Werken in Verenigd Koninkrijk

Laatste vacatures in Verenigd Koninkrijk

Over Verenigd Koninkrijk

Durf jij de stap overzees te maken om te werken in het Verenigd Koninkrijk? Het Verenigd Koninkrijk is de benaming voor de landen Engeland, Wales, Schotland en Noord-Ierland. Werken in het Verenigd Koninkrijk is de ideale manier om internationale werkervaring op te doen. De meeste mensen denken bij het Verenigd Koninkrijk aan rode dubbeldekkers, prachtige wegen en natuurlijk de rode telefooncel. Maar het Verenigd Koninkrijk heeft verassend veel meer te bieden! De veelzijdigheid van het land maakt het dan ook een verassende bestemming om te gaan werken in het buitenland.
 
Ontdek de grote steden als Londen, Liverpool, Belfast, Manchester en Edinburgh. In de hoofdstad Londen zijn er natuurlijk bezienswaardigheden die absoluut het bezoeken waard zijn. Bewonder onder andere de Big Ben, Buckingham Palace en de Tower Bridge tijdens het werken in het Verenigd Koninkrijk. Of start met werken in Noord-Ierland en verken de prachtige natuur, van ruige kliffen tot aan groene landschappen. Bezoek eeuwenoude ruïnes en gebouwen die erop wachten om ontdekt te worden. 
 
Je kan bijvoorbeeld werken als Au Pair in een typische Britse familie. Een betere manier om de Britse cultuur te leren kennen is er niet en het is ook nog eens gezellig. Of begin met werken in Belfast in een uitdagende klantenservice medewerker functie of als e-commerce support agent. Daarnaast is werken in het Verenigd Koninkrijk de perfecte kans om je Engels goed te leren. 

Geniet tijdens het werken in het Verenigd Koninkrijk bijvoorbeeld van een typisch Engels ontbijt met typisch Engelse thee. Of bezoek na het werken in Noord-Ierland één van de vele gezellige pubs. Grijp deze unieke kans en bekijk snel al onze beschikbare vacatures in het Verenigd Koninkrijk. Beleef een unieke buitenlandse ervaring om nooit te vergeten! Vergeet natuurlijk niet links te rijden...

Hotspots in Verenigd Koninkrijk

Belfast

Wil jij graag internationale carrière maken en werken in het buitenland? Belfast is een bruisende en uitdagende plek om te leven. Het ligt in Noord-Ierland, wat deel uit maakt van het Verenigd Koninkrijk. De stad heeft zoveel te bieden dat het in een weekje lastig wordt om alles te zien. Werken in Belfast is de manier om al het mooie van de stad te zien. Er zijn vele hippe pubs, een goede variatie aan charmante restaurants en leuke winkels, wat Belfast de ideale stad maakt om te gaan werken in het Verenigd Koninkrijk.
 
Hoogtepunten in Belfast
De imposante hal, de prachtige blauwe koepel en mooie buitengevel maken de Belfast City Hall een cultureel hoogtepunt . Dit bijzondere gebouw gebouwd in 1906 is een goed voorbeeld van de klassieke renaissancestijl. Bekijk ook naast het werken in Belfast ook het indrukwekkende Stormont Castle. Bewonder dit adembenemende kasteel met je eigen ogen terwijl je voor je gevoel langzaam terug in de tijd gaat. 
 
Bezoek tijdens het werken in Belfast ook eens de Albert Memorial Clock Tower. Deze toren lijkt beetje de toren van Pisa in Italië. Net als de Italiaanse toren staat de Albert Memorial Clock Tower enigszins scheef. De toren werd in 1861 gebouwd na het overlijden van prins Albert en is hét symbool van de Noord-Ierse stad. Ook de nabijgelegen Linen Hall bibliotheek uit 1788 en de St. Anne's Cathedral zijn zeker de moeite waard. Er valt tijdens het werken in Belfast een boel te ontdekken!
 
