Je maakt gebruik van een verouderde browserversie, voor de best mogelijke gebruikerservaring raden wij aan om de laatste versie van Google Chrome te installeren. Google Chrome downloaden
Vorige
Volgende

Klussers gezocht voor University in Roemenië

  • Functie: Tuinieren in de Roemeense University of Natural Resources
  • Locatie: Tirgu Mures, Roemenië
  • Periode: 5 juli 2015 t/m 18 juli 2015
  • Nationaliteit: Geen voorkeur
  • Salaris: Onbekend
  • Minimum leeftijd: 18 jaar
  • Accommodatie: Onbekend
  • Categorie: Overig
Vacature bewarenVacature bewaard
0 avonturier bewaarde deze vacature avonturiers bewaarden deze vacature
Status:

Vervuld

Geplaatst:

Circa 3 jaar geleden


Over de vacature

In de plaats Tirgu Mures (130.000 inwoners) staat een klein studentenhuis voor ongeveer 13 studenten. Dit huis, dat op een terrein staat dat voorheen als moestuin gebruikt werd, wordt geleid door een Franciscaanse gemeenschap . De ‘moeder van het huis’ is een Hongaars-sprekende vrouw van middelbare leeftijd die de bezigheden in en om het huis op een voortreffelijke wijze voor haar rekening neemt.

De studenten wonen in het voormalig woonhuis van een familie die daar een tuincentrum runde. Een aantal jaren geleden is het grootste gedeelte van het land rondom het tuincentrum verkocht (of in beslag genomen). Op dit deel van het land zijn grote flats gebouwd. Een gedeelte van het land behoort nog tot de familie; het woonhuis en een klein stukje grond.

Nadat de vrouw des huizes overleden was, is het huis geschonken aan de Franciscaanse gemeenschap.

Het huis is voor een groot deel gerenoveerd maar de tuin, en dan specifiek de overgebleven kas moet nog grondig opgeknapt worden.
De gemeenschap wil de kas benutten om groente te telen voor eigen gebruik om op deze manier de kosten te drukken. Tegelijkertijd biedt de kas studenten de mogelijkheid om te leren tuinieren. Aangezien sommige studenten naar de Landbouw Universiteit in Tirgu Mures gaan hebben zij de unieke mogelijkheid om in deze kas te experimenteren en te leren.

Het project loopt van 5 - 18 juli 2015

Inschrijfgeld: €35
Deelnamekosten (excl. reiskosten): €120Beschikbaarheid

Minimaal 62 dagen in de periode van 5 juli 2015 t/m 18 juli 2015


Vragen over deze vacature

Er is nog geen vraag over deze vacature gesteld...