Alle vacatures

Johannesburg is calling! ICT klant topper gezocht

 • Functie ICT Klantenservicemedewerkers
 • Locatie Johannesburg, Zuid-Afrika
 • Nationaliteit Nederlands
 • Periode Minimaal 355 dagen tussen 10 aug 2020 en 31 jul 2021.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Onbekend
 • Uren per week 40
 • Bruto maandsalaris Onbekend

In overleg met onze recruiters zijn verschillende startmomenten mogelijk.

Ik wil updates van nieuwe startdatums ontvangen

COVID-19 update - Werken in het buitenland mogelijk!

Het is, ondanks de COVID-19 situatie, gewoon mogelijk om bij ons te solliciteren op een baan in het buitenland. Reizen voor werkgerelateerde doeleinden is geoorloofd. Voor details en informatie per land kun je onze speciale COVID-19 blog lezen.

Omschrijving

Ben jij de ICT deskundige die toe is aan een nieuw avontuur? Weet jij hoe je klanten kunt helpen met computerproblemen en lijkt een leven in deze Zuid-Afrikaanse metropool jou wel wat? Dan is werken als ICT klantenservicemedewerker in Johannesburg jou op het lijf geschreven! Lees snel deze vacature in Zuid-Afrika.

Johannesburg
Het bruisende hart van Zuid-Afrika heeft veel te bieden. Wist je dat de gemiddelde leeftijd in Johannesburg 27 jaar is? Een jonge stad dus, en nog volop in ontwikkeling. Een van de leukste wijken is Maboneng. Hier bruist het van cultuur en hippe tentjes. Het wordt ook wel “a place of light” genoemd. Wat je hier veel ziet is indrukwekkende street art. Gaaf om een keer doorheen te lopen dus! Ook een bezoekje aan het huis van Nelson Mandela in de sloppenwijk Soweto kan niet ontbreken. Doe hier een fietstour en ervaar de “laid back” sfeer die er hangt. Je zult zien dat de buurt bestaat uit allerlei kleurige huisjes die het straatbeeld van warme tinten voorzien. Indrukwekkend!

Klantenservicemedewerker 
Tijdens je werk houd je je bezig met het klantvriendelijk afhandelen van klantvragen via de chat, telefoon of email. Je klanten zullen voornamelijk kantoormedewerkers van een Nederlandse bank zijn die met computerproblemen zitten. Op kantoor zal je deel uitmaken van een gezellig Nederlands team. Samen met je collega’s kun je in je vrije tijd ontdekken wat het prachtige Zuid-Afrika allemaal te bieden heeft! Werken als ICT klantenservicemedewerker in Johannesburg is een onvergetelijke levenservaring. Je zult zelfstandig worden, vrienden maken voor het leven en een nieuwe cultuur leren kennen. Vind jij het leuk om mensen te helpen en heb jij kennis van computers? Solliciteer dan snel! 

Hoe ziet het sollicitatieproces eruit?
We snappen dat het super spannend is om zomaar te gaan werken in Zuid-Afrika, maar wij helpen jou graag met de voorbereiding. Hierbij dus even stap voor stap hoe het proces om te werken in het buitenland eruitziet.

 1. Je solliciteert via de “solliciteren” knop
 2. Wij nemen contact met je op
 3. Je CV wordt doorgestuurd naar de werkgever
 4. De werkgever neemt contact met je op, eventueel vindt er een Skype interview plaats
 5. Je bent aangenomen! Topper!
 6. Het regelen kan beginnen! Denk hierbij aan: het in/uitschrijven, aanvragen van een DigiD, boeken van een vliegticket en vergeet je paspoort niet mee te nemen
 7. Je vertrekt. Spannend! De welkomstservice van de werkgever ontvangt je op het vliegveld en brengt je naar jouw accommodatie. 
 8. De eerste dagen verken je jouw nieuwe woonplaats. De trainingen kunnen beginnen. Je wordt ingewerkt en leert de organisatie kennen. Laat het avontuur maar beginnen!
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Je krijgt een fijn salaris van 13000 Rand bruto per maand

 • Je krijgt een fantastische werkomgeving en ervaring

 • Je krijgt een volledig betaalde (klassikale) training

 • Je werkvergunning wordt geregeld

 • Je retourticket wordt vergoed door de werkgever

Wat moet je daarvoor doen?

