Alle vacatures

Allround medewerk(st)er hotel in Oostenrijk

 • Functie Allround medewerk(st)er
 • Locatie Jenig, Oostenrijk
 • Nationaliteit Geen voorkeur
 • Periode Minimaal 62 dagen in de periode van 05 dec 2015 t/m 15 apr 2016.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Onbekend
 • Categorie Wintersport
 • Bruto maandsalaris Onbekend

COVID-19 update - Starten in het buitenland gewoon mogelijk!

Op dit moment is het ondanks de COVID-19 situatie gewoon mogelijk om bij ons te solliciteren op een baan in het buitenland. In de meeste landen is het gewoon mogelijk om te starten. Voor details en meer informatie kun je onze speciale COVID-19 blog lezen.

Omschrijving

Lijkt het jou leuk om (bijna) elke dag te gaan snowboarden of skiën? Wij bieden jou dan een unieke kans om de hele winter gratis in een skigebied te verblijven! Je krijgt van ons een skipas dus je kunt gaan skiën wanneer je tijd hebt. Even voorstellen; wij zijn Lisa en Dennis, allebei begin 30 en we hebben twee jonge kinderen. Wij hebben twee jaar geleden een hotel overgenomen in de buurt van het skigebied van Nassfeld. Dit skigebied ligt in het zuiden van Oostenrijk, tegen de Italiaanse grens aan. Het is een erg leuk skigebied (grootste van Karinthië) en het krijgt steeds meer naamsbekendheid. Wij zijn een kleinschalig hotel, we hebben 16 kamers, dus we zullen altijd intensief met elkaar werken. Jouw taken zullen o.a. (in samenwerking met nog een collega) zijn; het opzetten van het ontbijt, schoonmaken van de kamers, helpen met voorbereiden van het diner, serveren van het diner, keuken en eetzaal opruimen. Je moet het eigenlijk zien als een werkvakantie.
Meer lezen over deze vacature

Details

Wat wij jou bieden

 • Seizoensskipas

 • Gratis kost en inwoning (je krijgt je eigen hotelkamer)

 • Een wekelijkse vergoeding van €65

Beschikbaarheid

Minimaal 62 dagen in de periode van 5 december 2015 t/m 15 april 2016.

Vacature status
Vervuld
Geplaatst
circa 2 maanden geleden

Vacature vragen

Suzan

Beste Lisa,

Ik ben geïnteresseerd in de vacature.
Ik ben op zoek naar een leuke baan in het buitenland. Dit sprak mij erg aan.
Ik ben het gehele seizoen beschikbaar.

Met vriendelijke groet,

Suzan Belterman

Anouska

Beste Lisa,

Ik ben in principe het gehele seizoen beschikbaar. Alleen moet ik in Februari een weekend naar huis ivm familie aangelegenheden. Mocht dit geen probleem zijn ben ik nog steeds geïnteresseerd.

Met vriendelijke groet,
Anouska Buijk

Anouska

Hallo,

Ik heb de vacature gelezen en wekt opzich wel mijn interesse. Ik vroeg me alleen af of je ook iets later kon komen(vanaf 14dec), wat de werktijden ongeveer zijn, en welke talen zijn een pre?

Mvg,
Anouska Buijk

Reactie van werkgever:

Hoi Anouska,

Ik heb gezien dat je gesolliciteerd hebt. We zijn op zoek naar iemand die tot het einde van het seizoen (midden april) komt werken. Kan jij tot midden april werken?

Met vriendelijke groet,

Lisa.