Alle vacatures

Customer service agent in het stralende Valencia!

 • Functie Customer service agent
 • Locatie Valencia, Spanje
 • Nationaliteit Nederlands
 • Periode Minimaal 12 maanden tussen 25 jan 2021 en 31 dec 2022.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Onbekend
 • Uren per week 40
 • Bruto maandsalaris Onbekend

In overleg met onze recruiters zijn verschillende startmomenten mogelijk.

Ik wil updates van nieuwe startdatums ontvangen

COVID-19 update - Starten in het buitenland gewoon mogelijk!

Op dit moment is het ondanks de COVID-19 situatie gewoon mogelijk om bij ons te solliciteren op een baan in het buitenland. In de meeste landen is het gewoon mogelijk om te starten. Voor details en meer informatie kun je onze speciale COVID-19 blog lezen.
Direct starten mogelijk! ✈️
Bij deze vacature is het direct mogelijk om te starten in het buitenland. De werkgever vangt je bij aankomst goed op. 🙌🏻   Waar wacht je nog op?! ✈️

Omschrijving

Gouden zandstranden, gezellige mensen en enorm veel leuke activiteiten. Het klinkt als een droom, máár, het is echt waar! Jij kunt het allemaal meemaken tijdens jouw nieuwe avontuur. Ben jij creatief, klantvriendelijk en dol op de zon? ☀️Word klantenservice medewerker en ga wonen en werken in Valencia. Ontdek gauw wat deze prachtige stad jou te bieden heeft en lees snel deze gave vacature in het buitenland! 

Wonen en werken in Valencia 🇪🇸
Wanneer jij gaat wonen en werken in Valencia voelt het als thuiskomen. Deze mooie stad staat namelijk bekend om de gezellige en aangename sfeer in combinatie met de super aardige inwoners. Kortom, een fantastische stad  om te gaan wonen en werken in het buitenland! In jouw vrije tijd is er van alles wat je kunt doen. Als je dacht dat Nederlanders van fietsen houden, dan heb je de Valencianen nog niet gezien! Valencia is namelijk dé fietshoofdstad van Spanje. Hoe leuk?! Pak lekker sportief een fiets en ga op avontuur in jouw nieuwe thuisland. Bezoek de Ciutat de les Arts i les Ciències, La Lonja de la Seda en natuurlijk de bekende kathedraal. In de avond geniet jij van de prachtige zonsondergang op het strand onder het genot van een lekkere vino en tapas met jouw nieuwe vrienden. Die heb je wel verdient na jouw sportieve avontuur! Niet alle mooie bezienswaardigheden in één dag kunnen zien? Niet getreurd! De zon schijnt namelijk drie(!) keer zoveel dan in Nederland. De fietsen staan altijd voor jou klaar! Er is dus geen betere plek om te gaan wonen en werken in het buitenland!

Jouw nieuwe baan in Valencia
Ben jij er klaar voor? Een groot, ambitieus en internationaal bedrijf is op zoek naar knallende en stralende versterking. Dit jonge bedrijf houdt zich bezig met gave merken die willen doorgroeien. Samen met jouw nieuwe collega’s is het elke dag weer een leuke uitdaging om de klant te verrassen en de beste service mogelijk te verlenen. Dit kan jij! Nederlandse en Belgische klanten kunnen bij jou terecht met al hun vragen. Doordat jij super open-minded bent, goede communicatie skills hebt en snel in oplossingen denkt, weet jij de klanten blij te maken. Maak een gezellig babbeltje en help hen direct met hun vragen, opmerkingen en eventuele klachten. Jouw dag is geslaagd wanneer jullie samen tot een goede oplossing komen die aansluit op alles wat de klant wilt. Om de week nog beter af te sluiten kies jij samen met jouw nieuwe collega’s een van de vele gezellige Spaanse terrasjes uit. Nieuwe mensen ontmoeten, genieten van de warme Spaanse zon en natuurlijk alle overheerlijk hapjes en drankjes. Salud(!) op een nieuw avontuur en een fantastische job in het buitenland. 🙌🏻

