Je maakt gebruik van een verouderde browserversie, voor de best mogelijke gebruikerservaring raden wij aan om de laatste versie van Google Chrome te installeren. Google Chrome downloaden

Werken in Turkije

Over Turkije

In Turkije vind je lange kustlijnen, natuur en een heleboel cultuur. Turkije heeft prachtige dorpen en steden met veel bezienswaardigheden. Tijdens het werken in Turkije kijk jij je ogen uit. Je vindt een grote variatie qua landschappen in Turkije. Van het mediterrane tot berglandschappen en niet te vergeten de prachtige stranden en baaien. Je kan het allemaal gaan beleven als je gaat werken in Turkije. Snorkelen, duiken en watersport het is allemaal mogelijk in Turkije.

Als je lekker wilt ontspannen na het werk kun je in de avonduren genoeg doen in Turkije. Proef het beste van de Turkse keuken of drink een drankje in één van de gezellige kroegjes of terrassen. Daarnaast kun je een bezoekje brengen aan de stad Istanbul die meteen je hart verovert. Dompel jezelf onder in deze stad en geniet van de bezienswaardigheden en proef echte Turkse koffie of thee. Hieronder vind je vacatures voor werken in Turkije.