Klussen en kennis delen in een Ghanese gemeenschap

 • Functie vrijwilliger
 • Locatie Adawso, Ghana
 • Nationaliteit Geen voorkeur
 • Periode Minimaal 14 dagen in de periode van 01 jan 2017 t/m 31 dec 2017.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Onbekend
 • Categorie Renoveren
 • Bruto maandsalaris Onbekend
Vacature bewarenVacature bewaard
4 avonturier bewaarde deze vacature avonturiers bewaarden deze vacature
Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Omschrijving

In Adawso kun je veel doen! Je kunt bijvoorbeeld helpen met renovatie- en onderhoud aan de school en/of het wijkcentrum. Men waardeert het ook als je jouw kennis en ervaring deelt op het gebied van Engelse taal, computers, wiskunde of (algemene ontwikkelings) spelletjes. Je kunt je dan bijvoorbeeld inzetten als klassenassistent. Dit project s...

Omschrijving

In Adawso kun je veel doen! Je kunt bijvoorbeeld helpen met renovatie- en onderhoud aan de school en/of het wijkcentrum. Men waardeert het ook als je jouw kennis en ervaring deelt op het gebied van Engelse taal, computers, wiskunde of (algemene ontwikkelings) spelletjes. Je kunt je dan bijvoorbeeld inzetten als klassenassistent. Dit project staat open voor alle vrijwilligers met een groot hart voor kinderen. Wel wordt van je verwacht dat je goed Engels spreekt. Professionals worden van harte uitgenodigd om zich als vrijwilliger in te zetten in dit project. Men leert graag van je kennis en ervaring op het gebied van (bijvoorbeeld) onderwijs, pedagogiek, accountancy, computerkunde, bouw, elektrotechniek, metselwerk of timmerwerk. Ook andere professionals zijn van harte welkom. De organisatie maakt graag gebruik van je kennis en je talenten en zal deze zo goed mogelijk inzetten voor de kinderen.


Werkzaamheden
 • renovatie- en onderhoudsklussen aan schoolgebouw en-of wijkcentrum

 • kennis delen


Functie-eisen
 • Goede beheersing van de Engelse taal


Beschikbaarheid

Minimaal 14 dagen in de periode van 1 januari 2017 t/m 31 december 2017.


Vragen over deze vacature

Jorika

Beste Pascale,

Het project klinkt echt super gaaf en ik zou het fantastisch vinden om hiervoor mee te gaan! Ik ben nog wel benieuwd naar de bijkomende kosten en de duur ervan. Alvast bedankt!

Groeten,
Jorika

Reactie van werkgever:

Hoi Jorika,
Dank voor je enthousiaste reactie op ons project!
In dit project kun je flexibel terecht, vrijwel gedurende het hele jaar. Van 6 - 27 augustus 2016 is een vrijwilligersproject gepland, dat betekent dat je als deel van een internationale groep vrijwilligers daar bent. Gedurende de rest van het jaar ontvangt dit project ook graag individuele vrijwilligers. De kosten van het project hangen af van de tijd die je er doorbrengt.
Kijk gerust op onze website voor meer info: www.ibo-nederland.org of neem telefonisch of per mail contact op met ons kantoor in Nijmegen!
Groetjes van IBO-Nederland