Werken in Oostenrijk

Over Oostenrijk

Werken in Oostenrijk
The mountains are calling... Werken in Oostenrijk brengt je letterlijk naar ongekende hoogtes! Zie jij jezelf na het werken in Oostenrijk al skiën of snowboarden over de pistes in de verse poedersneeuw? Werken in Oostenrijk geeft jou de kans om optimaal te genieten van alles wat de Alpen te bieden heeft! Bezoek bijvoorbeeld het romantische Wenen, Salzburg of Innsbruck tijdens het werken in Oostenrijk. 

In de zomer kun je naast het werken in Oostenrijk ook hiken en mountainbiken. De meeste vacatures in Oostenrijk zijn te vinden in de wintersport. In gave gebieden als bijvoorbeeld Saalbach Hinterglemm, Gerlos, Fiss, Flachau, Sölden of Kirchberg zijn er opties zat om uniek vakantiewerk in Oostenrijk te vinden. Vind bijvoorbeeld leuk vakantiewerk in Oostenrijk als skileraar, snackbarmedewerker, au pair, hotelmedewerker, kok, keukenmedewerker of als chaletstaf in de winter en zomer!

Geniet van het geluid van knisperende verse sneeuw onder je snowboots tijdens het werken in Oostenrijk. Eet overheerlijke apfelstrudel of een lekkere wienerschnitzel en drink een glas glühwein en schnapps tijdens het après-skiën na het werken in Oostenrijk! Ben jij een levensgenieter en dol op wintersport? Ga dan snel kijken naar alle beschikbare vacatures in Oostenrijk en wie weet ga jij deze winter werken in Oostenrijk.

Hotspots in Oostenrijk