrolijke en gemotiveerde mensen: één in de bediening & één in de keuken voor het zomerseizoen 2016, van begin juni tot half september. Kan jij je hierin vinden? Je hebt liefde voor de bergen, vindt het leuk om de gasten een goede tijd te geven, spreekt een redelijk mondje Frans (niet een noodzaak, wel handig), bent collegiaal, vindt het prettig om in een klein team te werken en hebt goede communicatieve vaardigheden. Bediening: ’s Ochtends werk je een paar uur tijdens het ontbijtbuffet, zodat je daarna vrij kan zijn en de bergen rondom het hotel kan ontdekken. Halverwege de middag of ’s avonds (afhankelijk van het rooster en de drukte) begint je dienst weer. Je werkt 6 dagen in de week. Naast een kleine vergoeding krijg je van ons je maaltijden en drankjes in het hotel, inwoning en een multipass voor het gehele Portes du Soleil gebied. Hiermee heb je gratis toegang tot liften, zwembaden, tennisbanen, musea en bussen. Ook krijg je hiermee veel korting op overige activiteiten. Naast het wandelen & heel veel mountainbiken, kan je hier ook rotsklimmen, raften, kanoën, parapenten, via ferrata en nog veel meer activiteiten ondernemen. Wij zijn… Het is een chalethotel met 20 kamers (maximaal 42 gasten), geleid door een Nederlandse eigenaar. Het hotel ligt in het bekende Portes du Soleil skigebied, in het dorpje La Chapelle d’Abondance. Ons restaurant is geopend voor hotelgasten die hier op basis van half pension verblijven en voor gasten van buitenaf. Het hotel straalt een persoonlijke, gezellige en huiselijke sfeer uit. Dit komt door de inrichting/decoratie in de kamers en diverse ruimtes en ook door omgang met onze gasten. Onze keuken staat bekend als verrassend met verse, seizoens- en regionale producten. We willen onze gasten kennis laten maken met de echte “esprit montagne”. De servicegerichtheid, maaltijden en persoonlijke benadering zijn een belangrijke reden waarom vakantiegasten hier keer op keer terugkomen.
Meer lezen over deze vacature

Details

Beschikbaarheid

Minimaal 62 dagen in de periode van 4 juni 2016 t/m 15 september 2016.

Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Lotta

geachte Alke.

Dit is misschien een wat gekker vraag maar ik ben 15 jaar en werk inmiddels 1 jaar in de horeca. is er een mogelijkheid om dan te soliciteren. Want ik hou van een uitdaging. en ben oudergeschat. (mijn leeftijd is vaak het enige punt waar ze over twijfelen.
M.v.g Lotta

Reactie van werkgever:

Hoi Lotta, ik mag hier in Frankrijk geen mensen van onder de 18 jaar aannemen omdat we alcohol schenken. Sorry, en succes met vinden job

Marti

Hoi alke ik ben al per direct beschikbaar tot het einde is da ook goed want krijg niks verstuurd zo

Reactie van werkgever:

Hoi Marti,

Je kan solliciteren, dan kom ik er daarna bij je op terug.

groeten,

Alke

Lisette

Goedemiddag Alke!

het lijkt mij super leuk om bij u te mogen werken.

Helaas kan ik pas vanaf 14 augustus is dat een probleem?

Met vriendelijke groet,
Lisette Dotinga

Reactie van werkgever:

Hoi Lisette, Ik heb al iemand nodig vanaf 4 juni en dan voor het gehele seizoen.

groeten,

Alke

Sharon

Goedemiddag Aalke,

Ik ben erg geïnteresseerd in jullie vacature.
Nu vroeg ik mij alleen af of het een probleem is wanneer mijn beschikbaarheid maar tot 30 augustus is.
Ik hoor graag iets van u.

Mvg,
Sharon Teekamp Gout

Reactie van werkgever:

het liefst tot 15 september, maar stuur in elk geval even je cv en motivatie en dan kijk ik ernaar, je kan wel vanaf begin juni?