Werken in Zuid-Afrika

Laatste vacatures in Zuid-Afrika

Over Zuid-Afrika

Zin om iets van de wereld te zien en mag het een tikkeltje avontuurlijker zijn? Grijp dan nu je kans en begin met werken in Zuid-Afrika! Dit uitdagende land heeft jou eindeloos veel te bieden. Of je nu wilde dieren gaat spotten tijdens een safari of wijn drinken bij zonsondergang. Het ene moment sta je oog in oog met olifanten en het andere moment zie je een kudde zebra’s grazen.  Bezoek het Kruger Nationaal Park tijdens het werken in Zuid-Afrika en misschien spot je wel de volledige Big Five (olifant, neushoorn, leeuw, buffel én het luipaard)!
 
Werken in Zuid-Afrika is een unieke ervaring. Ontdek tijdens het werken in Zuid-Afrika bijvoorbeeld de steden Kaapstad, Johannesburg, Durban en Pretoria, er is zoveel te doen! Beklim de Tafelberg, hike door de indrukwekkende Drakensbergen of rijdt langs de ruige kustlijn van de Tuinroute en eindig op Kaap de Goede Hoop!
 
Er zijn regelmatig interessante vacatures in Zuid-Afrika te vinden. Start bijvoorbeeld met werken in Johannesburg als klantenservice medewerker. Of begin met vrijwilligerswerk in Zuid-Afrika door kansarme kinderen uit de sloppenwijken van Kaapstad te helpen. Ben jij een avontuurlijk en reislustig persoon? Overal waar je bent tijdens het werken in Zuid-Afrika kijk je, je ogen uit. Je kan ook heerlijk eten tijdens het werken in Zuid-Afrika, bijvoorbeeld boboti, potjie (een stoofpot gemaakt op echt vuur) of je gaat natuurlijk echt Zuid-Afrikaanse braaien.
 
Zie jij jezelf al werken in het buitenland? Kijk snel tussen onze beschikbare vacatures in Zuid-Afrika voor een uitdagende baan in dit adembenemende land!

Hotspots in Zuid-Afrika

Johannesburg

Wil jij graag meer van de wereld zien en durf je de uitdaging aan te gaan? Wat dacht je ervan om een internationale carrière te starten door te gaan werken in Johannesburg. Deze stad kan je aangenaam verrassen met hippe markten vol foodtrucks en rooftoprestaurants. Daarnaast biedt het werken in Johannesburg je de ultieme kans om het indrukwekkende Zuid-Afrika te ontdekken. 

Bezienswaardigheden Johannesburg
De Maboneng is de meest levendige wijk van Johannesburg met trendy eettentjes, Street art en schattige boetiekjes. Deze wijk is afgelopen jaren omgetoverd tot een culturele broedplaats. Ook Johannesburg heeft een groot township genaamd Soweto, welke zeker het bezoeken waard is. Zoals in alle grote steden geldt; gebruik je gezonde verstand. Bezoek daarnaast ook het indrukwekkende Apartheidsmuseum in de wijk Booyens.

Eten en drinken Johannesburg
Op zaterdagen na het werken in Johannesburg kun je heerlijk eten op de neighbourgoods market, je vindt er 3 etalages lekkernijen. Daarnaast kun je er genieten van live muziek wat een ware belevenis is in Zuid-Afrika. Wil er lekker even tussen uit na het werken in Johannesburg ontdek dan de charme van de uitgaanswijk Melville. Natuurlijk kan een heerlijk wijntje bij zonsondergang niet ontbreken tijdens het werken Zuid-Afrika.

Rondom Johannesburg
Het mooie van werken in Zuid-Afrika is dat het je de kans biedt om meer van dit land te ontdekken! Johannesburg ligt naast de bestuurlijke hoofdstad van Zuid-Afrika namelijk Pretoria, welke ook zeker het bezoeken waard is. Pretoria is prachtig, kleurrijk en een zeer sfeervol plekje. Naast het werken in Johannesburg kan een bezoek aan het Kruger National Park niet ontbreken. Ontdek de ware schoonheid van Zuid-Afrika en spot de volledige Big Five (olifant, neushoorn, leeuw, buffel én het luipaard). Voel de spanning van deze indrukkende wilde dieren. 
 
Wil jij graag werken in het buitenland en ben je op zoek naar een levensveranderend avontuur? Bekijk dan snel al onze beschikbare vacatures in Johannesburg.