 • Het technisch ondersteunen van klanten

 • Het beantwoorden van klantvragen via de mail, telefoon of chat

Wat verwachten wij van jou?

 • Dat je vloeiend Nederlands spreekt

 • Dat je klantgericht bent

 • Dat je bereid bent om minimaal 1 jaar in Zuid-Afrika te wonen en werken

 • Dat je redelijk Engels spreekt

Beschikbaarheid

Minimaal 355 dagen tussen 10 augustus 2020 en 31 juli 2021.

Over bedrijf

Yobbers

Yobbers

Yobbers is het moederbedrijf van Grenzelooswerk. Wij richten ons specifiek op het contact met de werkgevers en nemen daarbij een bemiddelende rol in tussen werkzoekenden en werkgevers in het buitenland.
Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Nick

Beste,

Ik heb een cv verstuurd. Hieruit krijg een mail terug dat ik niet gekwalificeerd ben. Dit is vrij vreemd met mijn kennis en ervaring in de IT.

Ik denk dat er iets verkeerd is gegaan.

Sandra

Ik vind de antwoorden hier over levenskosten en kosten accommodatie erg vaag. Iemand kan toch wel noemen wat een gemiddelde kamer kost en een week boodschappen voor één persoon? Of een maaltijd in een restaurant bijvoorbeeld? 13000 rand is behoorlijk weinig lijkt mij om alles van te doen?

Reactie van werkgever:

Hoi Sandra,

Dank je voor je vraag en excuses voor het late antwoord.

We geven wat richtprijzen maar de prijzen wisselen regelmatig en verschillen ook erg per regio. Wij adviseren dan ook de mensen zelf wat onderzoek te doen aangezien de wensen per kandidaat ook erg kunnen verschillen. Via Google kun je al een hele hoop vinden. Ik heb er zelf een jaar gewoond en gewerkt en dat was voor mij met 13000 rand prima te doen.

Groet,
Martin

Michael

hallo ik heb zeer intresse in deze vacature maar heb nog een paar vraagjes hoe het zit met accomodatie

Reactie van werkgever:

Hoi Michael,

Je kunt via de werkgever een (tijdelijke) locatie nemen, wel op eigen kosten. Eenmaal daar zul je via collega's die veel samen op een compound wonen best eenvoudig aan een kamer komen.

Groet,
Martin

Kees

Hallo,
Ben erg geinteresseerd maar heb een economisch vraagje.
Kunnen jullie meer inzicht geven in de levenkosten in Johannesburg.
Zoals wat kost een kamer appartement en wat zijn de gemiddelde levenskosten.
Bruto salaris staat op 13000 Rand per maand in hoeverre is dit leefbaar?

Reactie van werkgever:

Hoi Kees,

Dank je voor je interesse in de baan in Johannesburg.
Dat is een goeie en erg relevante vraag. Het is echter wel afhankelijk van je persoonlijke wensen en levensstijl. Ik zou adviseren Google te gebruiken. Uit eigen ervaring weet ik dat de 13000 Rand voldoende is om daar rond te komen. Ik heb zelf een jaar met veel plezier voor dit bedrijf gewerkt maar nogmaals wat voor mij geldt geldt niet voor iedereen dus ik stel voor dat je na je onderzoek op de add reageert en dan neem ik graag alle ins en outs telefonisch met je door.

Pipo

Hallo ,
Wordt je opgeleid kwa training voor ict of moet je echt veel ervaring hebben ?

Reactie van werkgever:

Hoi Pipo, dank je voor je belangstelling. Je wordt opgeleid maar enige affiniteit en IT basics is wel handig. Je hoeft geen jarenlange ervaring te hebben dus maar enige basiskennis zal worden getest.

Gerelateerde artikelen