Welkom in

Australië

Ben jij een avontuurlijk en reislustig persoon? Grijp dan nu je kans en ga werken in Australië! Dit uitdagende land heeft jou eindeloos veel te bieden. Ontdek bijvoorbeeld tijdens het werken in Australië de echte laidback-cultuur en no-worries mentaliteit. Geniet van de prachtige stranden, het tropische regenwoud of trek de verlaten Outback in. 
 
Natuurlijk heeft Australië populaire steden die erop wachten door jou ontdekt te worden, zoals het levendige Sydney, Melbourne, Brisbane & Perth. Regelmatig zijn er leuke vacatures in Australië te vinden, ga bijvoorbeeld aan de slag als camp-cook op één van de vele boerderijen. Heb je een tussenjaar? Dan kan werken in Australië een uitdagende optie voor je zijn. Werk bijvoorbeeld met paarden of wordt boerin in de Outback terwijl daarnaast gaat backpacken in Australië. Make memories!
 
Naast het werken in Australië kun je natuurlijk genieten van vele BBQ’s met je collega’s. Koffie zal ook zeker niet ontbreken tijdens het werken in Australië. Leer in je vrije tijd surfen in de zon op uitgestrekte zandstranden! En spot de leukste kangoeroe’s en koala’s tijdens het werken in Australië. Het uitgaansleven zal ook niet vervelen. Werken in Australië zal hoe dan ook een onvergetelijk avontuur zijn!
 
Altijd al een bezoek aan Down Under willen brengen? Wacht dan niet langer en bekijk snel al onze beschikbare vacatures in Australië! 

Locaties in Australië