'Uitstekend' Trustpilot 5 stars

Beoordeeld 4.8 uit 5 gebaseerd op 246 beoordelingen
Review van Emma Van Buuren Trustpilot 5 stars

Duidelijke, goede en vriendelijke communicatie

Duidelijk site, duidelijke communicatie. Aangemeld en paar dagen later al een telefoontje. Erg goed en vriendelijk geholpen waardoor ik nog enthousiaster werd. Communicatie verliep soepel Een aanrader voor iedereen die de uitdaging aan wil gaan in het buitenland Bedankt voor deze kans!

2 dagen geleden geplaatst

Review van Farah Trustpilot 5 stars

Professioneel

Sollicitatie verliep erg soepel, er werd snel gehandeld. Afspraken worden nagekomen. Voor ik het wist had ik een baan in Frankrijk!

6 dagen geleden geplaatst

Review van Luca Trustpilot 5 stars

Recensie

Op heel korte tijd aangenomen en heel erg vriendelijke mensen!

6 dagen geleden geplaatst

Review van Millo Trustpilot 5 stars

Super snel en goed contact

Super snel en goed contact, antwoord op alle je vragen. En leuke werk opties!

10 dagen geleden geplaatst

Review van Marco Boonstra Trustpilot 4 stars

Goede service

Ik vond het erg prettig om via grenzelooswerk banen te zoeken. Ze denken met je mee en houden goed contact. Zelf in de corona tijd dat ik niet wist waar ik aan toe was. Ik kreeg af en toe een geruststellend telefoontje, daar ben ik dankbaar voor!

circa een maand geleden geplaatst

Review van Björn Vermeulen Trustpilot 5 stars

Top organisatie!

Grenzelooswerk helpt uitstekend bij alles en de werknemers zijn heel goed bereikbaar voor al je vragen. Je krijgt echt wat extra’s, Grenzelooswerk heeft echt een toegevoegde waarde bij je zoektocht naar een avontuur in het buitenland. Vriendelijk personeel dat altijd goed op de hoogte is en je meer nuttige informatie kan geven. Zeker een aanrader!

circa een maand geleden geplaatst

Review van Britt J Trustpilot 5 stars

Heel fijn!

Ik werd veel ondersteund toen ik een baan aan het zoeken was. Verschillende mensen hebben mij gebeld en gemaild. De procedures zijn vanaf het begin goed uitgelegd en waren voor mij duidelijk. Iedereen is heel vriendelijk en behulpzaam, ben blij dat ik me geregistreerd had anders was ik hier nu niet geweest met mijn baan en super leuke collegas!

circa een maand geleden geplaatst

Review van Justus Trustpilot 5 stars

- snel een baan gevonden in het…

- snel een baan gevonden in het buitenland - de website is overzichtelijk - contact opnemen gaat makkelijk

circa een maand geleden geplaatst

Review van Bruno Vandereyken Trustpilot 5 stars

Gemiste kans

...door een foute inschatting bij de opdrachtgever ging er iets grondig mis, niet tegenstaand mijn reactie bleven de mensen bij grenzeloos werk steeds professioneel en correct.

circa een maand geleden geplaatst

Review van Ara Kindy Trustpilot 5 stars

Goede ervaring Grenzelooswerk!

Super goede ervaring bij Grenzelooswerk! vond super relaxt dat zij mee dachten met wat voor soort banen bij mij pasten en gaven ook duidelijk aan wat bepaalde vacature’s inhielden. Wat ik ook goed vond waren hun blogs, heb hier zelf ook veel waarde & tips uit kunnen halen! En als laatste, het contact ging ook altijd super gemakkelijk via whatsapp, kreeg dan ook snel antwoorden op me vragen! Ook bij vragen met spoed kon ik makkelijk bellen en kreeg ik duidelijk antwoord

circa 2 maanden geleden geplaatst

Review van Melanie Trustpilot 5 stars

Het proces bij Grenzelooswerk

Het zoeken van een vakantiebaan in het buitenland ging super gemakkelijk, na een keuze voor land en soort werkzaamheden heb ik mij aangemeld voor de beschikbare plaats. Binnen een week had ik een reactie en na twee gesprekken om alles te verduidelijken kreeg ik de baan aangeboden! Het is super gemakkelijk om je aan te melden en het avontuur zal je altijd bij blijven, Gewoon doen dus!

2 maanden geleden geplaatst

Review van Faries Dib Trustpilot 5 stars

Goede communicatie

Heb een goede ervaring gehad op Grenzelooswerk. Ze houden goed contact en communiceren ook heel fijn via de mail. Door Grenzelooswerk heb ik ook een top baan gevonden in het buitenland.

2 maanden geleden geplaatst

Review van Thijs Bouwmeester Trustpilot 4 stars

Kort maar krachtig!

