Je maakt gebruik van een verouderde browserversie, voor de best mogelijke gebruikerservaring raden wij aan om de laatste versie van Google Chrome te installeren. Google Chrome downloaden
Vorige
Volgende

Bouw een voormalig werkkamp om tot verslavingsopvang

  • Functie: Vrijwilliger in Gracza
  • Locatie: Gracza, Polen
  • Periode: 6 september 2015 t/m 19 september 2015
  • Nationaliteit: Geen voorkeur
  • Salaris: Onbekend
  • Minimum leeftijd: 18 jaar
  • Accommodatie: Onbekend
  • Categorie: Bouwwerkzaamheden
Vacature bewarenVacature bewaard
0 avonturier bewaarde deze vacature avonturiers bewaarden deze vacature
Status:

Vervuld

Geplaatst:

Meer dan 2 jaar geleden


Over de vacature

Vrijwilligerswerk:
Hou jij er wel van de handen uit de mouwen te steken? Wil jij een unieke ervaring beleven waarbij je ook nog mensen helpt? Ga dan als vrijwilliger op reis naar Polen en klus van 6-19 september mee aan een opvang voor ex-verslaafden.

Project:
Gracze is een klein dorpje in zuid-Polen, ongeveer 30 km van Opole and 75 km van Wroclaw. Het opvanghuis voor drugs- en alcoholverslaafden in Gracze is opgericht in 2001 op een voormalig Duits werkkamp en wordt geleid door de non-profit organisatie MONAR. Vandaag de dag wonen en werken er zo'n 35 jongvolwassenen in het tehuis die drugs- en alcoholproblemen hadden in het verleden. De bewoners hebben beetje bij beetje het terrein opnieuw ingericht en de barakken omgebouwd tot opslag, een muziekkamer, een voetbalveld, een moestuin en kassen.

Werkzaamheden:
De vrijwilligers kunnen meehelpen met de constructie en afwerking van bijvoorbeeld de openhaard-kamer, de gehandicapten badkamer en wellicht met nieuwe bouwwerkzaamheden. Denk hierbij aan werkzaamheden als tegels leggen, metselen, muren pleisteren, verven, tuinieren en landbouw.

Inschrijfgeld: €35
Deelnamekosten (excl. reiskosten): €120
6-19 september 2015Beschikbaarheid

Minimaal 14 dagen in de periode van 6 september 2015 t/m 19 september 2015.


Vragen over deze vacature

Er is nog geen vraag over deze vacature gesteld...