Alle vacatures

Help klanten van Pandora in het zonnige Athene! 🇬🇷

 • Functie Klantenservice medewerker
 • Locatie Athene, Griekenland
 • Nationaliteit Nederlands
 • Periode Minimaal 12 maanden in de periode van 27 jul 2020 t/m 31 dec 2021.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Tijdelijk beschikbaar
 • Uren per week 40
 • Bruto maandsalaris €1100 - €1300

COVID-19 update - Starten in het buitenland gewoon mogelijk!

Op dit moment is het ondanks de COVID-19 situatie gewoon mogelijk om bij ons te solliciteren op een baan in het buitenland. In de meeste landen is het gewoon mogelijk om te starten. Voor details en meer informatie kun je onze speciale COVID-19 blog lezen.
Solliciteer en win een SuitSuit koffer! 🧳
Solliciteer nu op deze vacature en maak kans op een SuitSuit koffer* waarmee jij in stijl naar je nieuwe avontuur reist! ✨ Maandelijks verloten wij een van deze super hippe handbagage koffertjes onder de sollicitanten van deze vacature. Don’t miss out! 🙌🏻

*Lees hier de voorwaarden van deze win-actie 

Omschrijving

Belangrijk: Je kunt nog steeds starten in Athene. De werkgever vraagt je alleen om na aankomst in Athene twee weken in quarantaine te blijven.

Altijd al willen werken in het buitenland? Ben jij gek op sieraden en alles wat daarbij hoort? En wil jij graag mensen helpen? Kom dan werken als klantenservice medewerker voor Pandora in het prachtige Athene! Ontdek naast het werken in Athene alle bijzondere en mooie plekjes die deze historische stad jou te bieden heeft! Lees gauw verder en kom erachter hoe jouw dag eruit ziet wanneer jij aan de slag gaat als klantenservice medewerker in Athene! 🇬🇷

Een dag uit jouw leven in Athene!
08:00 - Kalimèra! (Goedemorgen!) Een nieuwe dag is aangebroken. Je kijkt naar buiten en ziet het zonnetje al lekker schijnen. Dat belooft weer een heerlijk dagje te worden! Je springt snel onder de douche en maakt je ready voor je werkdag. Je kan het nog steeds niet geloven dat je voor zo’n tof merk als Pandora aan de slag mag! Onderweg naar het werk scoor je nog snel even een ontbijtje en een heerlijke cappuccino-to-go bij het mega schattige koffietentje Mary Lane. Dat is nog eens lekker wakker worden!

09:00 - Wat een heerlijke ochtend! Met frisse energie begin jij aan je werkdag. Als klantenservice medewerker in Athene ben jij verantwoordelijk voor het beantwoorden van alle vragen die binnenkomen via de mail en telefoon. Moeilijk? Nee joh! Jij weet precies met welke skills en kennis jij mensen het beste kunt helpen! De training die je aan het begin van je avontuur hebt gevolgd, heeft hier enorm bij geholpen. Zo kun jij elke dag zelfverzekerd aan de slag. Omdat je gek bent op fashion en sieraden gaat dit je dan ook hartstikke goed af! 💍 Zo fijn om mensen op deze manier te kunnen helpen.

12:30 - Tijd voor lunch! Eén van de voordelen van werken in Athene is zeker het mooie weer. ☀️ Samen met een paar collega’s zoeken jullie een lekker plekje uit in de zon om te lunchen. Je bent samen met twee andere collega’s tegelijkertijd begonnen en inmiddels zijn jullie goed bevriend geraakt! Zo fijn om je ervaring met werken in het buitenland te kunnen delen met anderen. Gisteren hebben jullie bij iemand thuis moussaka gemaakt, een heerlijk traditioneel Grieks gerecht! Jullie besluiten vanavond met zijn allen uiteten te gaan en het weekend te vieren. Na de lunch is het tijd om weer aan de slag te gaan en nog meer mensen te helpen! 😃

17:00 - Dat was hem weer, de werkweek! Met een super voldaan gevoel stap je het kantoor uit. De weken vliegen echt voorbij. Snel ga je naar huis om je klaar te maken voor het etentje met je nieuwe internationale vrienden. Jullie gaan eten bij Atitamos, een heerlijk traditioneel Grieks restaurant. Jullie genieten samen van het lekkere eten en de gezelligheid. Je hebt echt geen moment spijt gehad van je besluit om te gaan werken in het buitenland! 

