Welkom In

Albufeira

Wil jij deze zomer vertoeven in de zon en ondertussen geld gaan verdienen? En daarnaast nog lekker elk feestje mee pakken? Dat kan! Als je gaat werken in Albufeira. Het is een populaire vakantiebestemming voor jongeren aangezien er veel feesten zijn en de zon volop aanwezig is. Daarom is vakantiewerk in Albufeira ideaal voor iedereen die een zonvakantie wil en er ondertussen graag wat geld aan verdient.
 
Stappen Albufeira
Elke zomer trekken jongeren weer naar de populaire stad in Portugal toe. Het wordt niet zonder reden ‘Knalbufeira’ genoemd. Als je gaat werken in Portugal kun je overdag zonnen op het goudgele strand om bij te komen van de wilde stapavond. ’s Avonds komt de nacht tot leven op de Strip, de lange straat vol met uitgaansgelegenheden. De hipste clubs en bars waar je tot in de late uurtjes door kan gaan. Bij ‘Wild & Co’ weten ze niet alleen hoe ze een feestje moeten bouwen, het is overdag ook een heerlijk restaurant. Zo kan je nog even een stevige bodem leggen voordat je gaat dansen op de populaire beats. Daarnaast draaien de vetste DJ’s  als je in Albufeira gaat werken, zoals in de Loungeclub ‘Libertos’, discotheek ‘Heaven’ of ga hét Nederlandse feest café ‘Celebration’. De actie is echter niet alleen ’s nachts aanwezig. Overdag kan je tijdens het vakantiewerk in Albufeira naar de Algarve die verschillende watersportmogelijkheden heeft zoals: Duiken, wind- en golfsurfen. ’s Avonds kan je rustig dineren in het oude centrum van Albufeira waar je keuze hebt uit meerdere lokale restaurants. Vakantiewerk in Albufeira heeft genoeg variatie te bieden!
 
Strand Albufeira
De streek in het zuiden van Portugal, de Algarve, is bekend om de lange gouden stranden met de helderblauwe Atlantische Oceaan. Ook in de populaire badplaats Albufeira aan de zuidelijke kust vind je oneindige zandstranden waar je lekker onderuit kan. Elk strand beschikt over faciliteiten zoals snackbars, douches en strandbedjes. Of je nu in het oude of nieuwe gedeelte van Albufeira zit, je beleeft hoe dan ook een fantastisch avontuur als je gaat werken in Portugal. Je hebt ook de mogelijkheid om de diepblauwe Atlantische Oceaan te gaan ontdekken, gebruik bijvoorbeeld je vrije tijd om je duikers certificaat te halen! Er is in ieder geval afwisseling mogelijk tijdens het vakantiewerk in Albufeira! 

Vakantiewerk in Albufeira 
In de zomermaanden kunnen hotels, campings en de clubs wel wat hulp gebruiken! Ze zoeken Nederlands personeel aangezien er jonge Nederlandse toeristen naartoe trekken in de zomervakantie om feest te gaan vieren. Vakantiewerk in Albufeira is een goede manier om je werk met vakantie te combineren. Zo werk je de ene dag om je geld te verdienen en heb je op je vrije dag direct het vakantiegevoel door lekker op het strand te gaan liggen. 
 
Vakantiewerk in Albufeira biedt ook de mogelijkheid om alle feestjes mee te pakken! Wacht dus niet langer en kijk hieronder naar de vacatures voor vakantiewerk in Albufeira.
Amsterdam vs Albufeira

Boodschappen

Melk (1L)
€ 0,73
€ 1,08
Gemiddeld per maand
€ 160,33
€ 272,04

Recreatie

Bioscoopticket
€ 6,00
€ 12,00
Fitness abonnement
€ 40,00
€ 36,31