Welkom In

Valencia

Valencia, Spanje
De sinaasappelstad, de stad waar de beroemde paella is geboren en de derde grootste stad van Spanje. Je leest het misschien al. Valencia staat bekend onder velen namen en heeft interessante feitjes. Als je gaat werken in Valencia, zal de stad je zoveel kunnen bieden! Denk aan een interessante geschiedenis, historische binnenstad, vele musea en gezellige barretjes. Wil je de drukte van de stad even ontvluchten, dan kun je heerlijk naar het strand! Valencia telt namelijk drie stranden: Playa de las Arenas, Playa de Malvarrosa und Playa de la Patacona. Werken in Valencia is dus zeker ook ontspannen!

Wonen en werken in Valencia
Valencia is een veelzijdige stad dat veel te bieden heeft. Zo is ook het aanbod van woonruimtes breed. Dat kan gaan van een nette studio tot een luxe penthouse in de binnenstad. Weet je wat ook een enorme luxe is? Het middellandse zeeklimaat! Je zal het niet koud krijgen als je gaat werken in Spanje want gemiddeld is het jaarlijks 18 graden. Tijdens het werken in Valencia kun je dus het hele jaar door samen met vrienden gezellig genieten op het terras! En als je daar dan toch zit, probeer de paella, een echte aanrader :). Zo roept werken in Valencia ook nog een vakantiegevoel in je op!

Raak meegesleept in de cultuur van Valencia
De cultuur van Valencia komt misschien wel het beste naar voren tijdens bekende straatfeest Las Fallas. Muziek, kunst, en dans het komt allemaal samen in dit feest. De stad wordt van 15 tot 19 maart omgetoverd tot een waar festivalterrein met vuurwerkshows, parades en lichtshows. Wanneer je gaat wonen en werken in Valencia mag je dit zeker niet missen! Valencia is ook bijzonder door de taal die er wordt gesproken. Naast Spaans spreken ze ook ‘’Valenciano’’. Jonge mensen spreken ook veel Engels.  Communiceren tijdens het werken in Valencia is dus goed te doen! Tip: Leer voordat je gaat werken in Valencia een aantal Spaanse woordjes. Spanjaarden kunnen het namelijk erg waarderen als je een aantal Spaanse woordjes kent.

Eten en uitgaan in Valencia
Door te gaan werken in Valencia kun je genieten van de heerlijke keuken die Spanje rijk is. Ontdek de authentieke Spaanse gerechten en laat je verwennen met Tapas, tortilla espanola en natuurlijk de beroemde paella. Dat maakt het werken in het buitenland nog aantrekkelijker! Naast lekker eten is uitgaan in Valencia een echt feest. Er zijn namelijk veel lokale en buitenlandse studenten die zorgen voor een bruisend uitgaansleven. Zit je toch liever op het terras? Dat komt goed uit! Ga lekker mensen kijken op de vele terrassen die Valencia rijk is. Zie jij jezelf al werken in Valencia?

Bezienswaardigheden in Valencia
Valencia staat bekend als de stad van de kunst en wetenschap. Dat is niet voor niets! De vele top bezienswaardigheden die Valencia heeft zorgen ervoor dat jij je niet hoeft te vervelen. Valencia telt vele musea. Bezoek bijvoorbeeld het wetenschapsmuseum en het planetarium. Of ben je meer geïnteresseerd in de geschiedenis van Valencia? Dan is de ‘’Museo de la Historia de Valencia’’ een uitkomst voor jou. Naast de verschillende musea zijn er in Valencia ook unieke markthallen. Zo wordt zelfs boodschappen doen een leuke activiteit. Haal bijvoorbeeld na een dag werken in Valencia je boodschappen in de grootste versmarkt van Europa. De naam van deze markt is ‘Mercado Central’ en heeft meer dan 300 kraampjes. Raak jij al enthousiast? Kijk snel naar al onze beschikbare vacatures in Valencia!
Amsterdam vs Valencia

Boodschappen

Melk (1L)
€ 0,71
€ 1,08
Gemiddeld per maand
€ 203,70
€ 272,04

Recreatie

Bioscoopticket
€ 8,00
€ 12,00