'Uitstekend' Trustpilot 5 stars

Beoordeeld 4.8 uit 5 gebaseerd op 209 beoordelingen
Review van Camille Trustpilot 5 stars

Overwinteren in Oostenrijk

Goede ervaring gehad met Grenzelooswerk! Ik vind de website heel overzichtelijk en er staan veel vacatures op. Voor het winterseizoen heb ik op meerdere vacatures gereageerd en volgende week vertrek ik naar Oostenrijk om daar 4 maanden in een chalet te gaan werken!

3 dagen geleden geplaatst

Review van Ayla Doejaaren Trustpilot 5 stars

Fijn contact!

Omdat ik na mijn sollicitaties werd gebeld en informatie kreeg over het contact zoeken met de instanties en verdere informatie kreeg. heeft mij dit een erg fijn gevoel gegeven. er werd gevraagd naar wat mijn voorkeur had en of ik zelf vragen had. ik kreeg hierdoor vertrouwd gevoel en vond de stap om in het buitenland te gaan werken juist alleen maar fijn hierdoor!

15 dagen geleden geplaatst

Review van Sara Trustpilot 5 stars

Super goede ervaringen

Super goede ervaringen gehad met Grenzelooswerk. Mooie overzichtelijke website en hele vriendelijke personeel. Binnenkort vertrek ik naar Lissabon mede dankzij de bemiddeling van Grenzelooswerk. Mega bedankt voor alles wat jullie voor mij hebben betekend.

16 dagen geleden geplaatst

Review van Teike Trustpilot 5 stars

Au pair in Parijs

In een spontane bui ging ik kijken naar werk als au pair, iets dat ik al meerdere jaren wilde maar dat er niet van kwam. Door grenzelooswerk kwam ik terecht bij een gezin die in de buurt van Parijs wonen. Ik heb gesolliciteerd en heb de baan gekregen. Ik vond het heel eng om te gaan en alles achter te laten vooral omdat het zo spontaan was. Ik ben nu twee weken bij het gezin waar ik voor werk en ik heb nog geen seconde spijt gehad van mijn ietwat impulsieve keuze! Ik werk doordeweeks en heb in het weekend alle tijd om de stad Parijs te verkennen! Dus je kan wel zeggen dat dit de ideale baan is!

21 dagen geleden geplaatst

Review van Basil Trustpilot 5 stars

Belfast avontuur

De werknemers van grenzelooswerk hebben uitstekend hun best gedaan om mij te verbinden met een recruiter van uit Belfast. Deze stad bevalt mij op het moment enorm! Het is een ervaring die ik anders nooit zou hebben meegemaakt en daarvoor moet ik hun bedanken.

21 dagen geleden geplaatst

Review van Phandrid de Roode Trustpilot 5 stars

Hoi alle,

Hoi alle, Raad en adviseer iedereen zeker aan. Om via of met de hulp van grenzeloos werk je droom en de stap naar het werken in het buitenland te zetten! Het is een ultieme ervaring zeker als je van reizen houd! Je komt een ieder tegen van jong naar oud. Of je nou van zo'n houd of van de sneeuw of beide grenzeloos werkt WERKT. En helpt je zeker verder met jou droom. Gr Phandrid

22 dagen geleden geplaatst

Review van Nadi Hellinga Trustpilot 5 stars

Makkelijke connectie

Via Grenzelooswerk heb ik ontzettend makkelijk kunnen reageren op vacatures in het buitenland. Na daadwerkelijk een sollicitatiegesprek gehad te hebben, ben ik aangenomen en vertrek ik eind december naar de Franse Alpen. Grenzelooswerk heeft voor de makkelijke connectie tussen mijn werk en mij kunnen zorgen. Top!

23 dagen geleden geplaatst

Review van Quinten van Hattem Trustpilot 5 stars

Super ervaring met de site.

