Welkom in

Griekenland

Zin in een uitdagend avontuur? Overweeg dan eens om te gaan werken in Griekenland. Dit pareltje wacht erop om door jou ontdekt te worden! Met haar uitgestrekte zandstranden, kristalheldere blauwe zee, pittoreske witte dorpjes, en rijke historie wordt het werken in Griekenland een prachtige (levens)ervaring. Neem na je werk een heerlijk terrasje in de bruisende binnenstad van Athene of bewonder de Akropolis van dichtbij. Liever naar de zee en het strand? Met 15.000 kilometer aan strand kun je ongetwijfeld een heerlijk plekje vinden.

Regelmatig zijn er vacatures in Griekenland voor vaste banen als bijvoorbeeld klantenservice medewerker. Er is echter ook interessant vakantiewerk in Griekenland! Je kan bijvoorbeeld aan de slag als als barman/vrouw, entertainer, animator, croupier, bedieningsmedewerker, propper, koerier, beveiliger, reisleider of als dj in één van de velen horecazaken. Op populaire vakantiebestemmingen zoals Kos, Chersonissos, Kreta, Rhodos, Zakinthos en Corfu zul je genoeg opties vinden om te werken in Griekenland.
 
Vlieg de zon tegemoet en ontdek naast het werken in Griekenland het overheerlijke eten als souvlaki, gyros en moussaka of probeer een glaasje ouzo. Daarnaast is het levensonderhoud niet duur als je gaat werken in Griekenland dus ga de uitdaging aan! Wil je werken in het buitenland? Kijk snel naar de beschikbare vacatures in Griekenland en wie weet sta jij heel binnenkort in het land waar de Olympische Spelen ooit begonnen zijn.
Kosten van leven in
Nederland vs Griekenland

Recreatie

Fitness abonnement
€ 28,48
€ 36,31
Bioscoopticket
€ 7,60
€ 12,00

Boodschappen

Gemiddeld per maand
€ 195,62
€ 272,04
Melk (1L)
€ 1,24
€ 1,08

Locaties in Griekenland