'Uitstekend' Trustpilot 5 stars

Beoordeeld 4.8 uit 5 gebaseerd op 234 beoordelingen
Review van Thijs Bouwmeester Trustpilot 4 stars

Kort maar krachtig!

Ik heb het solliciteren zeer goed ervaren. Ook vond ik het fijn dat er mij iemand vandaag belde om te vragen hoe het met mij ging en of ik wel wat had gehoord over mijn toekomstige baantje op Mallorca. Dit toont interesse in je werknemers, wat ik echt kan waarderen! Verder kan ik niet zo heel veel kwijt over GrenzeloosWerk, want ik vindt het kort maar krachtig een top organisatie en als ik weer eens opzoek ben naar een baantje in het buitenland breng ik zeker nog een bezoekje aan jullie website. Geniet de aankomende paar dagen van het mooie weer! Thijs

4 dagen geleden geplaatst

Review van Isa Rave Trustpilot 4 stars

Werk Mallorca

Nadat een vriendin van mij via grenzelooswerk een baantje had gevonden in het buitenland werd ook ik erg enthousiast. Ik heb zelf een profiel aangemaakt en vanuit daar ben ik gaan solliciteren. Na een kleine week kreeg ik mail dat ik op gesprek kon komen en inmiddels ben ik aangenomen. 25 juni tm 1 okt. Zou ik dit avontuur aan gaan maar door de corona is alles erg onzeker. Grenzelooswerk houd wel contact met je en ze proberen je zo goed mogelijk te helpen in hoeverre dat mogelijk is (niemand weet natuurlijk nog hoe de Corona zich verder ontwikkelt)

4 dagen geleden geplaatst

Review van Ebru Trustpilot 5 stars

Fijn, snel & super vriendelijk!

Ik vind het contact met Grenzelooswerk heel fijn. De site heeft een duidelijk overzicht waar je filters kan instellen en de contactmogelijkheden zijn handig omdat je ook contact via de chat kan maken. Op het moment dat ze niet aanwezig zijn in de chat kan je je vraag alsnog stellen en je e-mailadres achterlaten en krijg je een snel antwoord. Ook is het heel prettig dat je altijd een telnummer hebt waar je contact mee kan opnemen op het moment dat je vragen hebt. Over het algemeen vind ik Grenzelooswerk een fijn en veilig platform en voor werken in het buitenland ideaal!

11 dagen geleden geplaatst

Review van Joshua Van Maele Trustpilot 5 stars

Crisisreview

Het gehele proces van een eerste kennismaking over de telefoon tot het solliciteren en aanvaard worden door een werkgever is allemaal zeer leuk en goed verlopen. Het mooiste die gebeurd is, is dat jullie tijdens deze coronacrisis de tijd namen me op te bellen en te vragen hoe het met me is hier in Barcelona. Ik hoop dat iedereen het zo goed mogelijk stelt nu. Take care and stay safe! Groeten Joshua

11 dagen geleden geplaatst

Review van Luna Bechger Trustpilot 5 stars

De organisatie is heel goed geregeld

De organisatie is heel goed geregeld, helaas gaat het avontuur voor nu even niet door ivm Corona maar ik ben super goed geïnformeerd!

13 dagen geleden geplaatst

Review van Danique van der Snoek Trustpilot 5 stars

Een betrouwbaar en loyale organisatie

Grenzelooswerk heeft mij geholpen om een baan in het buitenland te vinden dat echt bij mij past. Ze zijn nauw betrokken bij het proces en de medewerkers weten altijd wie je bent. Je kan terecht voor je vragen en eventuele twijfels. Ze bieden een uitgebreid platform in verschillende sectoren, je wensen en verwachtingen proberen ze veelal te overtreffen. Het fijnste vind ik de persoonlijke benadering, ook wanneer je geen vragen hebt nemen ze altijd van te voren contact met je op zodat zij zeker weten dat je voorbereid aan je nieuwe baan in het buitenland begint. Ze waarborgen het gevoel voor veiligheid, en je zou als persoon dan ook zeker het gevoel van erkenning ervaren. Bij Grenzelooswerk ben je geen nummer. Ik ondervond een zeer fijn proces bij een loyale en betrokken organisatie.

15 dagen geleden geplaatst

Review van Daisy Winkelhorst Trustpilot 5 stars

Geweldig

Super fijne site. Al sinds 2017 bekend met grenzelooswerk echt top. Elke week krijg ik een mail met welke vacatures er zijn zodat ik niks mis. Voor iedereen die een avontuur naar het buitenland wil/zoekt, ik zal deze site 100 % aanraden.

15 dagen geleden geplaatst

Review van Tamara Trustpilot 4 stars

Aanrader!

Grenzelooswerk is een duidelijk en goed platform om leuke banen in het buitenland te vinden. Sollicitatieproces liep snel en gemakkelijk. Zeker een aanrader!

15 dagen geleden geplaatst

Review van Anouk van Loon Trustpilot 4 stars

Super toffe baan gevonden hier

Super toffe baan gevonden hier! Ze helpen je door een zo goed mogelijk profiel neer te zetten van wie je bent zodat de banen ook echt bij jou als persoon passen.

