Werken in Suriname

Laatste vacatures in Suriname

Over Suriname

Ben jij toe aan een buitenlands avontuur? Overweeg eens om te gaan werken in Suriname. Laat je betoveren door een prachtig uitgestrekt tropisch regenwoud en adembenemende natuur. Wist je dat Suriname tot 1975 bij Nederland hoorde? Nederlands is dan ook de officiële taal. Dus het zal geen enkel probleem zijn om na het werken in Suriname een welverdiend drankje te bestellen op het terras. Bovendien liggen de prijzen in de horeca rond de 79% lager, zo kan je nog eens een rondje geven aan collega’s wanneer je gaat werken in Suriname. 
 
Er zijn regelmatig vacatures beschikbaar in dit fantastische land. Heb je de ambitie om te werken in het buitenland? Dan is Suriname een absolute  aanrader! Ga bijvoorbeeld werken in het buitenland als customer service medewerker in hartje Paramaribo. Daarnaast staat het goed op je cv als je gaat werken voor toonaangevende organisaties aan de ander kant van de Atlantische Oceaan. 
 
Kleed je niet te warm als je gaat werken in Suriname, het Zuid-Amerikaanse land kent een tropisch regenwoudklimaat. Met het hele jaar door temperaturen rond de dertig graden, kan je ongetwijfeld tijdens je periode werken in Suriname genieten op één van de aangelegde stranden. Hier kun je ook tegen reuzenschildpadden aanlopen! Warmte vind je ook onder de Surinaamse bevolking wanneer je gaat werken in dit buitenlandse land, het land staat namelijk bekend als ontzettend gastvrij! 
Ontdek naast het werken in Suriname ook de schoonheid van het binnenland. Bezoek bijvoorbeeld het Brownsberg natuurpark of de Raleigh Falls en geniet van de prachtige watervallen en stroomversnellingen. Geïnteresseerd om te gaan werken in Suriname? Check snel het aanbod van vacatures in Suriname en ga het avontuur aan!

Hotspots in Suriname

Paramaribo

Wat zijn jouw gedachten over werken in Suriname? Grote kans dat Paramaribo daarin voorkomt. Paramaribo is het bruisende hart van dit Zuid-Amerikaanse land. Besluit je te gaan werken in Paramaribo, dan heb je genoeg te ontdekken tijdens je vrije uren. Loop door de Surinaamse Heerenstraat, maak schitterende foto’s van het karakteristieke presidentiële paleis of laat je verassen door de Surinaamse keuken.

Bezienswaardigheden en historie
Werken in Paramaribo geeft je ook de kans om de stad te ontdekken. De straten van de hoofdstad worden door velen als een openluchtmuseum beschouwd. Loop over het onafhankelijkheidsplein en kom de belangrijkste gebouwen tegen tijdens het werken in Suriname. Bijvoorbeeld het ministerie van Justitie & Politie, gouverneurshuis en presidentiële paleis. Aanschouw aan de achterkant van dit plein de prachtige Palmentuin. Aangelegd in 1685 door de toenmalige gouverneur en het wordt gekenmerkt door indrukwekkende koningspalmen. Daarnaast is het ontdekken van de waterkant onmisbaar tijdens het werken in Suriname, één van de mooiste en belangrijkste straten van Paramaribo. Deze loopt evenredig aan de Surinamerivier, en kan jou het ultieme Surinaamse gevoel geven. Met de zon op je gezicht, loop je door een straat vol eetgelegenheden die de authentieke sfeer van Suriname weerspiegelen. Paramaribo kent nog talloze andere bezienswaardigheden, die het bekijken meer dan waard zijn tijdens het werken in Suriname. Maak de stap om te gaan werken in Suriname en beleef wat de stad Paramaribo te bieden heeft.

Wonen in Paramaribo
Wees gewaarschuwd, er is een grote kans dat werken in Paramaribo je hart zal stelen. Niet voor niets is Suriname een geliefd land om te werken in het buitenland onder Nederlanders. Loop na je werkdag over de lokale markt, scoor ingrediënten voor traditionele Roti en ga eens koken met een van je internationale collega’s. Kijk overigens niet raar op wanneer je ineens bij lokale Surinaamse mensen aan kan schuiven, ze staan bekend om hun gastvrijheid en er wordt altijd extra gekookt om eventuele onverwachte gasten op te vangen. Het wonen in Suriname, zal een aangename ervaring zijn tijdens het werken in Paramaribo.

Werken in Suriname
Werken in Suriname kan jouw cv een enorme boost geven. Internationale werkervaring wordt geassocieerd met een grote mate van zelfstandigheid, flexibiliteit, open mindset en kent vele andere pluspunten voor toekomstige werkgevers. Daarnaast is werken in Suriname een ultieme levenservaring die de rest van je leven bij zal blijven. Ervaar de gastvrijheid, ontdek de natuur en maak vriendschappen voor het leven tijdens het werken in Paramaribo.