Werken in Moldavië, Republiek

Over Moldavië, Republiek

Gelegen in het oosten van Europa vind je Moldavië. Een land liggend tussen Oekraïne en Roemenië. Wil jij graag werken in het buitenland? Maar dan wel op een originele bestemming? Wellicht is werken in Moldavië dan geschikt voor jou!  
 
Welk land in Europa heeft één van de grootste ondergrondse wijnkelders denk je? Je zou het wellicht niet direct verwachten, maar dat is Moldavië! Een bezoek aan Cricova is zeer aan te raden wanneer je gaat werken in Moldavië. Deze wijnkelder kent een gangenstelsel van zo’n zeventig kilometer in totaal en er liggen ongeveer 9,3 miljoen flessen wijn! Het land kent vele goed bewaarde geheimen. Jij hebt de kans om ze allemaal te ontdekken tijdens je periode werken in Moldavië. Tips zijn Ștefan cel Mare, Căpriana monastery en het Valea Morilor Park. Stuk voor stuk schitterende bestemmingen om eens te bezoeken wanneer je gaat werken in het buitenland. Uiteraard is dit een kleine greep uit de bezienswaardigheden die je kunt zien, één ding is zeker, je hoeft je niet te vervelen wanneer je gaat werken in Moldavië!
 
Al met al is werken in Moldavië een bijzonder en waardevol avontuur. Ben jij toe aan iets anders? Kijk dan eens naar onze vacatures in het buitenland. Je kan bijvoorbeeld vrijwilligerswerk in Moldavië gaan doen. Daarmee upgrade je ook nog eens jouw cv!