Je maakt gebruik van een verouderde browserversie, voor de best mogelijke gebruikerservaring raden wij aan om de laatste versie van Google Chrome te installeren. Google Chrome downloaden

Werken in Ghana

Over Ghana

Ghana staat bekend om de vriendelijke bevolking. Het land heeft vele festivals en traditionele feesten die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Ghana heeft een lange kustlijn. Helaas is een deel ervan ernstig vervuild maar de meeste stukken zijn als een paradijsje: wit zand, palmbomen en helderblauw water. Het land heeft veel te bieden op het gebied van flora en fauna dus het is zeker niet saai als je gaat werken in Ghana. In Ghana wordt hoofdzakelijke Engels gesproken en dat is altijd fijn als je gaat werken in het buitenland.

Er zijn stukken regenwoud, nationale parken, prachtige watervallen en veel wilde diersoorten, zoals: olifanten, krokodillen en antilopen. De Ghanese keuken is pittig en gekruid. Enkele bekende gerechten uit de Ghanese keuken zijn bakbanaan, pindasoep en vissoep. Daarnaast is bier de meest gedronken drank in het land. Zou jij willen werken in Ghana? Bekijk dan snel onze vacatures!