Welkom in

Ierland

Werken in Ierland
Op zoek naar de ultieme uitdaging om te gaan werken in het buitenland? Raak tijdens het werken in Ierland overdonderd door de indrukwekkende ruige natuur! Werken in Ierland biedt jou de kans om op ontzettend gave posities, internationale werkervaring op te doen. Groene heuvels, mythen, legenden en adembenemende landschappen liggen op je te wachten. Ga werken in Ierland en ontmoet de lokale mensen in één van de vele gezellige pubs.

In verschillende steden zoals bijvoorbeeld Dublin, Belfast, Athlone en Limerick kun je interessante vacatures in Ierland vinden. Ze bieden je de mogelijkheid om te werken in Ierland en dit interessante land te ontdekken. Ga bijvoorbeeld aan de slag als marketing medewerker, debiteuren beheerder, project manager of klantenservice medewerker en ervaar de Ierse gastvrijheid!

Geniet van een echte Guinness uit Dublin of proef verschillende whisky’s met je collega’s na het werken in Ierland. Waai lekker uit aan de Keltische Zee in je vrije tijd of luister naar één van de vele live optredens die Ierland te bieden heeft. Raak je al geïnteresseerd om te werken in Ierland en dit fascinerende land te ervaren? Grijp dan je kans en solliciteer op één van de beschikbare vacatures in Ierland en wie weet vier jij straks de nationale feestdag Saint Patricks Day mee!
Nederland
Ierland
Recreatie
Bioscoopticket € 11,00 € 10,00
Huur tennisbaan € 18,20 € 15,40
Fitness abonnement € 28,72 € 38,85
Salaris
Gemiddeld netto maandsalaris € 2.287,79 € 2.291,27
Vervoer
Gemiddelde kosten openbaar vervoer per maand € 80,00 € 108,33
Starttarief taxi € 4,00 € 4,00
Taxi prijs per kilometer € 2,19 € 1,20

Locaties in Ierland