15 dagen geleden geplaatst

Review van Dagmar Ort Trustpilot 5 stars

Via Grenzelooswerk was de perfecte vakantiebaan vinden een success!

Via Grenzelooswerk was het heel gemakkelijk om een leuke vakantiebaan te vinden. Ze bieden ten eerste leuke baantjes aan, en geven er dan ook nog eens een gedetailleerde en complete omschrijving van zodat je niet voor verassingen komt te staan tijdens je interview bij de werkgever zelf. Verder is het heel fijn dat Grenzelooswerk (anders dan de meeste vakantie baantjes sites) geen verborgen trucjes hebben dat je bijvoorbeeld moet betalen om ergens te kunnen solliciteren. Kortom, Grenzelooswerk is in mijn ogen een super fijne, makkelijke en betrouwbare site! Zeker aan te raden

circa een maand geleden geplaatst

Review van Celeste Daniel Trustpilot 5 stars

Grenzelooswerk is daadwerkelijk…

Grenzelooswerk is daadwerkelijk grenzeloos Je hebt besloten dat je klaar bent ons kikkerlandje te verlaten. Top, tijd om je grenzen te verleggen! Grenzeloos werk is het ideale platform om je zoektocht te beginnen. Zo veel keus en het enige wat je hoeft te doen is solliciteren, daarna is het genieten van de voorpret.

circa 2 maanden geleden geplaatst

Review van Femke Trustpilot 4 stars

Overzichtelijk en snel contact

+ Overzichtelijke vacatures + Goede selectie/zoekfunctie + Openbaar forum - Strengere eisen aan informatievoorziening bij vacatures (sommige vacatures leverde weinig informatie)

circa 2 maanden geleden geplaatst

Review van Judith Trustpilot 5 stars

Aanrader!

Het sollicitatieproces ging heel snel. Na 2 dagen werd ik gebeld door een medewerker van Grenzelooswerk die mij vriendelijk te woord stond. Zij legde mij uit hoe het sollicitatieproces ging en beantwoorden al mijn vragen. Binnenkort ga ik naar het buitenland toe voor seizoenswerk. Grenzelooswerk is zeker een aanrader als je opzoek bent naar werk in het buitenland!

circa 2 maanden geleden geplaatst

Review van Loes Rijnders Trustpilot 4 stars

Fijne website!

Erg overzichtelijk en handig om een leuke baan te vinden in het buitenland. Veel informatie and verschillende keuzes beschikbaar. Zeker een aanrader.

circa 2 maanden geleden geplaatst

Review van Sophie Rikhof Trustpilot 5 stars

Chalet host in St Anton

Via Grenzelooswerk heb ik nu een baan in Sant Anton, Oostenrijk. Ik run een chalet hier, samen met vier andere collega’s. Het hele sollicitatie proces ging erg gemakkelijk. Ik ben heel erg blij met mijn keuze om naar Oostenrijk te gaan en ik ben Grenzelooswerk dankbaar voor het mogelijk maken hiervan. Een avontuur in het buitenland zou ik aan iedereen aanraden. Je leert onwijs veel nieuwe mensen en culturen kennen. Hiernaast leer je ook veel over jezelf en is het gewoon een ervaring om nooit meer te vergeten.

circa 2 maanden geleden geplaatst

Review van H Trustpilot 5 stars

AANRADERRRRR

AANRADERRRRR

2 maanden geleden geplaatst

Review van Romee Trustpilot 5 stars

Sollicitatieproces en communicatie

‘s Avonds had ik gesolliciteerd voor een baan in Portugal, de volgende dag werd ik meteen gebeld. Gelijk is het sollicitatieproces in gang gezet en nog geen anderhalve week later had ik de uitslag al! Alles is heel goed geregeld. De mensen waar je mee spreekt weten waar ze het over hebben en zijn erg begripvol. Alle vragen die je hebt kun je stellen en worden goed beantwoord. De communicatie en service is zeer goed. Ik ben erg tevreden over deze ervaring!

3 maanden geleden geplaatst

Review van Jeroen Trustpilot 5 stars

Super

Ik ben super tevreden, heb geweldig seizoenswerk. Ik zou dit iedereen aanraden.

3 maanden geleden geplaatst

Review van Freya Verschoor Trustpilot 4 stars

Ik heb nu een geweldige baan in…

Ik heb nu een geweldige baan in Boekarest en de recruiters van Grenzelooswerk hebben me met alle zaken, vragen en stress altijd met alle liefde te woord gestaan.

3 maanden geleden geplaatst

Review van Gise Joris Trustpilot 4 stars

Een hele goede site om een job te…

Een hele goede site om een job te vinden, ieder contact daarna verloopt heel correct en zeer gericht op de jobzoeker. De interesse bij grenzeloos werk is veruit de grootste

3 maanden geleden geplaatst

Bekijk alle reviews Bekijk alle vacatures