Werk vanuit huis tijdens de Corona crisis en vervolg straks je avontuur in het buitenland!

Voordelen
  • Je hoeft je niet langer te vervelen thuis, je kunt nu al geld verdienen!
  • Je kunt je uitgebreid voorbereiden op je avontuur in het buitenland
  • Je kunt in je eigen omgeving wennen aan het werk
  • Je hebt zekerheid van een baan

Zit jij nu thuis en is het jouw droom om straks in het buitenland te werken?

Goed nieuws! Jij kunt nu al aan jouw avontuur beginnen! Voor meerdere projecten is het mogelijk om tijdens de Corona crisis eerst thuis te werken met je eigen laptop. Zodra reizen weer mogelijk is, vertrek je naar het buitenland om je avontuur voort te zetten. Klinkt goed toch?! Thuiswerken tijdens de Corona crisis biedt jou de mogelijkheid om je vanuit huis rustig voor te bereiden op je buitenlandse avontuur!

Lees in deze blog waar jouw thuiswerkplek aan moet voldoen om in aanmerking te komen.

Zie jij het wel zitten om nu al te starten aan jouw avontuur en om tijdelijk vanuit huis te werken tijdens de Corona crisis? Lees dan snel deze blog en kom erachter waar jouw thuiswerkplek aan moet voldoen. Je kunt ook direct solliciteren op een van de thuiswerk vacatures hieronder.

Lees in deze blog precies wat het thuiswerken tijdens corona inhoudt

Thuiswerken tijdens de Corona crisis

Grenzelooswerk gelooft erin dat iedereen de kans moet krijgen om in het buitenland te werken, omdat het een unieke levenservaring is. Helaas is het in verband met de Corona crisis tijdelijk niet mogelijk om naar het buitenland te reizen. Dit vinden wij natuurlijk superjammer, want veel avonturiers staan te springen om te gaan werken over de Nederlandse grenzen. Daarom hebben wij samen met werkgevers in het buitenland een oplossing bedacht. Jij krijgt nu de kans om alvast te starten met jouw droombaan in het buitenland, maar dan vanuit Nederland! Verschillende projecten voor grote internationale namen bieden jou de gelegenheid om tijdens de Corona crisis thuis te werken. Zodra reizen weer mogelijk is, vertrek je alsnog naar het buitenland. Door thuis te werken tijdens de Corona crisis begin je toch alvast met jouw avontuur én heb je alle tijd om praktische zaken goed en rustig voor te bereiden.