Gardameer

Over Gardameer

Het Gardameer, Italië
De Italiaanse meren waren vroeger al populair. Mensen bouwden hun zomervilla’s daar, zodat ze altijd een plek hadden om tot rust te komen. Tot de dag van vandaag is het nog steeds een populaire bestemming voor toeristen en hier is een goede reden voor. De frisse lucht en het aangename zonnetje geven je binnen enkele seconden het vakantiegevoel. Het grootste en bekendste Italiaanse meer is het Gardameer. Elk jaar wordt het weer bezocht door duizenden toeristen, daarom zijn er ook bedrijven die wel een paar handen extra kunnen gebruiken. Vakantiewerk in het buitenland rond het Gardameer zorgt ervoor dat je geld gaat verdienen en in je vrije tijd gelijk vakantie kan gaan vieren in de zon! 

Bezienswaardigheden Gardameer
Rondom het meer vind je gezellige stadjes en dorpen, die elk een eigen karakter en bezienswaardigheden hebben. Desenzano del Garda is de grootste stad en wordt door veel mensen beschouwd als de hoofdstad van het Gardameer. Tijdens het vakantiewerk aan het Gardameer is een bezoek aan deze middeleeuwse stad een must! Aan de zuidoever van het meer kan je eindeloos wandelen door de straten gevuld met gezellige winkels. Van leuke boetiekjes en kunst- en cadeauwinkels tot dure merkwinkels van Armani en Prada ga jij ongetwijfeld geslaagd shoppen! Eindig na het werken in Italië de middag relaxt op een terrasje in de binnenhaven “de Porto Vecchio” en geniet van een lekker drankje terwijl je wegdroomt in deze historische stad.
 
Activiteiten Gardameer
Eén van de grootste en meest populaire pretparken van Italië ligt aan het Gardameer. We hebben het dan natuurlijk over Gardaland! Vakantiewerk aan het Gardameer biedt de mogelijkheid om dit gigantische pretpark te bezoeken. Spannende achtbanen, leuke waterattracties en magische attracties voor de jongste bezoekers. Combineer je liever actie met wat verkoeling? Dat kom je al snel uit op het aquapark Canevaworld. Met spectaculaire waterglijbanen en crazy river rides kan je makkelijk een middag vertoeven tijdens het werken in het buitenland. 
 
Natuur & Cultuur Gardameer
De omgeving van het Gardameer lijkt wel uit een sprookje te komen. Het blauwe water van het meer met op de achtergrond prachtige bergtoppen. De omgeving is groen en wordt versierd met citroenbomen en cipressen. Tijdens het vakantiewerk in Italië aan het Gardameer heb je ook genoeg tijd om deze fantastische omgeving zelf te ontdekken! Vlakbij het meer ligt de stad Verona, deze staat bekend om het amfitheater en het balkon van het bekende verhaal Romeo en Julia! Tijden het werken in Italië hoef jij je dus geen moment te vervelen!
 
Werken in Italië, rond het Gardameer
Vakantiewerk in Italië, rond het Gardameer is een onvergetelijke ervaring! Geld verdienen onder de zon met vriendelijke en sociale Italianen om je heen. Je vrije tijd kan je lekker vertoeven rond het meer en je hebt binnen no-time het vakantiegevoel. Niet te vergeten dat werken in het buitenland natuurlijk ook leuk staat op je cv. Wacht niet te lang en solliciteer via onze website op vakantiewerk in Italië.

Impressies

Historisch dorp Sirmione op Peninsula in het Gardameer.
Beroemde Gardameer in Italië.
Strandje midden in de natuur.