Super ervaring met de site. Ik kijk sinds 1.5 jaar ongeveer op de site naar leuke baantjes in het buitenland, ze hebben voor iedereen wel iets leuks of waar je denkt bij dat wil ik gaan doen. Vorig jaar heb ik ook een hele leuke baan gevonden in oostenrijk daarna een super baan als sous chef in mallorca. Dit jaar heb ik samen met mijn vriendin een hele leuke baan in Frankrijk gevonden waar ik 1 dec begin. De site heeft mij goed geholpen mij te koppelen aan het restaurant.

23 dagen geleden geplaatst

Review van Leonie van den Bersselaar Trustpilot 5 stars

Mijn eerste ervaring met Grenzelooswerk

Ik hield Grenzelooswerk al een tijdje in de gaten. De vacatures kwamen langs op mijn timeline op Facebook. Ik had er altijd veel plezier in deze te lezen en te dromen over het daadwerkelijk doorhakken van de knoop en mijn vaste baan in Nederland op te zeggen. Een aantal weken terug heb ik de stoute schoenen aangetrokken en mijn baan opgezegd. Niet veel later kwam ik op Grenzelooswerk de vacature tegen waarin een bedieningsmedewerker in de Franse Alpen gezocht werd. Dit klonk mij als muziek in de oren; werken in de horeca (iets wat ik tijdens mijn studententijd altijd gedaan heb en waar ik altijd met veel plezier aan terugdacht) en overdag de frisse berglucht opsnuiven op mijn snowboard. Half december start mijn avontuur. Ik vind het zeker spannend, maar ik heb geen moment spijt gehad van mijn keuze. Soms moet je de sprong durven wagen. Grenzelooswerk heeft me het laatste zetje gegeven wat ik nodig had.

24 dagen geleden geplaatst

Review van Mevr. Habermehl, Lizzy Trustpilot 5 stars

prettig platform!

Snel en makkelijk een baan in het buitenland gevonden. Het platform van Grenselooswerk werk erg simpel. Je reageert op een vacature en wordt in contact gebracht met de werkgever. Mijn avontuur begint half december en ik heb er erg veel zin in!

24 dagen geleden geplaatst

Review van Annelieke Trustpilot 4 stars

Opzoek naar een nieuwe uitdaging

Na mijn studie was ik opzoek naar een nieuwe uitdaging. Mede dankzij Grenzelooswerk heb ik deze stap kunnen zetten. De advertenties zijn erg duidelijk en je kan precies zoeken op functies die aansluiten bij jouw interesses. Daarnaast kan je eenvoudig je beschikbaarheid aangeven. Naast de overzichtelijke website zijn de medewerkers van Grenzelooswerk ook erg behulpzaam. Doormiddel van de chatfunctie heb je altijd een aanspreekpunt en snel antwoord als je een dringende vraag hebt.

28 dagen geleden geplaatst

Review van Brian Trustpilot 5 stars

Niet denken maar doen! :D

Na een lange tijd werken in een fabriek in Nederland was ik wel toe aan vernieuwing. Ik ben een avontuurlijke backpacker die van uitdaging houdt. Ik heb er altijd al van gedroomd om in het buitenland te leven en te werken. Mede dankzij Grenzelooswerk.nl kon ik deze wens vervullen. Ik ben aan de slag gegaan in een gasthof in Oostenrijk. Mijn taken zijn ontbijt verzorgen, kamers schoonmaken, gasten in en uit-checken, in het restaurant meehelpen. Oftewel een allrounder! Het klinkt veel werk maar dat is het helemaal niet als je goed je taken verdeeld heb je ook nog eens veel vrije tijd! Lekker wandelen, fietsen, klimmen, nieuwe plekken verkennen en dat midden van de dag!! Ik raad iedereen aan om dit ook te gaan doen zeker als je jong bent! Heb je nog geen verantwoordelijkheden en heb denk je erover om te gaan werken in het buitenland? Dan moet je het NU doen! Ik hoop met mijn review meer mensen te stimuleren om te gaan reizen en werken in het buitenland. Dankjewel Grenzelooswerk!!

29 dagen geleden geplaatst

Review van Ricardo Trustpilot 5 stars

Ik werd snel en vriendelijk geholpen

Ik werd snel en vriendelijk geholpen. Ze waren erg betrokken bij het proces. Dit via allerlei maniera als mail, telefoon en chat.

circa een maand geleden geplaatst

Review van Tamara van den Beld Trustpilot 5 stars

Super communicatie met grenzenlooswerk.

Al enige tijd dacht ik erover na om in het buitenland te gaan werken. Ik vond het een spannend idee om alles achter te laten maar ook een super uitdagend idee. Afgelopen zomer heb ik in Lloret gewerkt waardoor ik de keuze heb gemaakt om naar Barcelona te gaan. Ik solliciteerde via grenzenlooswerk en werd de dag erna gebeld. Het contact verliep heel soepel en ze stonden altijd voor me klaar wanneer ik vragen had. Ze hebben me geholpen bij het proces en twee weken later mag ik starten in Barcelona.

circa een maand geleden geplaatst

Review van Marlon Smolenaers Trustpilot 5 stars

Een "band" gevoel

Grenzelooswerk heeft mij geholpen aan een baan in Valencia. Alles gaat op een hele prettige, informele manier en het contact loopt heel soepel. Afspraken worden nagekomen en je krijgt al heel snel een "band"-gevoel.

circa een maand geleden geplaatst

Review van June Trustpilot 4 stars

Positief verrast

Ik heb een hele fijne ervaring gehad met Grenzelooswerk! Het proces ging makkelijk en snel, en na slechts een paar sollicitaties kreeg ik te horen dat ik was aangenomen en in december mag beginnen bij een hotel in Oostenrijk. Heel tof!

circa een maand geleden geplaatst

Review van Inge Schuurman Trustpilot 5 stars

Tussenjaar? Grenzelooswerk!

Mijn ervaring met grenzelooswerk is erg goed. Aan het begin van mijn tussenjaar had ik geen idee wat ik wilde doen. Wel wist ik dat ik naar het buitenland wilde voor een langere periode. Al snel kwam ik op deze website en dat bleek een hele goede stap! Je kunt makkelijk invullen waar je heen wil of welke functies je interessant vindt en er komt zo iets uitrollen wat wellicht erg goed bij je past. Ook kun je gewoon uren scrollen en lezen om inspiratie op te doen als je echt nog geen idee hebt. Aan het begin was het spannend, maar als je eenmaal je eerste sollicitatie hebt verstuurd gaat het vanzelf. Je zit niet meteen ergens aan vast en kunt altijd nog voor een andere weg kiezen.

circa een maand geleden geplaatst

Review van Ricardo Verhagen Trustpilot 5 stars

Goed geholpen en duidelijke uitleg.

Goed geholpen en duidelijke uitleg. Aardige en begripvolle mensen. Tonen nog interesse hoe het gaat nadat je aangenomen bent ! Al met al zeer tevreden !

circa 2 maanden geleden geplaatst

Review van Jeroen van Dijk Trustpilot 5 stars

Top platform voor werkgever!

Afgelopen zomer gebruik gemaakt van het platform Grenzelooswerk als recruiter voor een club in Griekenland. Erg veel reacties van enthousiaste sollicitanten gekregen en hier een aantal goede werknemers aan overgehouden. Het platform zelf is snel, makkelijk in gebruik en zeker aan te raden voor andere werkgevers!

2 maanden geleden geplaatst

Review van Nick Smeekes Trustpilot 4 stars

Dankbaar

Op een erg fijne manier aan een prachtige baan gekomen, erg dankbaar!

2 maanden geleden geplaatst

Bekijk alle reviews Bekijk alle vacatures