Alle vacatures

Surf and Adventure project Kaapstad Zuid-Afrika

  • Functie Vrijwilliger
  • Locatie Kaapstad, Zuid-Afrika
  • Nationaliteit Geen voorkeur
  • Periode Minimaal 14 dagen tussen 23 mrt 2015 en 23 mrt 2016.
  • Minimum leeftijd 18 jaar
  • Accommodatie Onbekend
  • Categorie Sport
  • Bruto maandsalaris Onbekend

COVID-19 update - Starten in het buitenland gewoon mogelijk!

Op dit moment is het ondanks de COVID-19 situatie gewoon mogelijk om bij ons te solliciteren op een baan in het buitenland. In de meeste landen is het gewoon mogelijk om te starten. Voor details en meer informatie kun je onze speciale COVID-19 blog lezen.

Omschrijving

Het doel van de Adventure Club is om de kansarme kinderen (12 - 14 jaar) uit de sloppenwijken van Kaapstad (o.a. Dunoon en Site 5) zicht te geven op een beter leven. Of ze een ieder geval kennis te laten maken met sport, en alle positieve facetten dat dat met zich meebrengt. Als vrijwilliger leer je de kinderen zwemmen en/of surfen. Ook worden er waar mogelijk andere sportieve activiteiten georganiseerd. De Club vindt plaats in de middag (na schooltijd) en dient als beloning voor het goede presteren op school. Een bijkomend voordeel is dat ze de tijd die ze aan al deze activeiten besteden niet op straat kunnen doorbrengen en dus niet in contact kunnen komen met criminaliteit en rottigheid. Een typisch gevalletje van twee vliegen in één klap! Mede afhankelijk van het weer, wordt de Adventure Club 3 tot 5 keer per week gehouden. Naast het werk op de Club ga je, met name in de ochtenduren, ook aan de slag bij andere projecten. Denk aan het geven van computerles, helpen als assistent op een schooltje of pre-school en het begeleiden van kinderen met hun huiswerk. Alles om te zorgen voor een betere toekomst.
Meer lezen over deze vacature

Details

Beschikbaarheid

Minimaal 14 dagen tussen 23 maart 2015 en 23 maart 2016.

Over bedrijf

Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Sanne

Wat zijn de kosten voor dit project als vrijwilliger?

Reactie van werkgever:

Hoi Sanne, het hangt er een beetje vanaf hoelang je wilt gaan. De prijs is vanaf 845 euro voor 2 weken (+ 3 dagen surfles en introductie). Dit is inclusief accommodatie en maaltijden, begeleiding, surfles, vervoer naar projecten en meer. Prijs is exclusief vliegticket, reserveringskosten en reisverzekering. Je kunt ook 3, 4, 6 en 8 weken en dat is uiteraard duurder (1925 euro voor 8 weken). Ik hoop dat ik zo antwoord heb gegeven op je vraag!
Groetjes Carma van Activity International