'Uitstekend' Trustpilot 5 stars

Beoordeeld 4.8 uit 5 gebaseerd op 267 beoordelingen
Review van Brandon Teuben Trustpilot 5 stars

Top service!!!

Top service!!! Ben enorm goed en snel geholpen :D

circa een maand geleden geplaatst

Review van Robin Van Vlijmen Trustpilot 5 stars

Top!

Ik heb al meerdere banen in het buitenland gehad via dit platform en bij elke baan was alles snel en goed geregeld.

circa 2 maanden geleden geplaatst

Review van Joshua Trustpilot 4 stars

Sollicitatie via Grenzelooswerk ging…

Sollicitatie via Grenzelooswerk ging soepel. Gesolliciteerd, in behandeling genomen en een aantal telefoontjes gehad, geïntroduceerd aan de werkgever en uiteindelijk aangenomen. Goede ervaring.

circa 2 maanden geleden geplaatst

Review van Henry DR Trustpilot 5 stars

Top.

Ik ben zeer tevreden over Grenzelooswerk. Nemen contact op, doen.follow up, je krijgt ook nog nadat je aangenomen bent een email met tips (voor mensen dat nieuw zijn met werken in buitenland). Maar ook over de stad en land krijg je informatie, met leuke tips wat je daar kan doen. Wil wel een hele kleine kanttekening bij zetten, dat sommige artikelen wat verouderd zijn en zeker met de Corona misschien toch handig is om het voor deze tijd actueel te maken. En wat ik ook goed vind, was mijn enige negatieve ervaring. Zeer goed opgelost werd. Ik had te maken met in mijn ogen wat lakse recruiter. Ik heb dit toen gemeld en ik ben teruggebeld en ze luisterde naar mijn beklag en gingen op zoek naar oplossingen. Misschien had deze recruiter twee slechte weken of had ik gewoon pech. Want zoals ik al zei, voor de rest nooit problemen gehad. Maar ik wou het toch even melden dat wanneer het toch een keertje fout gaat, grenzeloos werk er alles aan wilt doen om het recht te zetten. En dat is ook een dikke puim waard. Anyway, ik wil het team bedanken voor deze nieuwe kans en voor alle twijfelaars. Ga voor je kansen ;) en aarzel niet om contact op te nemen met Grenzelooswerk.

circa 2 maanden geleden geplaatst

Review van Leeuwe Trustpilot 5 stars

Alleen maar lof voor het team…

Alleen maar lof voor het team 'grenzelooswerk'. Zeer professioneel en vriendelijk. Jassine Sounni

2 maanden geleden geplaatst

Review van Joey Trustpilot 5 stars

Prima!

Prima! Bedankt.

2 maanden geleden geplaatst

Review van Jennifer Ruts Trustpilot 5 stars

Ze hebben mij doorheen heel het proces…

Ze hebben mij doorheen heel het proces geholpen, over een paar weekjes start ik mijn nieuwe job in Portugal

3 maanden geleden geplaatst

Review van Jess Trustpilot 4 stars

Job buitenland

Enkele maanden geleden kwam ik een advertentie voor een job tegen via Grenzelooswerk.nl Deze job was om van thuis uit te werken in het land waar ik al woonde dus ik nam contact op. In het begin was er voor mij een beetje onduidelijkheid over het feit wie mijn werkgever is + of het permanent van huis uit is of niet. Echter waren de mensen altijd zeer vriendelijk maar omdat grenzelooswerk.nl maar een tussenpersoon is word het soms lastig omdat ze natuurlijk niet op alles kunnen antwoorden. Ik kreeg een tijdje geleden nog een telefoontje om te vragen of alles in orde is wat natuurlijk wel zeer vriendelijk is! Als je opzoek bent naar een job in het buitenland zou ik zeker aanraden om contact op te nemen!

3 maanden geleden geplaatst

Review van Semm Trustpilot 5 stars

Solliciteren via Grenzelooswerk

Er wordt met veel aandacht op een professionele en pro actieve manier meegeholpen bij het vinden van een nieuwe baan in het buitenland. Grenzelooswerk komt over als een betrouwbare organisatie en ze doen in mijn ogen hun best om je te helpen bij je nieuwe buitenlandse avontuur. Vragen werden snel beantwoord en het contact verliep goed. Binnenkort begin in in Lissabon en ik kijk uit naar deze nieuwe stap in mijn leven!

3 maanden geleden geplaatst

Review van Elisa Trustpilot 5 stars

Geen spijt!

