Je maakt gebruik van een verouderde browserversie, voor de best mogelijke gebruikerservaring raden wij aan om de laatste versie van Google Chrome te installeren. Google Chrome downloaden

Werken in Thailand

Over Thailand

Als je graag wilt werken in het buitenland en graag een leerzame en unieke ervaring rijker wil worden. Dan is werken in Thailand echt iets voor jou. Thailand ligt in het hart van Zuidoost-Azië en staat niet voor niets bekend als het ‘Land van de Glimlach’. Het land heeft kleurrijke steden, tropische jungles en prachtige stranden. Voor activiteiten zit je in Thailand ook goed. In je vrije tijd kan je op avontuur gaan door de jungles of misschien wil je wel professioneel leren duiken. En wat dacht je van een trektocht op de rug van een olifant?

Een bezoek aan Bangkok de hoofdstad van Thailand is zeker een must. De bijzondere en bruisende stad is zeker iets dat je nooit weer vergeet. Met de drijvende markten en de mega shopping malls waar je kunt shoppen tot je neer valt. Oftewel, genoeg mogelijkheden om je naast het werken in Thailand te vermaken!