Alle vacatures

Gezocht drie Nederlandstalige Adm. Medwerkers in Praag

 • Functie Nederlandstalig Adm Medewerker
 • Locatie Praag, Tsjechië
 • Nationaliteit Geen voorkeur
 • Periode Minimaal 365 dagen in de periode van 01 mei 2017 t/m 01 mei 2018.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Aanwezig
 • Categorie Overig
 • Bruto maandsalaris Onbekend

COVID-19 update - Starten in het buitenland gewoon mogelijk!

Op dit moment is het ondanks de COVID-19 situatie gewoon mogelijk om bij ons te solliciteren op een baan in het buitenland. In de meeste landen is het gewoon mogelijk om te starten. Voor details en meer informatie kun je onze speciale COVID-19 blog lezen.

Omschrijving

Wij hebben op dit moment een mooie kans om in het historische centrum van Praag te werken. Je gaat aan de slag in een internationale werkomgeving met jonge mensen vanuit heel Europa. Deze functie is ideaal voor mensen die werkervaring willen opdoen. Het bedrijf waarvoor je komt te werken is een multinational met vestigingen over de hele wereld! Dat betekent dat het erg goed op je CV staat. Laat deze kans niet aan je voorbij schieten! Voor deze vacature als Nederlandstalig administratief medewerker in Praag, zoeken wij drie kandidaten met weinig tot geen werkervaring en of starters. Dus heb je geen of weinig werkervaring of sta je aan het begin van je carriere dan zoeken wij jou. Deze vacature is voor 40 uur in de week en je krijgt een contract van een half jaar tot een jaar met uitkijk naar vast. Wij zoeken kandidaten die vanaf mei 2017 beschikbaar zijn. Je moet de Nederlandse taal en de Engelse taal goed kunnen spreken en schrijven. Het bedrijf kan in overleg ook de huisvestigingskosten voor je vergoeden, dan heb je daar ook geen omkijken aan. Voor meer informatie omtrent deze vacature kun je op de volgende pagina kijken: http://dutchhands.com/jobs/dutch-collections-officer/. Daar vindt je in het Engels info over taken, vereisten en nog veel meer. Heb je interesse in deze leuke en uitdagende functie in het buitenland, stuur ons dan een een mail dat je interesse hebt. Dan nemen we contact met je op en kan je daarna je brief en CV sturen. Zie je jezelf graag in het buitenland werken en internationale ervaring opdoen dan is deze vacature echt iets voor jou. Soort dienstverband: Voltijd
Meer lezen over deze vacature

Details

Wat wij jou bieden

 • Leuke uitdagende baan bij een Multinational in een mooie stad als Praag.

 • Ervaring opdoen in het Buitenland en het staat goed op je CV.

Functie-eisen

 • Goed de Nederlandse en Engelse taal kunnen spreken en schrijven, per mei beschikbaar zijn, je moet geen of weinig werkervaring hebben en je moet het leuk vinden om in het buitenland te gaan werken.

Beschikbaarheid

Minimaal 365 dagen in de periode van 1 mei 2017 t/m 1 mei 2018.

Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen