'Uitstekend' Trustpilot 5 stars

Beoordeeld 4.8 uit 5 gebaseerd op 217 beoordelingen
Review van Freya Verschoor Trustpilot 4 stars

Ik heb nu een geweldige baan in…

Ik heb nu een geweldige baan in Boekarest en de recruiters van Grenzelooswerk hebben me met alle zaken, vragen en stress altijd met alle liefde te woord gestaan.

1 dag geleden geplaatst

Review van Gise Joris Trustpilot 4 stars

Een hele goede site om een job te…

Een hele goede site om een job te vinden, ieder contact daarna verloopt heel correct en zeer gericht op de jobzoeker. De interesse bij grenzeloos werk is veruit de grootste

1 dag geleden geplaatst

Review van Richard Verhaagen Trustpilot 5 stars

just do it!!

vanaf het begin toen ik mij aanmelden kreeg ik alle service die ik nodig had. vragen worden duidelijk en snel beantwoord. en als ik ergens mee zit word er gelijk werk van gemaakt. ik zeg doen!!!

2 dagen geleden geplaatst

Review van Dylan van Halteren Trustpilot 5 stars

Goede communicatie en alles was snel…

Goede communicatie en alles was snel geregeld.

2 dagen geleden geplaatst

Review van Anne-Sophie Lauwers Trustpilot 5 stars

Grenzeloos GEWELDIG

Grenzeloos GEWELDIG! Voor iedereen dat eens iets anders wil is Grenzeloos werk het ding! Je krijgt vele mails aan met alle mogelijke buitenlandse avonturen. De site is super gemakkelijk te gebruiken en na je sollicitatie helpen ze je goed op weg met de verdere stappen. Zonder grenzeloos werk zou ik nooit mijn hart gevolgd hebben! JUST DO IT! Ik vertrek naar IBIZA! Zie ik jullie daar? Veel succes!

9 dagen geleden geplaatst

Review van Jeffrey Trustpilot 5 stars

Hele goede ervaring!

Hele goede ervaring gehad met het team van Grenzelooswerk. Suzanne heeft mij per chat/email enorm goed geholpen en haar colleag Jildou via Whatsapp. Beide medewerkers waren snel en duidelijk in communicatie en wilde mij ook zo goed mogelijk helpen.

12 dagen geleden geplaatst

Review van Cecile Trustpilot 5 stars

Goede communicatie

De communicatie tussen mij en Grenzelooswerk ging heel soepel! Ik ben erg tevreden over de snelheid maar ook over de kwaliteit hoe alles geregeld is. Over 13 dagen (jaja ik tel af) vertrek ik naar Lissabon. De zenuwen kicken zeker al in maar ik heb er echt super veel zin in!

circa een maand geleden geplaatst

Review van Mike Hennevelt Trustpilot 5 stars

Voor alle twijfelaars:

Ik ben nu voor de 3e keer in het buitenland via grenzeloos werk, en herinner me nog heel goed hoe het de eerste keer ging! Het spannendste is altijd die eerste stap, al die vacatures, landen en mogelijkheden. Zoals ik gewend ben van de Nederlandse arbeidsmarkt maar gesolliciteerd op meerdere vacatures, op de eerste plaats om informatie te krijgen, maar ook zeker om mijn kansen te vergroten. De volgende ochtend, mooi op tijd, werd ik gebeld waar ik naartoe wou. Ik werd direct geïnformeerd dat het overbodig was om overal op te reageren, en ik de leukste vacature mag kiezen. Direct werd ik heel helder geïnformeerd over hoe het in zijn werk gaat. Mijn vlucht en verblijf zijn geregeld, klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Voor sommige vacatures lijkt het salaris heel laag, echter werd me uitgelegd dat ik geen vaste lasten heb, momenteel verdien ik netto ongeveer 2x het bruto salaris van een locale politie agent... het is dus maar net waarmee je het vergelijkt. Eenmaal uit het vliegtuig is het toch even spannend, ergens vraag je je toch stiekem af wat je nu moet als er niemand komt opdagen op het vliegveld? Per ongeluk (later bleek dit een foutje van mij, iets met tijdzones) is dat de laatste keer gebeurd. Een appje naar grenzeloos werk en ik werd binnen een minuut gebeld dat ze onderweg zijn. Het feit dat je dit leest betekend waarschijnlijk dat je twijfelt, of je gewoon informatie probeert in te winnen. Voor alle twijfelaars kan ik zeggen: gewoon op die knop "solliciteren" drukken. Je krijgt eerst antwoord op al je vragen, alles wordt geregeld, ook als je al vertrokken bent kun je bij ze terecht! En het contact loopt super soepel, en wonderbaarlijk snel. En als het echt tegen zit, is een vliegtuig naar Nederland zo geregeld Iedereen heeft zijn motivatie, voor mij zijn er 3 belangrijkste punten die me hebben overgehaald: Doorgroeimogelijkheden (deze bedrijven zijn zuinig op je, en ze motiveren je echt door te groeien) Avontuur (ik heb de lekkerste gerechten, de mooiste plekjes en meest gezellige locals ontmoet, dingen die je als toerist niet voor mogelijk houdt... tenzij je er woont natuurlijk) Rust: no offence: maar alles wordt voor je geregeld, je kan van alles krijgen van het bedrijf en de algemene atmosfeer van het land is rust, wat al veel beter is dan de Nederlandse bureaucratie en gehaaste sfeer op straat. Nu, voor de 3e keer in het buitenland, kan ik oprecht zeggen dat het enige waarvan ik spijt heb is niet eerder gesolliciteerd te hebben! Mensen van grenzeloos werk, als jullie dit lezen bedankt voor alle ondersteuning, ook namens mijn collega's! Bedankt voor de kansen en mogelijkheden!!! Hopelijk tot snel beste lezer, ~The Flying Dutchman

