Alle vacatures

Kok of leerling kok gezocht voor restaurant Vietnam

  • Functie Kok, of leerling kok
  • Locatie Ho Chi Minh City, Vietnam
  • Nationaliteit Geen voorkeur
  • Periode Minimaal 62 dagen tussen 15 mrt 2015 en 15 mrt 2018.
  • Minimum leeftijd 18 jaar
  • Accommodatie Onbekend
  • Categorie Restaurant
  • Bruto maandsalaris Onbekend

COVID-19 update - Werken in het buitenland mogelijk!

Het is, ondanks de COVID-19 situatie, gewoon mogelijk om bij ons te solliciteren op een baan in het buitenland. Reizen voor werkgerelateerde doeleinden is geoorloofd. Voor details en informatie per land kun je onze speciale COVID-19 blog lezen.

Omschrijving

Zou je Vietnam willen verkennen, en toch wat geld bijverdienen, hier is de optie. Als je een passie voor koken hebt, gediplomeert of ongediplomeert, dan kunnen wij vermoedelijk wel wat overeenkomen. Anders is het afhankelijk van de periode wanneer je beschikbaar bent, dat kan zijn parttime, fulltime, of gewoon voor een paar maanden. Het salaris is afhankelijk van je functie, opleiding en duur van de overeenkomst, het salaris wat wij bieden is minder dan in Nederland omdat het leven hier in Vietnam ook stukken goedkoper is. Accomodatie kan geregeld worden, maar ook dit is weer afhankelijk van de omstandigheden, een hostel, hotel, of permanent huren van een appartement of huis. De overeenkomst, het salaris en werk periode is geheel afhankelijk van wat we elkaar kunnen bieden. Over ons Restaurant, het enige zover als ik weet in Azie gaat terug in de tijd van de VOC, de Gouden Eeuw waar Nederland handelde in Azie. Bekijk onze website voor meer informatie.
Meer lezen over deze vacature

Details

Beschikbaarheid

Minimaal 62 dagen tussen 15 maart 2015 en 15 maart 2018.

Over bedrijf

Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Akash

Hoi,

Zijn jullie nog op zoek naar ervaren horeca medewerkers, voor zover ben ik het gehele jaar flexibel beschikbaar.

Mvg Akash

Reactie van werkgever:

Hi Akash, gewoon op de sollicitatie reageren als ik hier geen info kan uitwisselen.

Chris

ik vroeg mij af of het ook mogelijk is om een minder dan een jaar in het buitenland te werken bij uw bedrijf, ik zoek namelijk iets wat niet te lang duurt ivm mijn eigen huis en ander werk

Reactie van werkgever:

Hi Chris, ja in Principe is dit mogelijk, maar het is maar net wat je wilt, wat je opleiding is, je ervaring etc. reageer maar gewoon op de vakature, dan kunnen we elkaar emailen. Peter

Max

Zoeken jullie ook niet toevallig nog mensen voor in de bediening? (:

Reactie van werkgever:

Hi Max,
We kunnen altijd iemand plaatsen, maar voor de bediening hebben wij Vietnamesen die we hier kunnen krijgen voor 150-200 USD per maand (exclusief tip & bonus).
Ik weet niet waar je naar op zoek bent, maar ik denk dat je voor dit geld niet uit je bed komt. Als je Horeca ervaring en opleiding hebt verneem ik dit graag.
Peter

Gerelateerde artikelen