Welkom in

Spanje

Werken in Spanje
Zie jij jezelf al heerlijk luieren op een schitterend strand aan de Middellandse Zee terwijl je net uit je werk komt? Dat kan! Als je ervoor kiest om het koude Nederland achter je te laten en gaat werken in Spanje! Het is er vrijwel altijd heerlijk weer en verborgen baaitjes met azuurblauw water wachten erop om door jou ontdekt te worden. 

Spanje is een prachtig land om te gaan werken in het buitenland. Als één van de populairste plekken in Europa bieden de Spaanse Costa’s en eilanden als Mallorca, Menorca, Ibiza en Canarische eilanden veel vakantiewerk in Spanje. Als je wilt gaan werken in Spanje kan je bijvoorbeeld aan de slag als animator, kok, receptionist, klantenservice medewerker of au pair! Luxe hotels, vakantieparken en grote campings hebben veel te bieden zodat jij genoeg opties hebt om te gaan werken in Spanje! Zo vind je vakantiewerk in Spanje in populaire badplaatsen als Salou, Lloret de Mar en Blanes. Hier kun je gaan werken als barman/vrouw, entertainer, bedieningsmedewerker, propper, koerier, beveiliger, reisleider of als dj in één van de velen discotheken of feestcafé's.

Naast het werken in Spanje kun je natuurlijk genieten van een lekker glaasje Sangria terwijl je overheerlijke tapas eet. Bezoek de Sagrada Família in Barcelona of kijk je ogen uit op de vele markten in Madrid en Valencia. Raak je al enthousiast over het werken in Spanje? Bedenk dat je tijdens je vakantiewerk in Spanje ook Spaans kan leren spreken en contacten kan leggen met hartstochtelijke lokale Spanjaarden. Werken in Spanje heeft zoveel meer te bieden, dus kijk snel of er leuke vacatures in Spanje voor jou tussen staan!
Nederland vs Spanje

Recreatie

Bioscoopticket
€ 8,00
€ 12,00
Fitness abonnement
€ 42,71
€ 36,31

Boodschappen

Gemiddeld per maand
€ 207,59
€ 272,04
Melk (1L)
€ 0,78
€ 1,08

Locaties in Spanje