Welkom In

Lloret de Mar

Werken in Lloret de Mar
Lloret de Mar is al jaren een paradijs voor jongeren die lekker op stap willen, relaxen, een strandvakantie willen houden of willen werken in het buitenland. Met meer dan 400 bars, discotheken, pubs en restaurants vind jij gegarandeerd een plek om te werken in Spanje. Meezingen met Hollandse hits in een Nederlands feestcafé of dansen op de nieuwste hits van wereldberoemde dj’s in een discotheek. Er is voor iedereen wel wat en genoeg variatie zodat jij je niet hoeft te vervelen tijdens het werken in Lloret de Mar. 

Vakantiewerk in Lloret de Mar biedt de mogelijkheid om te werken met gezellige internationale collega’s en ondertussen de gekste en mooiste feestjes mee te pakken. De ideale combinatie tussen werken in het buitenland en een onvergetelijke tijd hebben! 
 
Op je vrije dagen kan je lekker uitrusten op het strand na een wilde avond stappen. De sneeuwwitte stranden met de blauwe zee zijn perfect om even lekker uit te rusten. Ben je het luieren zat en klaar voor wat actie? Niet ver van Lloret de Mar ligt ‘Waterworld’, in dit waterpretpark heb je talloze glijbanen die je in Nederland niet gaat tegenkomen. Een absolute aanrader als je gaat werken in Lloret de Mar.
 
Wonen in Lloret de Mar 
Lloret de Mar is de bekendste badplaats aan de Spaanse Costa Brava. Je hebt waarschijnlijk een beeld van feestende jongeren die volop genieten van de Spaanse zon en het bruisende nachtleven. Dat beeld klopt ook wel aardig aangezien er veel jongeren op feestvakantie gaan. Maar naast het drukke centrum heb je echter ook rustige strandjes waar je heerlijk in alle rust kan bijkomen na het werken in Lloret de Mar. Bijvoorbeeld het kleine strand van Santa Christina, dat ongeveer 3 kilometer van het centrum ligt. Het is ingeklemd tussen twee rotsen en wordt omringd door een groene omgeving. Ga voor een kalmerende wandeling door één van de natuurparken van Lloret de Mar heen. Wandelen met de Spaanse zon in je nek terwijl je geniet van de prachtige natuur. Met vakantiewerk in Lloret de Mar maak je vrienden voor het leven en ga je een geweldige tijd tegemoet!

Vakantiewerk in Lloret de Mar is perfect als je zin hebt om lekker te feesten en er ondertussen wat geld aan wil overhouden. Door het drukke zomerseizoen  zijn veel clubs en hotels op zoek naar extra hulp. En wie kan de Nederlandse gasten nou beter helpen dan iemand die ook Nederlands is? Grijp je kans en kijk snel naar de beschikbare vacatures in Lloret de Mar!