Je maakt gebruik van een verouderde browserversie, voor de best mogelijke gebruikerservaring raden wij aan om de laatste versie van Google Chrome te installeren. Google Chrome downloaden

Werken in Verenigde Staten

Over Verenigde Staten

De Verenigde Staten zijn toonaangevend geweest in de ontwikkeling van de hele wereld. Wij in Nederland noemen de periode na de Tweede Wereldoorlog waarin we onszelf sterk ontwikkelden niet voor niets de amerikanisering. Vele grote Amerikaanse bedrijven zoals Pepsi, Mc Donalds, KFC en Starbucks zijn toen vanuit de Verenigde Staten komen overwaaien naar Europa. Als je dus wil werken in de Verenigde Staten is dit goed mogelijk.

Werken in het buitenland is de kans om waardevolle levenservaring op te doen. Eigenlijk zou iedereen de kans moeten hebben gehad om een keer te werken in het buitenland. En wat is er nou mooier dan werken in de Verenigde Staten? Door de enorme grootte van het land is er veel bekijks en kun je ook spreken van een multiculturele samenleving. Bezienswaardigheden in de Verenigde Staten? Daar raak je ook niet over uitgesproken! Enkele voorbeelden hiervan zijn het Vrijheidsbeeld, Alcatraz, het Witte Huis en Broadway. Eigenlijk teveel om op te noemen. Zou jij willen werken in de Verenigde Staten. Grijp dan je kans en solliciteer op één van onze vacatures.