Altijd al de mediterrane, Spaanse vibes van dichtbij willen meemaken? Lees hier nog meer over deze fantastische stad en laat je inspireren. Voor je het weet sta jij met beide voeten in deze bruisende stad. Solliciteer snel op deze te gekke vacature en ga wonen en werken in Valencia! 😃
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Een gezellig, fijn en internationaal team om mee te werken

 • Een prachtig kantoor dichtbij Nuevo Centro Shopping Mall en Jardí del Túria

 • Een unieke kans om te werken in Valencia

 • Een fantastisch avontuur in een van de mooiste steden van Europa

 • De leukste team uitjes die jij kunt bedenken

 • Leuke en interessante doorgroeimogelijkheden

Wat moet je daarvoor doen?

 • Jij bent het contactpersoon van de klant via telefoon, e-mail, WhatsApp en chats en zorgt ervoor dat de klant blij is met jouw service.

 • Jij helpt klanten met hun vragen en zorg voor een goede, passende oplossing

 • Jij bent creatief en gebruikt jouw kennis en dat van het bedrijf om klanten te helpen

 • Jij bent super klantvriendelijk en wilt de klant graag verassen!

Wat verwachten wij van jou?

 • Je bent flexibel

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau

 • Nederlands is jouw moedertaal

 • Je spreekt Engels op B2 niveau

 • Jij kan goed actief luisteren en denken in oplossingen

 • Jij hebt ervaring met klantenservice

 • Buitenlandse ervaring is een grote plus!

Beschikbaarheid

Minimaal 12 maanden tussen 25 januari 2021 en 31 december 2022.

Over bedrijf

Yobbers

Yobbers

Yobbers is het moederbedrijf van Grenzelooswerk. Wij richten ons specifiek op het contact met de werkgevers en nemen daarbij een bemiddelende rol in tussen werkzoekenden en werkgevers in het buitenland.
Vacature status
Vervuld
Geplaatst
22 dagen geleden

Vacature vragen

Sarah

Hoi! Is deze vacture momenteel gewoon beschikbaar? I.v.m. corona?

Tim

Is baan ook geschikt voor mensen met beperkingen, waardoor je vooral moet zitten. Geen lange uren staan. Ik kan vloeiend Engels, Nederlands. Alleen ik heb opleiding van een school voor gehandicapten (Mytylschool).

Reactie van werkgever:

Hi Tim, Voel je vrij om te solliciteren zodat we met je in gesprek kunnen. Groet Gijs

Jonathan

Voegt beheersing van de Spaanse taal iets toe aan mij als kandidaat of is dat niet nodig bij deze functie? En als ik het goed begrijp gaat het hier om een b2b bedrijf met zakelijke klanten?

Reactie van werkgever:

Hi Jonathan, het gaat om een B2C functie voor een Nederlands bedrijf, actief in de fashion industry. Spaans is mooi meegenomen, maar niet perse een vereiste :-). Groet Gijs

Aziz

Hallo sorry dat ik het hier moet vragen, maar ik ben afgewezen omdat ik reeds bij jullie bekend ben? Mijn profiel heb ik inmiddels geüpdate want die was inderdaad aan de magere kant. Ik hoop dat ik met iemand hierover in een chat of iets dergelijks kan praten! Alvast bedankt!

Reactie van werkgever:

Hi Aziz, morgen even bellen om te kijken wat er mogelijk is? Groet Gijs

Aziz

Komt deze baan met een appartement of iets dergelijks?

Reactie van werkgever:

Hi Aziz, je krijgt intensieve hulp bij het vinden van woonruimte. De opdrachtgever brengt je in contact met diverse woning aanbieders. Groet Gijs

Gerelateerde artikelen