Eten en drinken Belfast
Na een dag werken in Belfast ben je toe aan een smakelijke maaltijd in combinatie met een lekker drankje. Een typische Ierse stamppot en een glas whiskey gaan er dan vast wel in. In het centrum van de stad zijn charmante restaurantjes en gezellige pubs waar je lekker onderuit kan zitten. Ontmoet lokale mensen en geniet met collega’s in één van de vele gezellige pubs. Ontdek ook de ruige natuur en spectaculaire kustlijn van Noord-Ierland. Belfast is de perfecte stad als je wilt gaan werken in het buitenland!
 
Werken in Belfast
Belfast is de stad voor iedereen die carrière wil gaan maken in het buitenland. Internationale bedrijven zijn op zoek naar Nederlandse werknemers die hun team komen versterken. Zo zoeken ze bijvoorbeeld klantenservice medewerkers, e-commerce support agents of salesmedewerkers. Werken in Belfast biedt dus vooral voor kantoorbanen die in het buitenland een stuk interessanter worden als je in een internationaal team werkt. Wacht dus niet langer, kijk snel naar de vacatures in Noord-Ierland hieronder en ga werken in Belfast!

Londen

Wil jij graag internationale werkervaring opdoen? Overweeg eens om te gaan werken in Londen. In deze wereldstad kan je eindelijk al die Engelse lessen toepassen. Ontdek de Britse cultuur, van de rode telefooncellen tot de symbolische dubbeldekker. Je ziet het allemaal wanneer je gaat werken in London. 
 
Bezienswaardigheden in London 
Het is bijna onmogelijk om niet enthousiast te raken over de bezienswaardigheden in Londen. Er is zoveel te zien tijdens het werken in Londen dat het lastig wordt om te kiezen. Mocht je gaan werken in Londen, dan zijn er een paar attracties waar je niet omheen kan. Bijvoorbeeld het Buckingham Palace, een indrukwekkend gebouw van de koninklijke familie ten westen van Londen. Klein feitje, wanneer de koninklijke vlag wappert boven het paleis, dan weet je dat de koningin in het gebouw aanwezig is. Heb je geen last van hoogtevrees? Ga dan eens langs bij de Londen Eye. Dit enorme reuzenrad is meer dan 130 meter hoog en geeft jou een uitzicht om nooit meer te vergeten! Of maak een rustige wandeling over de Tower bridge. Voor de sportliefhebbers die gaan werken in Londen, is een bezoek aan Wimbledon of het iconische Wembley stadion meer dan aan te raden. Daarnaast is er natuurlijk ook nog de Big Ben. Een klok op zo’n 96 meter hoogte, die je van een grote afstand kunt zien en horen. Als je tijd over hebt tijdens het werken in Londen is het zeker aan te raden om deze eens van dichtbij te bekijken. Er is voor iedereen die gaat werken in het verenigd koninkrijk wel wat te doen.  
 
Wonen in Londen
Door te gaan wonen in Londen kun je grootsheid van de stad pas echt beleven! Je hebt ruim 8,7 miljoen stadsgenoten en er is altijd wel iets te doen. Een bruisende muziekscene, bijzonder veel eetgelegenheden en vergeet natuurlijk de gezellige pubs niet. Tijdens je periode werken in Londen zal je dan ook regelmatig met je collega’s de kroeg induiken. Rondom het levendige Londen zijn er talrijke parken en natuurgebieden waar je terecht kan voor ontspanning. Denk aan Hyde Park, Kensington Gardens en St. James’s Park. De diversiteit van de stad maakt het werken in Londen voor velen zo aantrekkelijk, zie jij jezelf al wonen en werken in het buitenland?
 
Werken in Londen
Werken in Londen is in alle opzichten een avontuur. Het begint al wanneer je wakker wordt in Londen en naar je werk gaat. Of je nou reist met de bekende rode dubbeldekker, iconische taxi’s of gebruik maakt van het uitgebreide metronetwerk, het Britse gevoel zal je niet ontgaan. Carrièremogelijkheden in Londen zijn er in overvloed, het is onder andere het centrum van de financiële wereld. De stap maken om te gaan werken in Londen zal daarmee zowel een persoonlijke als professionele ervaring zijn. Enthousiast? Kijk snel eens naar alle beschikbare vacatures in London!