Ik solliciteerde op meerdere vacatures en kreeg al snel telefoon van grenzelooswerken. Hierin vroegen ze naar welke vacature mij het meeste lag, we kwamen dan uit bij de vacature in Portugal. Voor ik het wist maakte ik testen en werd ik gecontacteerd door de firma in kwestie. Ondertussen ondersteunde grenzelooswerken mij nog door contact op te nemen via Whatssap. Héél vriendelijk en erg behulpzaam! Het proces verliep erg goed, ik heb er zeker geen spijt van! Een aanrader!

3 maanden geleden geplaatst

Review van Marissa Steijvers Trustpilot 5 stars

If you can dream it, you can do it

Heb je jezelf altijd al eens afgevraagd hoe het zou zijn om in het buitenland te wonen en werken? Twijfel dan niet langer en solliciteer via Grenzelooswerk. Ze kunnen al je vragen beantwoorden en brengen je makkelijk en snel in contact met de juiste personen om jouw droom werkelijkheid te maken. ✯✯✯

3 maanden geleden geplaatst

Review van Jack Zweiphenning Trustpilot 5 stars

Geweldig snel contact gehad met het…

Geweldig snel contact gehad met het team, persoonlijke gegevens doorgestuurd en binnen 2 weken een baan gevonden in het buitenland. Leuke gesprekken voor, tijdens en na het gehele proces. Ik heb er geen spijt van, ik mag beginnen met werken in Portugal. Dus avonturiers, niet twijfelen, gewoon doen.

3 maanden geleden geplaatst

Review van Jantina Eefting Trustpilot 5 stars

Snelle terugvoer

Ik soliciteerde voor een baan en werd de volgende middag al gebeld door een recruiter. Vriendelijk dienst.

4 maanden geleden geplaatst

Review van Damian Wensink Trustpilot 5 stars

Werken in portugal

Ik wou graag werken in het buitenland en grenzelooswerk heeft mij aan een baan geholpen met goede begeleiding en hulp.

4 maanden geleden geplaatst

Review van X Trustpilot 5 stars

Lisbon 2020

Maand geleden via Grenzeloos werk gesolliciteerd op een vacature voor in Spanje maar helaas door Corona is het aanbod veel minder daar en was er niet veel werk, hierdoor was mij aangeraden om naar Portugal te gaan aangezien het veel makkelijker en sneller zou zijn. Nu een maandje later en ik stap bijna het vliegtuig in voor een nieuw avontuur (; Communicatie is heel goed, snelle antwoorden! En het word je echt gegund! Tot nu toe heb ik een hele positieve ervaring, ben benieuwd naar de toekomst! ✨

4 maanden geleden geplaatst

Review van Anoniem Trustpilot 5 stars

Sollicitatieproces ging super snel

Mijn sollicitatie ging super snel. Binnen één week wist ik dat ik over een paar maanden naar Portugal kan verhuizen. Tot nu toe zeer tevreden over de service.

4 maanden geleden geplaatst

Review van Anoniem Trustpilot 5 stars

Ik werd snel geholpen en ben erg…

Ik werd snel geholpen en ben erg tevreden over de betrokkenheid.

4 maanden geleden geplaatst

Review van De heer VAN DER WEIDE Trustpilot 5 stars

Hallo

Hallo , super blij met m'n nieuwe job , super geregeld allemaal, wil wel graag dat 1 van mijn vrienden ouders , de kans hebben om naar mij toe te vliegen om te zien hoe het gaat , en wat ik allemaal doe. Groetjes Erwin

4 maanden geleden geplaatst

Review van Mo Trustpilot 5 stars

Het contact met Grenzelooswerk was perfect

Het contact met Grenzelooswerk was simpel weg uitstekend te noemen. Snel attent en zeer betrokken. Het is ook zeer fijn dat je via whatsapp contact kunt hebben met je contact persoon van Grenzelooswerk, waardoor alles soepel en snel verloopt. Leuke mensen met gevoel voor humor en zeer behulpzaam zijn, en er alles aan doen om je reis zo soepel mogelijk te maken. Super bedankt en wanneer een volgend avontuur mijn voorkeur heeft dan weet ik wel wie ik contacteer, nogmaals bedankt voor alles! M.v.g. Mo

4 maanden geleden geplaatst

Review van Tim Verhofstad Trustpilot 5 stars

Ik ben snel geholpen met een nieuwe…

Ik ben snel geholpen met een nieuwe baan in het buitenland. Communicatie was open en eerlijk

4 maanden geleden geplaatst

Bekijk alle reviews Bekijk alle vacatures