Welkom In

Mallorca

Mallorca, Spanje.
Mallorca, op ongeveer vier uur vliegen ligt dit Spaanse paradijs. Hagelwitte stranden, helder blauwe zee, idyllische baaien en een heerlijke keuken. Mallorca is zeer gastvrij en dus een ideale plek om je werkervaring aan te vullen met vakantiewerk in het buitenland. Ontdek de leuke steden zoals Palma de Mallorca of Cala d’Or met haar gouden stranden en geniet hier tijdens het werken op Mallorca van een unieke levenservaring!

Werken op Mallorca
De economie van Mallorca draait voor het overgrote deel op de toeristenindustrie. In de zomerperiode wordt het eiland overspoeld door toeristen. Mallorca is al jaren een populaire vakantiebestemming voor jong en oud. Zo is werken op Mallorca erg geliefd onder Nederlandse jongeren. Mooie stranden en een geweldig nachtleven maken dit eiland tot de ultieme partylocatie. Je kan o.a. aan de slag als propper/ticketverkoper, reisleider, bediening, kok, animatie, barman, beveiliger, DJ of andere gave functies. Mallorca heeft het allemaal! De keuze in het soort werken op Mallorca is dus groot. Van vakantiewerk op Mallorca tot posities voor het hele jaar door.

Uitgaan op Mallorca
Het uitgaan op Mallorca is compleet verschillend met hoe wij dit in Nederland gewend zijn. Wat zo leuk is aan uitgaan op Mallorca is dat er drie verschillende delen zijn. Je hebt er een Nederlands, Duits en Engels gedeelte zitten. Ieder gedeelte heeft zijn eigen kroegen, clubs en discotheken. Zo is er voor iedereen na het werken op Mallorca wat en kun je van alle verschillende gedeeltes een onvergetelijke ervaring maken. 
De openingstijden van de clubs, kroegen en discotheken verschillen sterk. De ene kroeg sluit al rond 01:00 uur en de andere pas rond 09:00 uur. De openingstijden kunnen per seizoen verschillen als je gaat werken op Mallorca.

Bezienswaardigheden op Mallorca
Mallorca heeft natuurlijk veel meer te bieden dan het uitgaansgebied. Tijdens het werken op Mallorca heb je genoeg tijd om het eiland te ontdekken. Mallorca is een schitterend eiland met een uniek eigen karakter. We hebben een aantal leuke bezienswaardigheden voor jullie op een rijtje gezet:
Het bellver Castle. Een geweldig kasteel op een schitterende locatie. Ook is het strand van Es Trenc een prachtige plek om eens te bezoeken na het werken op Mallorca. Het parelwitte strand en de gezellige strandtenten met Spaanse muziek zorgen er voor dat je helemaal tot rust komt. Ideale locatie voor als je een dag vrij bent van je vakantiewerk op Mallorca. Natuurlijk zijn er nog talloze andere bezienswaardigheden die je tijd op dit mooie eiland onvergetelijk zullen maken.

Wil jij dit eiland met je eigen ogen ontdekken en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging in je leven? Solliciteer dan op één van onze vacatures op Mallorca en doe waardevolle (levens)ervaring op tijdens het werken in het buitenland!
Amsterdam vs Mallorca

Boodschappen

Melk (1L)
€ 0,80
€ 1,08
Gemiddeld per maand
€ 217,18
€ 272,04

Recreatie

Bioscoopticket
€ 7,50
€ 12,00