Kirchberg

Over Kirchberg

Kirchberg, Oostenrijk
Kirchberg is samen met Kitzbühel één van de populairste skistreken van Oostenrijk. Het authentieke dorpje heeft altijd wel wat te beleven, het centrum wordt gekenmerkt door een middeleeuws kerkje omringd door veel winkels, hotels en restaurants. Het skigebied heeft een piste van 148 kilometer. Vakantiewerk in Kirchberg is ideaal als jij van wintersport houdt, en het niet erg vindt om de hele dag omgeven te worden door de witte sneeuw. Vakantiewerk in Kirchberg is ideaal als je deze winter wil gaan werken in Oostenrijk in een prachtige omgeving.
 
Uitgaan in Kirchberg
Heid en & Peter is de populairste plek om naartoe te gaan. De herberg bevindt zich meteen naast de piste en er zijn veel Nederlanders te vinden. Het is de enige bar waar je een vast bedrag betaalt bij binnenkomst en waar je dan onbeperkt kan blijven drinken. Eisbar is de perfecte plek om optredens te zien van Nederlandse BN’ers zoals Dries Roelvink en Wolter Kroes. Het Casino van Kitzbühel brengt je een hoop entertainment na het werken in Kirchberg; games, culturele hoogtepunten en exclusieve evenementen. 

Bezienswaardigheden in Kirchberg
Tijdens de wintermaanden kan jij na het werken in Kirchberg gebruik maken van de pistes. Je kan leren skiën of leren snowboarden. Wanneer je hier al ervaring in hebt kan je natuurlijk volop genieten van de sneeuw op de pistes. De piste is van 148 km heeft een blauwe, rode en zwarte piste. Hierdoor is er balans voor beginners en gevorderden. Jaarlijks wordt er een skiwedstrijd georganiseerd die tienduizenden toeschouwers trekken. Het DC Snowpark is het gebied wat erg bekend staat als paradijs voor snowboarders en free riders, je kunt hier ongestoord je sprongen en tricks oefenen als je gaat werken in Kirchberg! 
 
Werken in Kirchberg
De wintermaanden in Kirchberg zijn erg mooi en je kan er elk moment van de dag skiën als je gaat werken in Kirchberg. Natuurlijk kan je ook in de avonduren gaan stappen tot de vroege uurtjes en vrienden worden met de vele Nederlanders die komen werken in Kirchberg of vakantie aan het houden zijn. Vakantiewerk in Kirchberg is erg populair, jaarlijks komen er veel Nederlanders op vakantie. Heb jij altijd al willen werken in Oostenrijk in de wintermaanden? Dan is werken in Kirchberg zeker een aanrader! Genieten van de verse sneeuw, de gezellige sfeer en de prachtige natuur.

Impressies

Bergen in Oostenrijk.
Omgeving Kirchberg in de zomermaanden.
Wintersport in Kirchberg.