22:00 - Na het eten besluiten jullie nog even ergens een drankje te gaan drinken. En waar kan dat beter dan op één van de mooie dakterrassen van Athene! Jullie gaan naar Colour Locale en genieten onder het genot van een heerlijke cocktail van het prachtige uitzicht over het verlichte Athene! 🍹 Dit is een perfecte start van het weekend! 

Ben jij klaar voor dit onvergetelijke avontuur? En zie jij jezelf al wonen en werken in Athene? Solliciteer dan snel op deze vacature in het buitenland en samen kijken we naar een geschikte startdatum! ✈️🙌🏻

Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Een onvergetelijke levenservaring waar je de rest van je leven wat aan hebt!

 • Je krijgt een gratis vliegticket & de eerste drie weken in een hotel

 • Wil je nog meer uitdaging? Er is ruimte om door te groeien

 • Je krijgt een bruto maandsalaris van tussen de €1100,- en €1300,-

 • Je ziektenkostenverzekering wordt grotendeels vergoed

 • Je start je avontuur met betaalde trainingen!

 • Je krijgt hulp bij het regelen van praktische zaken (inschrijven in de gemeente, openen bankrekening, etc.)

 • Presteer je goed? Topper! Dan krijg je een prestatiebonus!

 • Een internationale carrière in een multiculturele omgeving met goede begeleiding

 • De werkgever organiseert leuke maandelijkse activiteiten

Wat moet je daarvoor doen?

 • Het klantvriendelijk afhandelen van vragen per telefoon, mail of chat

 • Meedraaien in een professioneel en internationaal team

 • Je draait een werkweek van 40 uur

 • Je blijft begripvol en denkt in oplossingen

 • Je bent bereid om in shifts te werken

Wat verwachten wij van jou?

 • Je spreekt vloeiend Nederlands (in woord en geschrift)

 • Je spreekt redelijk tot goed Engels (in woord en geschrift)

 • Je bent bereid om minimaal 12 maanden te wonen en werken in Athene

 • Je bent communicatief en klantvriendelijk ingesteld

Beschikbaarheid

Minimaal 12 maanden in de periode van 27 juli 2020 t/m 31 december 2021.

Over bedrijf

Yobbers

Yobbers

Yobbers is het moederbedrijf van Grenzelooswerk. Wij richten ons specifiek op het contact met de werkgevers en nemen daarbij een bemiddelende rol in tussen werkzoekenden en werkgevers in het buitenland.
Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Evelien

Hebben jullie ook vacatures waarbij je gewoon in dagdienst werkt?

Reactie van werkgever:

Hi Evelien,
Je zult bij deze werkgever flexibele werktijden hebben.

Groet Linda

Sarah

Hallo,
Lijkt mij een super leuke uitdaging! Echter vroeg ik mij of het ook bespreekbaar is om parttime te werken? Ook zou ik graag willen weten wat de verschillende shifts zijn. Met vriendelijke groet, Sarah

Reactie van werkgever:

Hi Sarah,
Leuk dat je interesse hebt in deze vacature! Je zult voor deze baan fulltime gaan werken in shifts, 40 uren per week. De dagen en tijden kunnen fluctueren.

Groet Linda

Ella

Hoi!
Ik vroeg me af of het mogelijk is om begin mei te starten voor deze baan. Echter ben ik alleen beschikbaar tot en met eind augustus, is dit een probleem?

Reactie van werkgever:

Hi Ella,
Deze werkgever biedt meerdere projecten aan waarvoor je aan de slag kunt gaan. De baan vereist een minimale beschikbaarheid van 12 maanden.

Groet Linda

Gerelateerde artikelen