Ik heb het solliciteren zeer goed ervaren. Ook vond ik het fijn dat er mij iemand vandaag belde om te vragen hoe het met mij ging en of ik wel wat had gehoord over mijn toekomstige baantje op Mallorca. Dit toont interesse in je werknemers, wat ik echt kan waarderen! Verder kan ik niet zo heel veel kwijt over GrenzeloosWerk, want ik vindt het kort maar krachtig een top organisatie en als ik weer eens opzoek ben naar een baantje in het buitenland breng ik zeker nog een bezoekje aan jullie website. Geniet de aankomende paar dagen van het mooie weer! Thijs

3 maanden geleden geplaatst

Review van Isa Rave Trustpilot 4 stars

Werk Mallorca

Nadat een vriendin van mij via grenzelooswerk een baantje had gevonden in het buitenland werd ook ik erg enthousiast. Ik heb zelf een profiel aangemaakt en vanuit daar ben ik gaan solliciteren. Na een kleine week kreeg ik mail dat ik op gesprek kon komen en inmiddels ben ik aangenomen. 25 juni tm 1 okt. Zou ik dit avontuur aan gaan maar door de corona is alles erg onzeker. Grenzelooswerk houd wel contact met je en ze proberen je zo goed mogelijk te helpen in hoeverre dat mogelijk is (niemand weet natuurlijk nog hoe de Corona zich verder ontwikkelt)

3 maanden geleden geplaatst

Review van Ebru Trustpilot 5 stars

Fijn, snel & super vriendelijk!

Ik vind het contact met Grenzelooswerk heel fijn. De site heeft een duidelijk overzicht waar je filters kan instellen en de contactmogelijkheden zijn handig omdat je ook contact via de chat kan maken. Op het moment dat ze niet aanwezig zijn in de chat kan je je vraag alsnog stellen en je e-mailadres achterlaten en krijg je een snel antwoord. Ook is het heel prettig dat je altijd een telnummer hebt waar je contact mee kan opnemen op het moment dat je vragen hebt. Over het algemeen vind ik Grenzelooswerk een fijn en veilig platform en voor werken in het buitenland ideaal!

3 maanden geleden geplaatst

Review van Joshua Van Maele Trustpilot 5 stars

Crisisreview

Het gehele proces van een eerste kennismaking over de telefoon tot het solliciteren en aanvaard worden door een werkgever is allemaal zeer leuk en goed verlopen. Het mooiste die gebeurd is, is dat jullie tijdens deze coronacrisis de tijd namen me op te bellen en te vragen hoe het met me is hier in Barcelona. Ik hoop dat iedereen het zo goed mogelijk stelt nu. Take care and stay safe! Groeten Joshua

3 maanden geleden geplaatst

Review van Luna Bechger Trustpilot 5 stars

De organisatie is heel goed geregeld

De organisatie is heel goed geregeld, helaas gaat het avontuur voor nu even niet door ivm Corona maar ik ben super goed geïnformeerd!

3 maanden geleden geplaatst

Review van Danique van der Snoek Trustpilot 5 stars

Een betrouwbaar en loyale organisatie

Grenzelooswerk heeft mij geholpen om een baan in het buitenland te vinden dat echt bij mij past. Ze zijn nauw betrokken bij het proces en de medewerkers weten altijd wie je bent. Je kan terecht voor je vragen en eventuele twijfels. Ze bieden een uitgebreid platform in verschillende sectoren, je wensen en verwachtingen proberen ze veelal te overtreffen. Het fijnste vind ik de persoonlijke benadering, ook wanneer je geen vragen hebt nemen ze altijd van te voren contact met je op zodat zij zeker weten dat je voorbereid aan je nieuwe baan in het buitenland begint. Ze waarborgen het gevoel voor veiligheid, en je zou als persoon dan ook zeker het gevoel van erkenning ervaren. Bij Grenzelooswerk ben je geen nummer. Ik ondervond een zeer fijn proces bij een loyale en betrokken organisatie.

4 maanden geleden geplaatst

Review van Daisy Winkelhorst Trustpilot 5 stars

Geweldig

Super fijne site. Al sinds 2017 bekend met grenzelooswerk echt top. Elke week krijg ik een mail met welke vacatures er zijn zodat ik niks mis. Voor iedereen die een avontuur naar het buitenland wil/zoekt, ik zal deze site 100 % aanraden.

4 maanden geleden geplaatst

Review van Tamara Trustpilot 4 stars

Aanrader!

Grenzelooswerk is een duidelijk en goed platform om leuke banen in het buitenland te vinden. Sollicitatieproces liep snel en gemakkelijk. Zeker een aanrader!

4 maanden geleden geplaatst

Bekijk alle reviews Bekijk alle vacatures