Werken in Frankrijk

Laatste vacatures in Frankrijk

Over Frankrijk

Werken in Frankrijk
Droom jij ook van een leven in Frankrijk? Start dan jouw avontuur door te gaan werken in Frankrijk! Bezoek bijvoorbeeld tijdens het werken in Frankrijk de hoofdstad Parijs, de stad van de liefde en beklim de Eiffeltoren voor een indrukwekkend uitzicht! Of leer tijdens het werken in Frankrijk de Franse taal en cultuur beter kennen. Vertrek nu richting Zuid-Frankrijk om te zonnen aan de Middellandse zee en om de historische steden Marseille, Nice en Cannes te ontdekken en ga werken in Frankrijk!

Frankrijk is een prachtig land om op vakantie te gaan, daarom is er veel vakantiewerk in Frankrijk te vinden. Wordt bijvoorbeeld campingmedewerker/beheerder, receptionist, animatiemedewerker op één van de gezellige campings. Ook in de winter is er genoeg vakantiewerk in Frankrijk te vinden. Geniet van de wintersport door bijvoorbeeld chaletstaf, horecamedewerker of kok te worden in de Franse Alpen!

Naast vakantiewerk in Frankrijk zijn er ook genoeg vacatures in Frankrijk voor vaste banen posities. Zo kun je werken in Parijs als klantenservice medewerker voor bekende automerken en grote multinationals. Als je gaat werken in Frankrijk is het handig dat je een basis Frans spreekt en verstaat.

Heb de tijd van je leven met het werken in Frankrijk en geniet elke dag van vers afgebakken croissantjes, stokboord, kaas en de lekkerste Franse wijnen. Wandel in je vrije tijd door de prachtige lavendelvelden in de Provence en heb het gevoel op vakantie te zijn tijdens het werken in Frankrijk. Ga werken in het buitenland en kijk gauw welke beschikbare vacatures in Frankrijk er zijn!

Hotspots in Frankrijk

Parijs

Parijs, Frankrijk
Is het altijd al jouw droom geweest om te gaan werken in het buitenland en dan ook nog eens in de stad van de liefde? Zie met je eigen ogen waarom Parijs behoord tot één van de mooiste hoofdsteden van de wereld. Of je nou een liefhebber bent van cultuur, sport of musea bent. Er valt voor iedereen wat te beleven in Parijs. Je kan onmogelijk alles zien tijdens een weekendje of een vakantieweekje, daarom is werken in Parijs de ideale mogelijkheid om alles van deze wereldstad te zien en te ervaren. De nieuwste generatie Parijzenaren spreekt tegenwoordig grotendeels Engels en ze zijn vriendelijk en behulpzaam naar buitenlanders toe. Leef je droom!
 
Bezienswaardigheden Parijs
Bij Parijs denk je natuurlijk direct aan de Eiffeltoren. Ga met de lift omhoog en geniet van het unieke uitzicht over Parijs. Tussen 21.00 en 24.00 is er een lichtshow die zeker het filmen waard is. We hebben ook allemaal wel gehoord van de “klokkenluider van de Notre Dame”, in het centrum van Parijs staat deze oude en prachtige kathedraal. We raden je dan ook aan om een bezoekje te brengen aan de Notre Dame, zodat je met eigen ogen kan bekijken waar het verhaal van Quasimodo zich afspeelde. Parijs zit ook vol met kunst en historie en een middag spenderen in het Louvre is dan ook onmisbaar tijdens het werken in Parijs. Dit gigantische museum stamt uit 1793 en behoort tot de beste musea van de wereld! Met ongeveer 35.000 kunstwerken kan je eindeloos genieten van onder andere de Mona Lisa en de Venus van Milo. Ervaar zelf de oudheid van zo’n tienduizend jaar geleden tot de 19de eeuw. 
 
Uitgaan in Parijs
Bij een wereldstad hoort ook een bruisend nachtleven, na een dag werken in Parijs kan je heerlijk stoom afblazen in een uitgaansgebied naar keuze. Het nachtleven in Bastille is bruisend, maar ook erg druk. De clubs en kroegen worden voornamelijk bevolkt door jongeren en toeristen. Iets verder naar het noorden is Oberkampf. Niet meer zo hip als 10 jaar geleden, maar nog steeds erg geliefd bij Parijzenaren zelf. Relaxte sfeer, lekker eigenzinnige uitgaansgelegenheden en er is regelmatig livemuziek te vinden. In het levendige Quartier Latin zitten genoeg uitgaansgelegenheden. Het publiek bestaat uit studenten, toeristen en 30+ locals. Niet erg hip, maar wel een gezellige en rustige sfeer.
 
Werken in Parijs
Altijd al willen werken in het buitenland? Werken in Parijs biedt de mogelijkheid op werkervaring in een wereldstad! Dat staat niet alleen fantastisch op je cv, het is ook nog eens een ervaring om nooit weer te vergeten. Talloze bedrijven zijn op zoek naar internationale en enthousiaste werknemers die hun team komen versterken. Je ontvangt niet alleen een goed salaris, ze bieden ook nog eens onderdak aan! Op deze manier voel jij je binnen no-time thuis in Parijs. Wacht niet langer en solliciteer op één van deze prachtige kansen om te gaan werken in Parijs!