Werken in Zwitserland

Laatste vacatures in Zwitserland

Over Zwitserland

Werken in Zwitserland
Omringt worden door kristalheldere meren, prachtige bergtoppen, alpenweiden en de frisse gezonde berglucht? Dan is werken in Zwitserland echt iets voor jou!  Werken in Zwitserland geeft jou de kans om optimaal te genieten van alles wat de Zwitserse Alpen te bieden heeft tijdens de winter en zomer. Ski en snowboard over de piste in de verse poedersneeuw of hike en mountainbike downhill tijdens het vakantiewerk in Zwitserland. Bewonder de historische rijkdom en schoonheid van bijvoorbeeld Bern en Zurich of geniet lekker aan het meer van Genève tijdens het werken in Zwitserland. Bekijk alle vacatures in Zwitserland en vind leuk vakantiewerk in Zwitserland als bijvoorbeeld skileraar, au pair chaletstaf of kok. Of ga aan de slag in Zwitserland als fysiotherapeut! 

Eet de echte Zwitserse chocola en geniet van het après skiën na het vakantiewerk in Zwitserland. Of ga gezellig kaas fonduen met collega’s of lokale inwoners tijdens het werken in Zwitserland. Ben jij natuur- en sportliefhebber en zie jij jezelf al bóven de wolken uitstijgen? Kijk dan snel naar alle beschikbare vacatures in Zwitserland, the mountains are calling!    

Hotspots in Zwitserland

Genève

Genéve, Zwitserland
Tussen de Alpen ligt op Zürich na de grootste stad van Zwitserland, Genéve. De stad ligt aan een adembenemend meer. Dit is tegelijk de hotspot van de stad, een wandeltocht langs het meer van Genéve is onmisbaar wanneer je gaat werken in Zwitserland. Het uitzicht zal je nooit vervelen. Maar er is meer! Wil jij graag werken in het buitenland? Lees dan snel verder en laat je betoveren door Genéve.

Bezienswaardigheden in Genéve
Wanneer je besluit te werken in Genéve, ontkom je niet aan een paar culturele tripjes. Daar zijn de bezienswaardigheden te aantrekkelijk voor. Je kan bijvoorbeeld de Kathedraal van Genéve bezoeken, een fenomenaal gebouw. Beklim de toren voor een schitterend uitzicht over de stad. Is dit niet hoog genoeg voor jou? Reis dan af naar de top van Mount Saléve wanneer je gaat werken in Zwitserland, de top van deze berg ligt officieel in Frankrijk, maar
geeft je een subliem uitzicht over Genéve. Mocht je een dag vrij hebben wanneer je gaat werken in Genéve, en het is prachtig weer, bezoek dan eens Bains des Pâquis. Met zomers weer is dit een populaire bestemming. En daar kunnen wij wel iets bij voorstellen, je vindt er een fantastisch strand met een geweldig uitzicht. Sluit je culturele dag af op een van de bruisende terrassen in het historisch centrum van Genéve. Proost!

Wonen in Genéve
Genéve wordt ook wel de kleinste metropool ter wereld genoemd. Vervelen doe je dan ook niet snel wanneer je gaat wonen en werken in Genéve. Kom na een drukke werkweek tot rust in het Parc des Bastions en wandel door het park vol bijzondere natuur en monumenten. Feest mee tijdens Fêtes de Genève, een cultureel festival dat ruim een maand gevierd wordt! Voor de autoliefhebbers die gaan werken in Zwitserland is een bezoek aan de
Geneva International Motor Show een aanrader. Jaarlijks verzamelen alle topmerken in de auto-industrie zich in Genéve om de nieuwste modellen te introduceren. Ervaar alles wat Genéve te bieden heeft en maak de stap om te gaan werken in Zwitserland.

Werken in Genéve
Wist je dat bijna de helft van de inwoners in Genéve niet-Zwitsers is? Dit heeft te maken met het aantal internationale organisaties in Zwitserland. Je vindt er hoofdkantoren van banken, multinationals en hulporganisaties. Naast vakantiewerk in Zwitserland zijn er ook genoeg carrièremogelijkheden wanneer je gaat werken in Genéve. Kijk eens naar onze vacatures in
het buitenland voor unieke kansen en upgrade je cv!