Alle vacatures

Scandinavisch autoconcern zoekt Vlaamse Front Office Agent!

 • Functie Front Office Agent
 • Locatie Dietzenbach, Duitsland
 • Nationaliteit Belgisch
 • Periode Minimaal 12 maanden in de periode van 17 aug 2020 t/m 06 sep 2021.
 • Minimum leeftijd 18 jaar
 • Accommodatie Onbekend
 • Uren per week 40
 • Bruto maandsalaris €3000 - €3300

Het is mogelijk om te starten op 17 augustus 2020, 14 september 2020 en 12 oktober 2020. Daarnaast zijn er andere startmomenten mogelijk in overleg met onze recruiters.

COVID-19 update - Starten in het buitenland gewoon mogelijk!

Op dit moment is het ondanks de COVID-19 situatie gewoon mogelijk om bij ons te solliciteren op een baan in het buitenland. In de meeste landen is het gewoon mogelijk om te starten. Voor details en meer informatie kun je onze speciale COVID-19 blog lezen.
Direct mogelijk om te starten! ✈️
Bij deze vacature is het direct mogelijk om te starten in het buitenland. Je kunt weer reizen naar deze bestemming en de werkgever zal je bij aankomst goed opvangen. 🙌🏻  Waar wacht je nog op?! ✈️

Omschrijving

Omschrijf jij jezelf als een proactieve, commerciële en servicegerichte professional? Spreek jij een aardig woordje Frans en wil jij de volgende stap zetten in jouw carrière met een uitdaging in het buitenland? Dan is deze vacature wellicht de uitdaging die jij zoekt! Een toonaangevend Scandinavisch autoconcern zoekt een Vlaamstalige Front Office Agent in Dietzenbach (dichtbij Frankfurt). Benieuwd naar de functie? Lees hieronder meer over de vacature en wie weet ga jij binnenkort werken in Duitsland! 🇩🇪
 
Wat kun jij straks allemaal op je CV zetten?
Als Front Office Agent in Dietzenbach ben jij verantwoordelijk voor het beantwoorden van diverse klantvragen voor een toonaangevend autoconcern. Met jouw communicatieve vaardigheden weet jij hoe je dit zo goed mogelijk aanpakt en het serviceniveau naar een hoger niveau tilt. De contactmomenten lopen o.a. via e-mail, telefoon, post, social mediakanalen en de website. Je zorgt ervoor dat de communicatie zo goed mogelijk verloopt en optimaliseert dit proces waar nodig. 

Daarnaast ben je ook een belangrijke schakel in het genereren van leads en ondersteun je de verkoop. Je beheert leadgeneratie, communiceert dit met de juist mensen en zorgt voor een follow-up. Met jouw commerciële instelling weet je verkoopkansen te benutten. Daarom ben je ook verantwoordelijk voor het stimuleren van upselling tijdens de gebruiksfase en ondersteun je consumenten met een aankoop- of gebruiksverzoek. Je werkt in een internationale werkomgeving waar je voornamelijk Vlaams en Frans 
spreekt. Het is dus belangrijk dat je beide talen goed beheerst. 

Het internationale team bestaat uit competente specialisten die weten hoe zij het verschil kunnen maken. Geen traditionele serviceverlening, maar professioneel, individueel en kwalitatief hoog klantcontact is belangrijk. Alles om de klantloyaliteit te optimaliseren! Daarnaast krijg je de kans om jouw carrière te boosten en internationale werkervaring op te doen als je solliciteert voor deze vacature in Duitsland. 

Het bedrijf
Je gaat aan de slag bij een toonaangevende organisatie binnen de auto-industrie. 🚘 Het bedrijf levert diensten om dealnetwerken te optimaliseren in meer dan 80 landen. Wereldwijd werken er meer dan 6.500 mensen voor deze organisatie. Kortom, als je kies voor deze vacature in Duitsland kom je terecht in een ambitieuze en snelgroeiende organisatie. Daarnaast investeert de werkgever in haar medewerkers. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf professioneel te ontwikkelen op nationaal en internationaal niveau. Als je gaat werken in Duitsland krijg je ook een aantal interessante bijkomstigheden. De organisatie investeert namelijk graag in de gezondheid van medewerkers. Vers fruit, sportprogramma’s, kortingen en flexibele werktijden behoren tot de mogelijkheden. 

