Geweldig nieuws: Grenzelooswerk wordt Yobbers!
Lees meer!
Alle vacatures

Digital nomad vacature voor avontuurlijke sales managers!

 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Niet aanwezig
 • Uren per week 40
 • Bruto maandsalaris €3000

In overleg met onze recruiters zijn verschillende startmomenten mogelijk.

Ik wil updates van nieuwe startdatums ontvangen

COVID-19 update - Werken in het buitenland mogelijk!

Het is, ondanks de COVID-19 situatie, gewoon mogelijk om bij ons te solliciteren op een baan in het buitenland. Reizen voor werkgerelateerde doeleinden is geoorloofd. Voor details en informatie per land kun je onze speciale COVID-19 blog lezen.
Direct starten mogelijk! ✈️
Bij deze vacature is het direct mogelijk om te starten in het buitenland. De werkgever vangt je bij aankomst goed op. 🙌🏻   Waar wacht je nog op?! ✈️

Omschrijving

Hé, verkoopprofessional! Heb jij altijd al gedroomd van een baan in het buitenland? Zoek dan niet verder want dit is je kans! Ga aan de slag bij een Nederlands e-commerce bedrijf en werk vanuit het buitenland. Vind jij het leuk om producten te verkopen op nieuwe markten, te onderhandelen over complexe deals en vooral de concurrentie te verslaan in head-to-head-kansen? Dan is deze digital nomad vacature als sales manager iets voor jou!
 
Jouw nieuwe baan als sales manager
Je gaat werken vanuit huis in het buitenland voor een social commerce-platform dat online winkels helpt om de conversie te verhogen. Door bijvoorbeeld Artificial Intelligence in te zetten helpt jouw toekomstige werkgever grote klanten meer producten te verkopen. Spreek jij Nederlands, Duits én Engels en heb jij minstens twee jaar ervaring met B2B-verkoop? Ga dan deze uitdaging aan en zet een commercieel team in Europa op!
 
Je werkt samen met verschillende teams en richt je op het generen van leads en sluiten van deals. De meeste collega’s zijn digital nomads: zij werken vanuit huis in het buitenland. Tijdens jouw nieuwe baan als sales manager in het buitenland ben jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van het verkoopplan, het halen van verkoopdoelen en het contact houden met grote klanten en partners. En dat vanuit het buitenland!
 
Werken in het buitenland
Werken in Portugal, Spanje of toch Griekenland? Je hoeft niet te kiezen wanneer je gaat werken als digital nomad in het buitenland! Het hoofdkantoor van deze werkgever zit in Nederland en daarom is het wel belangrijk dat je in dezelfde tijdzone aan de slag gaat. Beleef een geweldige werkdag in een hip café in Barcelona, vanuit een werkkamer met uitzicht op de Portugese kust of het drukke stadscentrum van Parijs! 
 
Wil jij graag werken als digital nomad en zie je een baan als sales manager in het buitenland wel zitten? Solliciteer dan nu op deze thuiswerk vacature in het buitenland!
 
N.B.: Wij houden de Corona situatie in het buitenland nauwlettend in de gaten. Lees alle actuele informatie hier in onze speciale Covid-19 blog!
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Je kunt werken waar je maar wilt in Europa: van de Spaanse kust tot aan de Zwitserse Alpen, niks is te gek!

 • Goede werkervaring bij een groeiend internationaal bedrijf

 • Een team vol gezellige collega’s

 • Een uitdagende baan met een goed salaris

 • Een fantastische boost voor je CV!

Wat moet je daarvoor doen?

 • Leads genereren en deals sluiten

 • Verkoopplan ontwikkelen met prognoses en KPI-rapportages voor een goede organisatie planning, financiële prognoses, budgetbepaling en strategische planning

 • Vaststellen van de vereisten voor inkomende leads die nodig zijn om verkoopdoelstellingen te bereiken

 • Volledig inzicht bieden in de verkooppijplijn in elke ontwikkelingsfase

 • Het aangaan en bevorderen van partnerschappen en relaties met belangrijke klanten en partners zowel extern als intern

Wat verwachten wij van jou?

 • Nederlands is je moedertaal, daarnaast beheers je de Duitse taal goed en spreek je vloeiend Engels

 • Minstens twee jaar relevante verkoopervaring met B2B-verkoop voor SAAS

 • Je hebt sterke analytische en kwantitatieve skills zoals om actie te ondernemen n.a.v. data

 • Je hebt het vermogen om functieoverschrijdende teams te beïnvloeden en anderen te coachen met jouw kennis van sales

 • Je hebt oog voor detail, bent een multitasker en een uitstekende leider met teambuilding vaardigheden

Beschikbaarheid

Minimaal 12 maanden tussen april 2021 en april 2023.

Over bedrijf

Yobbers

Yobbers

Yobbers is het moederbedrijf van Grenzelooswerk. Wij richten ons specifiek op het contact met de werkgevers en nemen daarbij een bemiddelende rol in tussen werkzoekenden en werkgevers in het buitenland.
Vacature status
Vervuld
Geplaatst
22 dagen geleden

Veelgestelde vragen

Moet ik een Engelse of Nederlandse cv uploaden op mijn profiel?

Je kunt je cv uploaden op je profiel in het Nederlands, Engels, Duits en Frans. Voor alle vaste banen vacatures is het van belang dat jij je meest recente Engelse cv upload, zodat onze recruiters je cv kunnen doorsturen naar de recruiters van de werkgever in het buitenland. Deze recruiters zullen niet altijd Nederlands zijn. Voor een aantal vakantiewerk vacatures is een Nederlandse cv voldoende, maar we willen je altijd aanraden om ook een Engelse cv te uploaden op je profiel.

Hebben jullie ook een handig overzicht van de huidige situatie met betrekking tot werken in het buitenland?

De wereld is in korte tijd snel veranderd door het huidige coronavirus. Wij begrijpen maar al te goed dat deze tijd best spannend is als je plannen hebt om te reizen en werken in het buitenland. Speciaal voor al onze avonturiers hebben wij een handige en overzichtelijke infographic gemaakt. Hier vind je informatie over de huidige situatie met betrekking tot werken in het buitenland en handige voorbereidingstips.

Heb ik een bepaald opleidingsniveau of diploma nodig om te kunnen solliciteren op een vaste baan vacature?

Soms is een bepaald opleidingsniveau, diploma of ervaring een vereiste voor de vacatures die wij aanbieden op onze website. Dit zal altijd beschreven staan in de vacature.

Nog geen antwoord? Stel hieronder jouw eigen vraag of bezoek ons Hulpcentrum.

Vacature vragen

Gerelateerde artikelen