Werken in Polen

Laatste vacatures in Polen

Over Polen

Werken in Polen
Op zoek naar een grensverleggende uitdaging in het buitenland? Werken in Polen biedt interessante kansen om internationale werkervaring op te doen. Polen heeft een prachtige gevarieerd landschap met bergen, meren, bossen, kust en zelfs woestijn. Ontdek tijdens het werken in Polen het schilderachtige Warschau en Krakau en geniet van de aangename zomers tijdens het werken in Polen! Het leven in Polen is spotgoedkoop, zodat je tijdens het werken in Polen rijkelijk kan genieten. De vriendelijke bevolking maakt het helemaal af voor een fantastische ervaring in het buitenland. Meerdere bedrijven bieden leuke vacatures in Polen aan. Ga bijvoorbeeld aan de slag als junior accountant, helpdesk medewerker, inkoopspecialist, debiteuren beheerder of klantenservice medewerker.   

Ontdek in je vrije tijd naast het werken in Polen het ruige Tatra gebergte en ga lekker goedkoop op wintersport in Polen. Of shop er oplos in het middeleeuwse Krakau en eindig je werkdag met sterke Poolse wodka op het terras tijdens het werken in Polen. Grijp je kans en solliciteer op één van de beschikbare vacatures in Polen!

Hotspots in Polen

Warschau

Warschau, Polen
Warschau is de hoofdstad van Polen en deze prachtige stad heeft een plek verovert op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Herrezen als een ‘Feniks-stad’ ademt ze de oude Middeleeuwse sfeer. Ontdek zelf de gezellige pleinen en fraai gekleurde huizen door te gaan werken in Warchau. Dwaal door de smalle straatjes in The Old Town en geniet van het indrukwekkende uitzicht vanaf de stadsmuur in de wijk Stare Miasto. Het is een groot avontuur als je gaat werken in Warschau, maar je zult er geen moment spijt van krijgen. 
 
Fantastische cultuur in Warschau
Warschau wordt ook wel één van de bijzonderste steden van Europa genoemd. De stad is zeer modern en dat zie je terug in de huidige architectuur. Grote pleinen, parken, moderne gebouwen en monumenten in kleurrijke straten kenmerken de stad. Het Cultuurpaleis is niet te missen in Warschau. Dit kolossale gebouw is in opdracht van Stalin is gebouwd en tegenwoordig zijn er veel bedrijven in gevestigd. Bezoek tijdens het werken in Warschau ook het prachtige historische Wilanów paleis. Dit is het indrukwekkende buitenverblijf van de Poolse koning en hier vind je een heerlijk park voor na het werken in Warschau.  
Religie en geloof spelen een grote rol in de geschiedenis van Warschau en dat is ook de reden dat er veel verschillende kerken te bezoeken zijn. Een ideaal uitstapje naast het werken in Warschau. Tegenwoordig is Warschau niet alleen een geweldige bestemming voor wie op zoek is naar een reis vol culturele attracties. Je kunt hier namelijk ook heel goed shoppen! Je vindt er lange winkelstraten, enorme warenhuizen en grote winkelcentra waar je wel een middag zoet mee bent! 

Het eten in Warschau
Tijdens het werken in Warschau kun je goedkoop eten en drinken. Typisch Pools is een melkbar, oftewel Bar Mleczny, een zelfbedieningsrestaurant waar je goedkope lokale gerechten kan krijgen. Meerdere van deze restaurants zijn gevestigd in het toeristische centrum van Warschau. De Polen houden van gebak, cakerollen, Poolse donuts met fruitvulling en ook kwark- en appeltaart worden veel verkocht. De prijzen in de restaurants liggen stukken lager dan in Nederland. Daarnaast houden Polen natuurlijk wel van een glaasje wodka, maar ook het nationale biermerk Lech is immens populair.  

Werken in Warschau
Doordat Warschau het economische hart van Polen is, is er veel werkgelegenheid in de stad. Werken in Warschau is dus zeker een optie! Er zijn meerdere klantenserviceafdelingen van multinationals gevestigd in Warschau. Deze bedrijven zijn het hele jaar door naar nieuwe en enthousiaste collega’s die hun team komen versterken. Je kunt als een vorst leven als je gaat werken in Warschau en je kunt er ook nog eens een internationale carrière opbouwen. Lijkt dit jou ook te gek? Kijk dan eens naar onze vacatures en wie weet ga jij binnenkort wel werken in Warschau! 

Krakau

Krakau, Polen
Krakau staat bekend als de mooiste stad van Polen. Dit komt omdat de stad niet groot is, maar wel veel prachtige bezienswaardigheden heeft en een middeleeuwse sfeer ademt. De stad is erg authentiek en heeft charmante oude straten, oude koffiehuizen en een bijzondere burcht.
Werken in Krakau biedt de kans om veel van de cultuur te leren en in je vrije tijd de rest van Polen te ontdekken!
 
Krakau ontdekken!
Rynek Glówny is het centrale marktplein middenin het hart van de stad. Hier vind je onder andere een raadhuistoren waarop je een indrukwekkend uitzicht over de hele stad hebt. De gotische Mariakerk vind je ook aan deze markt en is één van de mooiste kerken uit de regio. De bijzondere Wawel burcht is het koninklijke kasteel op een kleine heuvel middenin de stad, met op de binnenplaats een grote kathedraal. Tijdens het werken in Krakau kun je genieten van een heerlijke maaltijd of een goed glas wijn in de levendige wijk Kazimierz! Of kun je een bijzonder bezoekje maken naar de Zoutmijn in het plaatsje Wieliczka.
 
Eten en uitgaan in Krakau
Wierzynek is een van de oudste restaurants van Europa. Vroeger aten bekende staatshoofden en Royalty’s er gans of wildzwijn, een echte aanrader. Of probeer het authentieke U Stasi voor de echte typische Poolse gerechten, zoals Poolse ravioli, roggesoep en bietensoep.
Rond het oude stadsplein zijn de meeste bars per vierkante meter te vinden. De bars bevinden zich vaak in een kelder of op een zolder, en hier kom je zelfs live jazz optredens tegen. Een echte aanrader is dan ook de Harris Piano Jazz bar waar op zolder een likeurbar en sigaarlounges zijn te vinden. Jama Michalika is de oudste bar in de stad en hier proef je de lokale sfeer van het oude Krakau. Voor een gezellig dansavondje tijdens het werken in Krakau zijn Rengten, Paparrazi en Insommnia de clubs waar je moet zijn geweest!  
 
Werken in Krakau
Ben jij op zoek naar een nieuw land, een nieuwe cultuur en een nieuwe uitdaging. Dan is werken in Krakau de perfecte plek voor jou. Je kan internationale werkervaring op doen met het werken in het buitenland. En doordat de Poolse stad nog erg authentiek is, kun je overal snel en makkelijk komen. Het is een uitdagende culturele stad, met een hoop geschiedenis. Lijkt werken in Krakau jou erg interessant, kijk dan naar de beschikbare vacatures in Krakau!