Welkom In

Barcelona

Barcelona, Spanje
Staat het bezoeken van Barcelona op je bucketlist en ben je er klaar voor om het door te strepen? Werken in Barcelona is de oplossing om alles van de Catalaanse hoofdstad te zien. Werken in Barcelona geeft je de kans om elk weekend een deel van deze prachtige stad en omgeving te ontdekken! 
 
Wonen en werken in Barcelona
Barcelona is één van de mooiste steden van Europa. Met een hoge dosis cultuur in combinatie met het zonnige klimaat kan jij elke dag vertoeven in deze prachtige stad. Naast de gezellige terrasjes kan je ook op het strand genieten van de warme zon! Een paar stappen vanuit het centrum van Barcelona ligt namelijk vijf kilometer aan goudkleurig strand. Na een week hard werken in Barcelona kun je in je vrije tijd dus heerlijk onderuit op een prachtig strand aan de Middellandse Zee!
 
Een cultuur om verliefd op te worden in Barcelona
De cultuurliefhebbers hoeven zich niet te vervelen tijdens het werken in Barcelona. De stad staat namelijk in de ban van de Spaanse architect Gaudí. Deze kunstenaar heeft veel bezienswaardigheden voor je achtergelaten die je naast het werken in Barcelona zeker moet bewonderen! Zijn meesterwerk “Sagrada Familia” vind je in het centrum van de stad en deze enorme basiliek zal ongetwijfeld een onvergetelijke indruk achterlaten. Gaudí heeft nog veel meer bezienswaardigheden achtergelaten die allemaal verspreid liggen door de stad. Werken in Barcelona biedt de kans om ze allemaal te gaan bezoeken!
 
Las Ramblas in Barcelona!
Eindeloze terrassen, adembenemende fonteinen en verschillende straatartiesten zullen op je staan te wachten als je gaat werken in Barcelona. De boulevard Las Ramblas heeft het allemaal! Ga na het werken in Barcelona lekker onderuit op een terras en geniet van de drukte en gezelligheid om je heen. Als je nog wat culinaire souvenirs voor je vrienden en familie wil halen moet je bij Mercat de la Boqueria zijn. Deze wereldberoemde markt ligt vlakbij Las Ramblas. Door te gaan werken in Barcelona geniet je elk weekend weer van de fantastische sfeer en kan jij jezelf onmogelijk vervelen!
 
Musea's in Barcelona
Barcelona heeft meer dan 70 musea verspreidt door de stad! De liefhebbers hebben daarom niets te klagen tijdens het verblijf in de Catalaanse hoofdstad. Zo heb je kunstmusea en het Maritiem Museum Barcelona waar je elke keer weer je ogen uitkijkt.  Het meeste bekende museum is het Picasso Museum en de echte chocolade lovers kunnen goed terecht bij het Museu de la Xocolata. 
 
Ben jij van plan om te gaan werken in het buitenland en wil je dat gaan doen in een echte wereldstad? Solliciteer dan snel op één van onze vacatures in Barcelona. Werken in Barcelona is een levenservaring die je altijd bij je zult dragen!
Kosten van leven in
Barcelona vs Amsterdam

Recreatie

Fitness abonnement
€ 36,31
€ 42,71
Bioscoopticket
€ 12,00
€ 8,50

Boodschappen

Gemiddeld per maand
€ 272,04
€ 201,88
Melk (1L)
€ 1,08
€ 0,83

Impressies

Park Guel in Barcelona.
Trumph Arch of Barcelona.
Boulevard van Barcelona.