circa een maand geleden geplaatst

Review van Camille Trustpilot 5 stars

Overwinteren in Oostenrijk

Goede ervaring gehad met Grenzelooswerk! Ik vind de website heel overzichtelijk en er staan veel vacatures op. Voor het winterseizoen heb ik op meerdere vacatures gereageerd en volgende week vertrek ik naar Oostenrijk om daar 4 maanden in een chalet te gaan werken!

circa 2 maanden geleden geplaatst

Review van Ayla Doejaaren Trustpilot 5 stars

Fijn contact!

Omdat ik na mijn sollicitaties werd gebeld en informatie kreeg over het contact zoeken met de instanties en verdere informatie kreeg. heeft mij dit een erg fijn gevoel gegeven. er werd gevraagd naar wat mijn voorkeur had en of ik zelf vragen had. ik kreeg hierdoor vertrouwd gevoel en vond de stap om in het buitenland te gaan werken juist alleen maar fijn hierdoor!

2 maanden geleden geplaatst

Review van Sara Trustpilot 5 stars

Super goede ervaringen

Super goede ervaringen gehad met Grenzelooswerk. Mooie overzichtelijke website en hele vriendelijke personeel. Binnenkort vertrek ik naar Lissabon mede dankzij de bemiddeling van Grenzelooswerk. Mega bedankt voor alles wat jullie voor mij hebben betekend.

2 maanden geleden geplaatst

Review van Teike Trustpilot 5 stars

Au pair in Parijs

In een spontane bui ging ik kijken naar werk als au pair, iets dat ik al meerdere jaren wilde maar dat er niet van kwam. Door grenzelooswerk kwam ik terecht bij een gezin die in de buurt van Parijs wonen. Ik heb gesolliciteerd en heb de baan gekregen. Ik vond het heel eng om te gaan en alles achter te laten vooral omdat het zo spontaan was. Ik ben nu twee weken bij het gezin waar ik voor werk en ik heb nog geen seconde spijt gehad van mijn ietwat impulsieve keuze! Ik werk doordeweeks en heb in het weekend alle tijd om de stad Parijs te verkennen! Dus je kan wel zeggen dat dit de ideale baan is!

2 maanden geleden geplaatst

Review van Basil Trustpilot 5 stars

Belfast avontuur

De werknemers van grenzelooswerk hebben uitstekend hun best gedaan om mij te verbinden met een recruiter van uit Belfast. Deze stad bevalt mij op het moment enorm! Het is een ervaring die ik anders nooit zou hebben meegemaakt en daarvoor moet ik hun bedanken.

2 maanden geleden geplaatst

Review van Phandrid de Roode Trustpilot 5 stars

Hoi alle,

Hoi alle, Raad en adviseer iedereen zeker aan. Om via of met de hulp van grenzeloos werk je droom en de stap naar het werken in het buitenland te zetten! Het is een ultieme ervaring zeker als je van reizen houd! Je komt een ieder tegen van jong naar oud. Of je nou van zo'n houd of van de sneeuw of beide grenzeloos werkt WERKT. En helpt je zeker verder met jou droom. Gr Phandrid

2 maanden geleden geplaatst

Review van Nadi Hellinga Trustpilot 5 stars

Makkelijke connectie

Via Grenzelooswerk heb ik ontzettend makkelijk kunnen reageren op vacatures in het buitenland. Na daadwerkelijk een sollicitatiegesprek gehad te hebben, ben ik aangenomen en vertrek ik eind december naar de Franse Alpen. Grenzelooswerk heeft voor de makkelijke connectie tussen mijn werk en mij kunnen zorgen. Top!

