Lissabon

Over Lissabon

Waarom werken in Lissabon?
Begin een geweldig avontuur door te gaan werken in het zonnige Portugal. Werken in Lissabon is de oplossing om in je dagelijks leven het vakantiegevoel te hebben en daarnaast heb je garantie op de zon. Het ene weekend ga je de vele bezienswaardigheden van Lissabon ontdekken en het weekend daarna ga je lekker onderuit op het gouden strand van Cascais. Er valt genoeg te ontdekken tijdens het werken in Lissabon, de adembenemende hoofdstad van Portugal. Je legt waardevolle internationale contacten en maakt kennis met nieuwe culturen!
 
Shoppen en uitgaan in Lissabon
Je moet in het oude centrum van Lissabon zijn als je van shoppen houdt. Je kan hier gemakkelijk uren shoppen en gezellig wandelen door de oude straatjes en steegjes. Voor de shopaholics zijn er ook overdekte shoppingmalls in de stad. Hier geef jij jezelf over aan je shopverslaving door urenlang te shoppen in bekende merkwinkels. Uiteindelijk sluit je de dag af door relaxt onderuit te gaan op een gezellig terras waar je omgeven wordt door een warme en zeer gezellige sfeer. Wat je moet proberen tijdens het werken in Lissabon is het zoete gebakje ‘Pastél de Belém’.  Met romige vulling, geflambeerd rietsuiker en kaneel word je elke hap verwent met zoetigheid. Ondanks dat het gerecht al bestaat sinds de 19e eeuw, weten ze het recept nog steeds geheim te houden! Het uitgaansleven in Lissabon gaat ook door tot in de vroege uurtjes. Rond de rivier aan de Avenida de Julho vind je veel trendy clubs en kleine bars waar je de hele nacht kan door dansen.
 
Het sprookjesachtige Sintra
De stad Sintra ligt dichtbij Lissabon en is zeker een bezoekje waardig tijdens het werken in Lissabon. De stad zit vol kleurrijke paleizen en sprookjesachtige bossen. Tussen de bomen van het Sintra-Cascais Natural Park ligt het kasteel Palácio de Pena dat met warme kleuren, vele poorten en torentjes lijkt het alsof het uit een sprookjesboek komt. Wandel rustig door de bossen en ontdek alles met je eigen ogen. Tijdens het werken in Lissabon moet je een weekend vrijmaken om dit sprookje met eigen ogen te bekijken.
 
Activiteiten in Lissabon
De klassieke tram 28 is een belangrijke toeristische trekpleister van Lissabon. Rijd door smalle straatjes, nauwe doorgangen en stenen gebouwen in deze prachtige tram. Kasteel São Jorge wordt ook door bijna elke toerist bezocht. Wandel over de muren van dit kasteel uit de 6e eeuw voor Christus, het biedt ook nog eens een fantastisch uitzicht over de rivier Taag. Voor de gezelligheid kan je naar de wijk Bairro Alta. Hier schitteren charmante restaurants waar je tijdens het eten van typische Portugese fadomuziek kan genieten.
 
Wil je altijd al een keer gaan werken in het buitenland en ben je nu al verliefd op de indrukwekkende stad Lissabon? Wij bekijken graag de mogelijkheden met je om te werken in Lissabon!

Impressies

Empire Square in Lissabon genaamd Praca do Imperio.
Historische bouwwerken in Lissabon.
Downtown docks Lissabon.

Vacatures in Lissabon