Welkom in

Frankrijk

Werken in Frankrijk
Droom jij ook van een leven in Frankrijk? Start dan jouw avontuur door te gaan werken in Frankrijk! Bezoek bijvoorbeeld tijdens het werken in Frankrijk de hoofdstad Parijs, de stad van de liefde en beklim de Eiffeltoren voor een indrukwekkend uitzicht! Of leer tijdens het werken in Frankrijk de Franse taal en cultuur beter kennen. Vertrek nu richting Zuid-Frankrijk om te zonnen aan de Middellandse zee en om de historische steden Marseille, Nice en Cannes te ontdekken en ga werken in Frankrijk!

Frankrijk is een prachtig land om op vakantie te gaan, daarom is er veel vakantiewerk in Frankrijk te vinden. Wordt bijvoorbeeld campingmedewerker/beheerder, receptionist, animatiemedewerker op één van de gezellige campings. Ook in de winter is er genoeg vakantiewerk in Frankrijk te vinden. Geniet van de wintersport door bijvoorbeeld chaletstaf, horecamedewerker of kok te worden in de Franse Alpen!

Naast vakantiewerk in Frankrijk zijn er ook genoeg vacatures in Frankrijk voor vaste banen posities. Zo kun je werken in Parijs als klantenservice medewerker voor bekende automerken en grote multinationals. Als je gaat werken in Frankrijk is het handig dat je een basis Frans spreekt en verstaat.

Heb de tijd van je leven met het werken in Frankrijk en geniet elke dag van vers afgebakken croissantjes, stokboord, kaas en de lekkerste Franse wijnen. Wandel in je vrije tijd door de prachtige lavendelvelden in de Provence en heb het gevoel op vakantie te zijn tijdens het werken in Frankrijk. Ga werken in het buitenland en kijk gauw welke beschikbare vacatures in Frankrijk er zijn!

Locaties in Frankrijk