Welkom In

Porto

Havenstad Porto
Kleurrijk, bruisend en gezellig… dat is hoe Porto omschreven wordt door mensen die ervaring hebben met werken in Porto. De middeleeuwse overblijfselen, oude kerken, smalle betegelde huisjes, mooie uitzichtpunten en natuurlijk de heerlijke port wijn! Dit is een korte omschrijving wat werken in Porto zo bijzonder maakt. 

Werken in Porto
Altijd al willen werken in het buitenland op een prachtige locatie? Dat kan in de historische havenstad Porto! Na het werken in Porto verveel jij je geen moment. Porto zit boordevol met leuke winkels, geweldige restaurants en gezellige barretjes! Maar is de horeca niet helemaal je ding en vind je het bijvoorbeeld leuker om te werken bij een grote multinational als klantenservice medewerker, dan staat die mogelijkheid ook zeker open. Porto biedt vele kansen om je werkervaring uit te breiden!

Wonen in Porto
Niet alleen om te werken in het buiteland is Porto een prachtige stad, maar ook voor korte of lange stedentripjes. Je kan een paar dagen naar Porto gaan, maar er is genoeg te ontdekken om langer te blijven. Een toeristische wijk van Porto is Ribeira. In deze wijk zijn de meeste bezienswaardigheden en restaurants van de stad te vinden. Als je gaat werken in Porto moet je hoe dan ook in deze wijk zijn geweest. Er zijn ook genoeg verschillende restaurants, maar het lekkerste is om te gaan eten waar ze de authentieke Portugese keuken serveren. 

Uitgaan in Porto
Uitgaan in Porto heeft een tal van mogelijkheden. Porto heeft geweldige terrassen aan de rivier Douro of aan de overzijde van deze rivier bij een van de Porthuizen. Vind je het leuker om je met de echte locals te mengen dan moet je naar de Galeria de Paris, de Cândido dos Reis en de Conde de Vizela. Deze drie straten vormen het middelpunt van het nachtleven in Porto. Hou je meer van de echte grote clubs en discotheken dan moet je meer buiten het centrum gaan zitten in de buitenwijken van Porto. Het nachtleven in Porto komt meestal pas rond elf uur op gang. Wat heel opvallend is aan Porto is dat een heel groot deel van het uitgaansleven in Porto zich op straat afspeelt. Iedereen staat buiten op straat, pleinen en parken gezellig te kletsen en te drinken. Je zult je dus niet vervelen na het werken in Porto en in de weekenden!

Ben jij klaar om te werken in het buitenland en ondertussen de prachtige historische stad Porto te ontdekken? Dan is dit een unieke kans om je (werk) ervaring verder uit te breiden en jezelf te ontwikkelen tijden het werken in Porto. Durf jij de uitdaging aan?
Amsterdam vs Porto

Boodschappen

Melk (1L)
€ 0,66
€ 1,08
Gemiddeld per maand
€ 184,23
€ 272,04

Recreatie

Bioscoopticket
€ 6,50
€ 12,00
Fitness abonnement
€ 33,06
€ 36,31