Dietzenbach ligt op ongeveer 20 minuten rijden van Frankfurt, het financiële centrum van Duitsland. In deze internationale stad werken ontzettend veel mensen uit andere landen. Naast de zakelijke skyline vind je in Frankfurt superveel leuke bars, musea, restaurants, winkels en heeft het een aantal historische highlights. Genoeg te ontdekken dus als je gaat werken in Duitsland!
Meer lezen over deze vacature

Details

Waarom jij deze kans niet wilt missen!

 • Werkervaring bij een toonaangevende organisatie

 • Er is een aantrekkelijk relocatie pakket voor het regelen van woonruimte en inschrijfzaken

 • Je krijgt een aantrekkelijk maandsalaris van €3.200 bruto

 • Je professionaliseert jouw cv

 • Je bouwt een internationaal netwerk op

 • Flexibele werktijd en werklocatie

 • Aanvullende diensten en een goed gezondheidsmanagement

 • Het is een unieke levenservaring die je de rest van je leven met je meedraagt!

Wat moet je daarvoor doen?

 • Klantvragen en -klachten professioneel afhandelen

 • Klanten ondersteunen met betrekking tot aankopen en gebruiksverzoeken

 • Verkoop ondersteunen

 • Contact optimaliseren

 • Optimaliseren van upselling tijdens de gebruiksfase

 • Beheren van leadgeneratie, -delegatie en follow-up

Wat verwachten wij van jou?

 • Je beschikt over een commerciële opleiding of cursus

 • Ervaring met klantenservice

 • Ervaring met dealers is een pré

 • Hoge servicegerichtheid

 • Je beheerst de Franse en Vlaamse (of Frans en Nederlands) en in woord en geschrift

Beschikbaarheid

Minimaal 12 maanden in de periode van 17 augustus 2020 t/m 6 september 2021.

Over bedrijf

Yobbers

Yobbers

Yobbers is het moederbedrijf van Grenzelooswerk. Wij richten ons specifiek op het contact met de werkgevers en nemen daarbij een bemiddelende rol in tussen werkzoekenden en werkgevers in het buitenland.
Vacature status
Open ◦ Verloopt op 14 september 2020
Geplaatst
4 dagen geleden

Vacature vragen

Hamza

Hallo kunnen we nog solliciteren ?

Reactie van werkgever:

Hallo Hamza, leuk dat je geïnteresseerd bent in een baan in het buitenland. Zeker kun je nog solliciteren, ik zie je Engelse CV graag tegemoet.

Vincent

Goeiemiddag,

Bij welke autofabrikant zou dit werk dan zijn?

Reactie van werkgever:

Hoi Vincent, bedankt voor je vraag en wat leuk dat je geïnteresseerd bent!! We hebben meerdere projecten bij meerdere fabrikanten lopen. Alle informatie over wie, wat en waar wordt tijdens het eerste gesprek uitvoerig besproken. Ik zie je sollicitatie graag tegemoet.

Groet,
Martin

Yves

Kan het ganse gezin mee op relocation

Reactie van werkgever:

Hoi Yves, leuk dat je interesse hebt in een baan in het buitenland. Dat is een lastige vraag, uiteraard kan iedereen mee maar het hangt wel van heel veel factoren af of dat haalbaar is of niet. Daar kan ik je dus niet zo 123 een antwoord op geven. Uiteraard als iedereen van het gezin achter de plannen staat adviseer ik je graag tijdens de sollicitatie.

Groet,
Martin

Alison

Goeiemiddag ,

Kunnen mensen uit België die bereid zijn om te verhuizen ook solliciteren voor deze vacature ?
Alvast bedankt voor uw antwoord !

Reactie van werkgever:

Hoi Alison, leuk dat je interesse hebt in een baan in het buitenland. We hadden juist "Vlaamse" erbij gezet om mensen uit Belgie enthousiast te maken om te solliciteren. Het is namelijk een baan voor de Belgische markt!!!! Wel moet je Nederlands en Frans daarom op C level zijn.

Meld je aan om een vraag te stellen over deze vacature.
Log in of maak een account

Gerelateerde artikelen