Welkom in

Portugal

Over Portugal

Werken in Portugal
Wil jij een leven met zon, zee en strand? Ga dan werken in Portugal! Word lekker bruin op één van de hagelwitte stranden van de Algarve of Albufeira en neem een frisse duik in de Atlantische Oceaan. Wie wil er niet werken in Portugal? Portugal staat bekend om de schitterende natuur, overvloed aan vis en is zonder twijfel één van de mooiste Europese bestemmingen om te surfen.
 
Regelmatig verschijnen er mooie vacatures in Portugal voor de prachtige steden Lissabon en Porto. Beide met een authentiek karakter om verliefd op te worden tijdens het werken in Portugal. De reden ook waarom veel grote multinationals hun klantenservice vestigen in Portugal. Zij zijn het hele jaar op zoek naar enthousiaste collega’s die als klantenservice medewerker willen werken in Portugal voor projecten van Bol.com, Philips, Facebook, Transavia en Netflix. Kort beschikbaar? Je kan ook leuk vakantiewerk in het buitenland gaan doen, wordt bijvoorbeeld barman/vrouw, entertainer, bedieningsmedewerker, propper, koerier, beveiliger, reisleider of dj in één van de vele discotheken of kroegen in het bruisende Albufeira.
 
Krijg de tijd van je leven met het werken in Portugal en ga na het werken lekker uiteten voor weinig geld. Geniet van de beste port ter wereld uit natuurlijk Porto! Of drink een kopje espresso terwijl je blij wakker wordt gemaakt door het zonnetje tijdens het wonen en werken in Portugal. Bezoek in je vrije tijd ook eens de andere gezellige steden als Braga en Faro en maak kennis met de gastvrije bevolking van Portugal. Overtuigd van het werken in Portugal? Maak gebruik van deze unieke mogelijkheid en kijk snel of er leuke vacatures in Portugal voor jou tussen zitten.

Locaties in Portugal