2 maanden geleden geplaatst

Review van Quinten van Hattem Trustpilot 5 stars

Super ervaring met de site.

Super ervaring met de site. Ik kijk sinds 1.5 jaar ongeveer op de site naar leuke baantjes in het buitenland, ze hebben voor iedereen wel iets leuks of waar je denkt bij dat wil ik gaan doen. Vorig jaar heb ik ook een hele leuke baan gevonden in oostenrijk daarna een super baan als sous chef in mallorca. Dit jaar heb ik samen met mijn vriendin een hele leuke baan in Frankrijk gevonden waar ik 1 dec begin. De site heeft mij goed geholpen mij te koppelen aan het restaurant.

2 maanden geleden geplaatst

Review van Leonie van den Bersselaar Trustpilot 5 stars

Mijn eerste ervaring met Grenzelooswerk

Ik hield Grenzelooswerk al een tijdje in de gaten. De vacatures kwamen langs op mijn timeline op Facebook. Ik had er altijd veel plezier in deze te lezen en te dromen over het daadwerkelijk doorhakken van de knoop en mijn vaste baan in Nederland op te zeggen. Een aantal weken terug heb ik de stoute schoenen aangetrokken en mijn baan opgezegd. Niet veel later kwam ik op Grenzelooswerk de vacature tegen waarin een bedieningsmedewerker in de Franse Alpen gezocht werd. Dit klonk mij als muziek in de oren; werken in de horeca (iets wat ik tijdens mijn studententijd altijd gedaan heb en waar ik altijd met veel plezier aan terugdacht) en overdag de frisse berglucht opsnuiven op mijn snowboard. Half december start mijn avontuur. Ik vind het zeker spannend, maar ik heb geen moment spijt gehad van mijn keuze. Soms moet je de sprong durven wagen. Grenzelooswerk heeft me het laatste zetje gegeven wat ik nodig had.

2 maanden geleden geplaatst

Review van Mevr. Habermehl, Lizzy Trustpilot 5 stars

prettig platform!

Snel en makkelijk een baan in het buitenland gevonden. Het platform van Grenselooswerk werk erg simpel. Je reageert op een vacature en wordt in contact gebracht met de werkgever. Mijn avontuur begint half december en ik heb er erg veel zin in!

2 maanden geleden geplaatst

Review van Annelieke Trustpilot 4 stars

Opzoek naar een nieuwe uitdaging

Na mijn studie was ik opzoek naar een nieuwe uitdaging. Mede dankzij Grenzelooswerk heb ik deze stap kunnen zetten. De advertenties zijn erg duidelijk en je kan precies zoeken op functies die aansluiten bij jouw interesses. Daarnaast kan je eenvoudig je beschikbaarheid aangeven. Naast de overzichtelijke website zijn de medewerkers van Grenzelooswerk ook erg behulpzaam. Doormiddel van de chatfunctie heb je altijd een aanspreekpunt en snel antwoord als je een dringende vraag hebt.

3 maanden geleden geplaatst

Review van Brian Trustpilot 5 stars

Niet denken maar doen! :D

Na een lange tijd werken in een fabriek in Nederland was ik wel toe aan vernieuwing. Ik ben een avontuurlijke backpacker die van uitdaging houdt. Ik heb er altijd al van gedroomd om in het buitenland te leven en te werken. Mede dankzij Grenzelooswerk.nl kon ik deze wens vervullen. Ik ben aan de slag gegaan in een gasthof in Oostenrijk. Mijn taken zijn ontbijt verzorgen, kamers schoonmaken, gasten in en uit-checken, in het restaurant meehelpen. Oftewel een allrounder! Het klinkt veel werk maar dat is het helemaal niet als je goed je taken verdeeld heb je ook nog eens veel vrije tijd! Lekker wandelen, fietsen, klimmen, nieuwe plekken verkennen en dat midden van de dag!! Ik raad iedereen aan om dit ook te gaan doen zeker als je jong bent! Heb je nog geen verantwoordelijkheden en heb denk je erover om te gaan werken in het buitenland? Dan moet je het NU doen! Ik hoop met mijn review meer mensen te stimuleren om te gaan reizen en werken in het buitenland. Dankjewel Grenzelooswerk!!

3 maanden geleden geplaatst

Bekijk alle reviews Bekijk alle vacatures